A tegnapi nap folyamán egy vadonatúj zenei alkotást osztott meg közösségi oldalán az énekes, akit egy tehetségkutató műsornak köszönhetően ismerhettünk meg egy évtizeddel ezelőtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Torres Dani – Kezünkben a világ
2015. március 07. 19:32
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
2015. március 07. 21:39
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Rég hallottam már Daniról. Az első cd-jük meg volt kazetta formájában, azt nagyon szerettem.
De ez most valahogy nem tetszik, elsőre legalább is. A klip meg úgy ahogy van szörnyű.
2015. március 08. 08:39
Azért ez messze van a Versustól, stílusban és dallamban egyaránt. Olyan erőtlen ez a dal, nem tetszik.
2015. március 08. 21:30
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Tiszta szerelmes voltam Daniba, egyszer még találkoztam is vele, és teljesen kikészített az élmény.
Hát ebből mára semmi sem maradt, valahogy az ő varázsa is elveszett, meg a zenéjének/hangjának is a varázsa. Jobban szeretem amikor élőben énekel, és valamilyen idegen nyelven.
Hát ebből mára semmi sem maradt, valahogy az ő varázsa is elveszett, meg a zenéjének/hangjának is a varázsa. Jobban szeretem amikor élőben énekel, és valamilyen idegen nyelven.
2015. március 09. 11:29
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
imádom ezt a csákót
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: