Miley Cyrus viccet csinált a terhességből
2015. március 08. 14:20
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Hát oké..ez egyáltalán nem vicces :/ ha pizza gyereket akar felnevelni akkor csak tessék..bár látszik hogy még nem érett az anyaságra..
2015. március 08. 14:39
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
nemtudom mért kell ezen felháborodni
te jó ég,mintha terhesség akkora nagy szent dolog lenne,hogy egypicit se lehet vele viccelődni
nah mind1...szerintem vicces a kép ahogy összevágta a felyeket xD
2015. március 08. 15:01
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szerintem a kép vicces, de azért nem kellett volna ezt kiparodizálni. mindenesetre nem olyan "hű de mekkora" botrány!
2015. március 08. 15:32
szerintem nem így kellett volna kifejezni a szeretetét a pizza iránt. és nem csoda hogy felháborodtak! azért a gyerekszülés elég fájdalmas, és erre így viccelődik. majd ha ő terhes lesz, akkor kíváncsi vagyok, mit fog szólni ehhez a képhez.
2015. március 08. 16:16
ez a nő hülye!
ha ennek gyereke lesz az is akkora k*rva lesz mint ő!
ha ennek gyereke lesz az is akkora k*rva lesz mint ő!
2015. március 08. 16:35
A média minden héten azt hirdeti róla hogy terhes, még szép hogy viccet csinált a körülötte lévő hamis pletykákból. Csak szórakozott. Talán már ez is bűn? Ja és a fotón nem Schwarzenegger van, hanem a legjobb haverja (látszik mennyire utána van nézve a hírnek xd).
2015. március 08. 17:14
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
De ahhoz hülyének kell lenni, hogy valaki ne lássa, fake képek... csak oda an vágva, méghozzá feltűnően.
2015. március 08. 17:20
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Szerintem épp elég egy ilyen "értelmes" ember a Földre, nem hogy még gyereke is legyen. Bár lehet, hogy ha születne egy babája, akkor kicsit benőne a feje lágya, és így a gyerek sem lenne olyan degenerált, mint most Miley....
2015. március 08. 17:23
Én szeretem Miley-t, de ez most jó nagy hülyeség volt
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: