Miley Cyrus viccet csinált a terhességből
2015. április 24. 14:34
|
|
selena10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 177562 offline
|
Istenem most ez csak egy poén ebből miért kell már megint ekkora ügyet csinálni hisz tényleg szokott durvábbakat is. Már az ember egyből azt gondolja hogy ő Miley Cyrus egyből botrányt csinál és már semmivel nem poénkodhat mert már azt is felfújják. Most hogy ha még ő lenne a jó kis Hanna Montana akkor ezen az összes ember mosolyogna. Nem mondom hogy a rajongója vagyok és hogy most azért védem de gy ilyen kis poénból mit kell ekkora ügyet csinálni. Ja és szerintem ez nem is arról szól hogy a terhességből csinál viccet . Akinek nem tetszik ne nézze és ennyi!!!
2015. május 22. 19:28
Hát.. Én nem ezt vártam tőle.
De hát hogyha neki jó akkor tegye azt.
De hát hogyha neki jó akkor tegye azt.
2015. június 29. 14:04
Te jó ég ! Ez tényleg nevetséges ,de a terhesség egy komoly dolog nem szabad belőle viccet csinálni .
2015. június 29. 15:20
Jesszusom! Belehaltok mi, hogy ilyen borzasztó dolgot tett?
Minek csináltok ebből ilyen nagy ügyet? Ez csak egy vicc, de sajnos vannak emberek akik nem értik a viccet!
Minek csináltok ebből ilyen nagy ügyet? Ez csak egy vicc, de sajnos vannak emberek akik nem értik a viccet!
2015. augusztus 14. 14:09
|
|
Amane Misa00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 240935 offline
|
fuj! Ez nagyon hülye!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: