Kelly Clarkson büszkén vállalja gömbölyded alakját
2015. március 06. 07:38
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem még igy is szép
2015. március 06. 08:34
Nekem mindegy,hogy milyen dagi,ha jol erzi magat.
2015. március 06. 09:11
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ki ez a Katie Hopkins, hogy mindenkit porig alázhat? Vajon milyen komplexusokkal rendelkezhet, hogy mások bántásában leli kielégülését? Attól még, hogy valaki kritikus, nem kell mindenkit mindennek elhordani. Pfúj, de képentörölném ezt a nőt...
2015. március 06. 09:14
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
Kellynek mindig is voltak súlyproblémái... Csak azt nem tudom, hogy ez a mostani hízása még benne van-e az egészséges kategóriában. Mindenesetre az ő érdekében remélem tovább nem hízik, mert az már lehet, hogy káros lenne az egészségére. Egy fiatal anyukának nem éppen jó, ha el van hízva, úgy megnehezednek a gyerekekkel kapcsolatos teendők.
2015. március 06. 09:16
|
|
TylerMillerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 241167 offline
|
ő olyan amilyen így kell elfogadni
2015. március 06. 09:18
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (cs.vera45 @ 2015.03.05. 21:54)
Kéremszépen, ez itt nem "pár" plusz kiló. Kelly sajnos túlsúlyos lett. És itt nem az a lényeg, hogy ez esztétikai, hanem az, hogy egészségügyi probléma!
Amúgy csak nekem olyan ez a dal, mintha a Green Day Are We The Waitingje, meg Jessie J és B.o.B Price Tagje lenne összekeverve?
Amúgy csak nekem olyan ez a dal, mintha a Green Day Are We The Waitingje, meg Jessie J és B.o.B Price Tagje lenne összekeverve?
Igen, itt már a túlsúly nem esztétikai problémákat vet föl, hanem egészségit, de ez a hülye p.csa állandóan csak a külsőségekkel foglalkozik. Ennyi erővel azt is írhatná, hogy aggódik Kelly miatt, nehogy magas várnyomásban, cukorbetegségben, szívbetegségben szenvedjen majd x év múlva.
2015. március 06. 09:59
Azt sem tudom, ki ez a Katie Hopkins... Bár ezután a hozzászólása után jobb is, mert sok jót nem tudok róla elképzelni. Attól, még, hogy valaki nem olyan vékony, hogy a szél széttöri a csontjait, attól még lehet valaki szép, és megismétlem az előttem szólókat: csak egészségügyi probléma ne legyen ebből, a többi nem számít.
2015. március 06. 10:47
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
igaza van, a kritikus meg menjen a p***ába!
2015. március 06. 11:25
|
|
Zimaqueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 227800 offline
|
Valahogy tudtam, hogy Kelly így fog reagálni a megaláztatásra. És nagyon jól tette. Kit érdekel néhány kontár kritikus véleménye?! Kelly még így is gyönyörű, a legfontosabb dolog pedig az, hogy boldog. Van egy gyönyörű kislánya és fényes karrierje. Ne más akarja megmondani, hogy mi a jó neki, hadd döntse el ő.
2015. március 06. 11:39
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Azt is hozzátenném a kedves kommentelők miatt, hogy Kelly többször nyilatkozta, hogy abszolúte egészségesnek és boldognak érzi magát, és ha ez nem így lenne, akkor már tett volna a súlya ellen. Egyszerűen most így érzi jól magát és ezt illene tiszteletben tartani, mellesleg alapból elég ronda dolog egy olyan nőt bántani a súlya miatt, aki fiatalabb korában étkezési zavarral küzdött.
2015. március 06. 14:27
Ilyen az amikor valakinek igazán van önbizalma. Nem az a magabiztosság, hogy valaki elképzeli, hogy ő ilyen meg olyan szép és jó és beképzelt, lenéző, nagyképű ember lesz. Nagyon nehéz egy embernek magába nézni és teljesen elfogadni, szeretni magát olyannak amilyen és nem törődni azzal mit gondolnak mások.
2015. március 06. 14:28
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nem is tudom, hogy hogy lehet valakit azért csúfolni, mert túlsúlyos, pláne egy lányt. Csúfold...de ne az orra előtt. -.-"
Kelly nagyon szép nő. ^^
Kelly nagyon szép nő. ^^
2015. március 06. 14:36
Szerintem igazán csinos és gyönyörű most is és ő jól érzi magát az a lényeg és nem mások véleménye meg amúgy ha majd zavarni kezdi a túlsúlya úgy is tesz ellene és ezzel nem a kritikusnak kéne foglalkozni...
2015. március 06. 14:40
Kelly igy gyönyörű,ahogy van,büszke vagyok rá.Csak kéne egy kicsi sport,mert később még problémái lehetnek.Ez a Katie Hopkins meg egy seggfej,boccs a kifejezésért,de igy van.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: