Jared Leto is szőkére váltott
2015. március 07. 06:27
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Jared-Jared
Imádlak, imádom a stílusod, imádom a zenéd, a filmjeid, imádom mindened, de a hosszú hajad imádtam a legjobban
2015. március 07. 09:02
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Miért? MIÉRT?
2015. március 07. 09:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
ez sem jó.
2015. március 07. 10:03
Nenenene. Mi lett a barnaval?
Azzal olyan hihetetlen jol nezett ki!! Most meg.. Hat nem.
2015. március 07. 12:08
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Jesszusuristen. MIért?
2015. március 07. 17:13
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
én szeretem Jared-et, de... az első képen én nőnek néztem. Ez egyszerűen borzalmas. Nem rég hevertem ki Pete Wentz katasztrofális szőke fejét, most még ez is > <
2015. március 09. 22:45
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Remélem, hogy nagyon psycho-s film lesz ! Imádom az olyanokat, és szerintem Jared elég jól tudja alakítani az olyanokat, ha mondjuk így megnézzük a Rekviemet, csak így egy példának.
Meg hát a mai világnak szerintem már jól jönne meg jönnek az ilyen meghökkentő filmek, amik a mozikban erősen hatnak az emberekre, és nem hiszem, hogy nagyon és agyon kéne gyártani a film ipart a szokásos akció filmekkel, főleg ha mondjuk sikerült egy egész jó szereplő gárdát összeszedni !!! Legyen Psycho film és oké lesz minden, bár félek egy kicsit, hogy Heath Ledger nem -e rakta túl magasra JOKER mércéjét, mert hát ő elég jól játszotta, sőt brutálisan is jól, és sajnálom is érte, mert egyik kedvenc színészem volt é az is, de remélem, hogy a következő filmben is hasonló vagy esetleg erősebb Jokert sikerül majd alakítani Jarednek !
XO.
XO.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: