Magyarországra jön a Nightwish
2015. március 05. 07:23
TarjaNW nekem az Élan (akár last of the wilds 2 néven is futhatna) se jött be, pedig elismerem nem egy rossz szám, de valahogy mégis "üres", nincs katarzisérzés.
Először amikor megtekintettem a klipjét pár másodperc után a WT Mother Earthjére asszociáltam, de aztán konstatáltam, hogy a hóbaglyon kívül semmi közös nincs bennük. A helyszínek katasztrofálisak, még véletlenül se köszönt vissza az amiről a dalszöveg szól, pedig az mesteri, gyönyörű, csillagos 5 Toumasnak érte, Floor viszont nem tudja magát teljesen átadni vagy a franc tudja mért nincs benne szenvedély.
A legjobb szó az, hogy érzelemmentes, üres, nem megnyerő. Szépen énekel, de semmi több. Kb olyan a dal is mint a klip színvilága; szürke. Toumas meg gagyi a cilinderjével.
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
2015. március 05. 08:13
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
ez nekem is furcsa. eddig Floor a harmadik énekesnőjük, de eddig egyik se tudott a dalokba érzelmeket tenni. még Tarja se. talán Anette az elején. de a végére ő is már egy fásult, unottképű valaki lett. ezért szerettem meg sokkal jobban Sharont. na ő tud énekelni. nem csak simán lenyomja, de az ő arcán érzelmek is tükröződnek, átéléssel énekel. látszik rajta, hogy neki tényleg ez az élete, és nem csak egy "szakmának" tekinti.
2015. március 05. 10:14
ehh tarja nagyon is sok érzelmet belevitt, főleg középtávon. a színpadi jelenléte valóban elég halovány volt, pedig igyekezett! mosolygott, tapsolt, headbangelni is megpróbált, de mindezek mellett akkor is görcsösnek, merevnek, mesterkéltnek, erőltetettnek tűnt.
lehet hogy tényleg nem ez volt az ő "világa" és valamelyest feszélyezve érezte magát és szeretett volna más irányba is nyitni, passz. lehet hogy "ezt" sem tudta tomi jó szemmel nézni... sharon egy teljesen más kategória és amit csinál arra még azt is lehet mondani hogy végső soron "családon belül marad" hehe
visszatérve tarjára az aff-ös korszakban még kiforratlan volt, a once meg már nagyzenekart is felvonultatott, hatalmas nagy utat tettek meg, végül a nemoval szélesebb körben is hírnévre tettek szert, mainstreamnek viszont semmikép se mondanám, arra pont az anettes dpp volt a jó példa az amaranth-tal az élen. az ami az aff és once közt végbement volt maga a csoda, bár nekem mind a once, mind az aff is bejön, egy lapon mégsem említhetők az ob-nal, wm-rel vagy a cc-dal.
bármely utóbb említett 3 album számát megemlíthetném, mindegyik mély tartalommal, mondanivalóval él, valamilyen formában az érzések is jelen vannak;
kinslayer - egymást tüzelik fel az énekesek, k*rva nagy a szöveg, a hangszerelés, folyamatosan fokozódó feszültség, az ember a végére valóban "felrobban", igazi mestermű!
devil and the deep dark ocean - örök kedvenc, méltatlanul alulértékelt szám, bármikor ver egy nemot vagy wish i had an angelt
beauty of the beast/long lost love - szenvedély, szenvedély, szenvedély - pont, ami floorból (élan) hiányzik
feel for you - másik nagy kedvencem, csak úgy áradnak az érzelmek, vágyakozás, vágyódás a főszerepben, aki nem érti a szöveget az is ÉRZI miről szól
deep silent complete - bárki mondja, hogy nem érzi a szirének hívó szavát az hazudik xD
visszatérve a jelenbe, amit mostanában csinál az nw elszomorító. bár van "még" nekik egy marcojuk, de az amit alkotnak majdhogynem fogyaszthatatlan. az imaginerum albumuk a süllyesztőben van, amiről nem hiszem, hogy anette "gyengécske teljesítménye" tehet. a témaválasztás katasztrofális, egyhangú, érdektelenség övezi részemről.
most majd meglátjuk hogy a végtelen milyen gyönyörűséget formál(t) floor személyében, eddig az élan kb a finn kocsmák, mulatók, lokálok világát idézi semmi köze ahhoz a csodához melyet már több mint egy évtizede nyújtottak.
visszatérve tarjára az aff-ös korszakban még kiforratlan volt, a once meg már nagyzenekart is felvonultatott, hatalmas nagy utat tettek meg, végül a nemoval szélesebb körben is hírnévre tettek szert, mainstreamnek viszont semmikép se mondanám, arra pont az anettes dpp volt a jó példa az amaranth-tal az élen. az ami az aff és once közt végbement volt maga a csoda, bár nekem mind a once, mind az aff is bejön, egy lapon mégsem említhetők az ob-nal, wm-rel vagy a cc-dal.
bármely utóbb említett 3 album számát megemlíthetném, mindegyik mély tartalommal, mondanivalóval él, valamilyen formában az érzések is jelen vannak;
kinslayer - egymást tüzelik fel az énekesek, k*rva nagy a szöveg, a hangszerelés, folyamatosan fokozódó feszültség, az ember a végére valóban "felrobban", igazi mestermű!
devil and the deep dark ocean - örök kedvenc, méltatlanul alulértékelt szám, bármikor ver egy nemot vagy wish i had an angelt
beauty of the beast/long lost love - szenvedély, szenvedély, szenvedély - pont, ami floorból (élan) hiányzik
feel for you - másik nagy kedvencem, csak úgy áradnak az érzelmek, vágyakozás, vágyódás a főszerepben, aki nem érti a szöveget az is ÉRZI miről szól
deep silent complete - bárki mondja, hogy nem érzi a szirének hívó szavát az hazudik xD
visszatérve a jelenbe, amit mostanában csinál az nw elszomorító. bár van "még" nekik egy marcojuk, de az amit alkotnak majdhogynem fogyaszthatatlan. az imaginerum albumuk a süllyesztőben van, amiről nem hiszem, hogy anette "gyengécske teljesítménye" tehet. a témaválasztás katasztrofális, egyhangú, érdektelenség övezi részemről.
most majd meglátjuk hogy a végtelen milyen gyönyörűséget formál(t) floor személyében, eddig az élan kb a finn kocsmák, mulatók, lokálok világát idézi semmi köze ahhoz a csodához melyet már több mint egy évtizede nyújtottak.
2015. március 05. 11:38
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
OceanSoul szivembõl szóltál, teljes mértékben egyet értek veled!! És ha valaki,akkor Tarja igenis vitt és visz érzelmeket a dalokba,hiszen végül is azokat közvetíti!!
2015. március 05. 13:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
jó, hát most nem fogok leállni vitatkozni senkivel, mert nyilván aki elvakult Tarja fan, az védi húsz körömmel. én anno nagy Anette fan voltam, de ettől reálisan láttam. jó hangja van, de a viselkedése neki is... hát, mindegy, hagyjuk. óriásit csalódtam benne, ez a lényeg.
a lemezekről annyit, hogy a DPP és az Imaginaerum a két legtöbb példányszámban eladott NW album. tekintve a mai kor lehetőségeit, (ingyenes letöltés) ez szerintem hatalmas teljesítmény.
Floor hangját imádom, ámde... ha az egész lemez ilyen langyi lesz mint az Elan, akkor azt hiszem, jobb ha Tuomi máris lehúzza a wc-n. értem én hogy új énekesnő, új stílus, de ezt most nagyon elcseszte. Floornak nem való az ilyen nyálas, langyi skót tanyasi lötyögés. (mondjuk alapból kihagytam volna Troy bácsit) neki olyan erőteljes dalokat kellett volna írni, amik - magyarország tekintetében nézve - ledöntik a parlament falait. a kezében van egy igazi metáldög, és ő ilyen dalokat ír neki.
hát.... öregszel, Tuomi
a lemezekről annyit, hogy a DPP és az Imaginaerum a két legtöbb példányszámban eladott NW album. tekintve a mai kor lehetőségeit, (ingyenes letöltés) ez szerintem hatalmas teljesítmény.
Floor hangját imádom, ámde... ha az egész lemez ilyen langyi lesz mint az Elan, akkor azt hiszem, jobb ha Tuomi máris lehúzza a wc-n. értem én hogy új énekesnő, új stílus, de ezt most nagyon elcseszte. Floornak nem való az ilyen nyálas, langyi skót tanyasi lötyögés. (mondjuk alapból kihagytam volna Troy bácsit) neki olyan erőteljes dalokat kellett volna írni, amik - magyarország tekintetében nézve - ledöntik a parlament falait. a kezében van egy igazi metáldög, és ő ilyen dalokat ír neki.
2015. március 05. 14:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Na ezért nem való Floorítának a NW,mert az õ teljesítményéhez és adottságához ez a banda kevés.Annó az AF sem sima szimfó-metal banda volt,mivel megvolt bennük az a bizonyos agresszió és progresszivitás,ami a ReVampre is jellemzõ.Errõl jut eszembe,szerintem rohadtul nem fair,hogy elhanyagolja a bandát a Wish miatt(elvégre mégis csak õ alapította)
2015. március 05. 20:28
az hogy a dpp vagy a "képzelgések" milyen példányszámban keltek el teljesen hidegen hagy. nem az eladott lemezek, online letöltések, stb határozzák meg, hogy milyen a tartalom/minőség. az amaranth mainstreames pályára állította őket, nem csoda hogy a dpp és a "képzelgések" iránt is megnőtt a kereslet.
továbbá nem csak tarját méltattam, hanem a nw munkásságát az aff és once közt, ergó nem értem miért kaptam az elvakult tarja fan jelzőt, bár talán érthető egy olyan személytől, aki tomi nézeteit vallja? (nem célzás, feltételezés)
floortól én sokkal több erőt, energiát, "őrültséget" vártam, ehhez képest teljesen letisztult, egysíkú, steril. leírni egyelőre még nem akarom, bár ha a többi szám is olyan lesz mint az élan akkor felőlem ez a lemez is mehet a süllyesztőbe a "képzelgések" mellé
továbbá nem csak tarját méltattam, hanem a nw munkásságát az aff és once közt, ergó nem értem miért kaptam az elvakult tarja fan jelzőt, bár talán érthető egy olyan személytől, aki tomi nézeteit vallja? (nem célzás, feltételezés)
floortól én sokkal több erőt, energiát, "őrültséget" vártam, ehhez képest teljesen letisztult, egysíkú, steril. leírni egyelőre még nem akarom, bár ha a többi szám is olyan lesz mint az élan akkor felőlem ez a lemez is mehet a süllyesztőbe a "képzelgések" mellé
2015. március 05. 22:55
|
|
|
nem "tomi" nézeteit vallom. egyszerűen csak reálisan gondolkozok, és megértem őt, miért tette ki mindkét énekesnő szűrét. nyilván ezt most nem fogok leállni elmagyarázni, mert hiába is tenném.
az elvakult Tarja fan nem csak rád vonatkozott, hanem minden más Tarja fanra. mert igen, minden Tarja fan elvakult. a szólólemezei enyhén szólva fel sem érnek a NW kezdeti sikereihez sem. és gyanítom, a koncertjeire is sokkal inkább egykori NW fanok járnak, mint csak Tarja rajongók. a NW Anettel még mindig sokkal sikeresebb volt mint Tarja szólóban. ez persze nem jelenti azt, hogy majd Anette szólóban hú de jó lesz. sokkal inkább jelenti azt, hogy a NW és Tuomas dalai nélkül kb a béka feneke alatt van mindkettő. mert nem elég egy szép hang, ahhoz kell még egy jó zeneszerző, szövegíró is. lehet Tuomast mindennek lehordani, hogy bánik az énekesnőkkel, de valamit senki nem vitathat: mindkét lány neki köszönheti azt, ami belőlük lett. és egy zseniális zeneszerző-szövegíró.
az elvakult Tarja fan nem csak rád vonatkozott, hanem minden más Tarja fanra. mert igen, minden Tarja fan elvakult. a szólólemezei enyhén szólva fel sem érnek a NW kezdeti sikereihez sem. és gyanítom, a koncertjeire is sokkal inkább egykori NW fanok járnak, mint csak Tarja rajongók. a NW Anettel még mindig sokkal sikeresebb volt mint Tarja szólóban. ez persze nem jelenti azt, hogy majd Anette szólóban hú de jó lesz. sokkal inkább jelenti azt, hogy a NW és Tuomas dalai nélkül kb a béka feneke alatt van mindkettő. mert nem elég egy szép hang, ahhoz kell még egy jó zeneszerző, szövegíró is. lehet Tuomast mindennek lehordani, hogy bánik az énekesnőkkel, de valamit senki nem vitathat: mindkét lány neki köszönheti azt, ami belőlük lett. és egy zseniális zeneszerző-szövegíró.
2015. március 06. 06:34
HAHAHA! azt hiszem kedves itt csak egy elvakult rajongó van, de azok nem mi vagyunk.
mi belátjuk, hogy tarja miben volt gyenge, de te ettől függetlenül ránksütötted az elvakult jelzőt, viszont tomikát, hogy tőled idézzek; "foggal, körömmel" véded. tarja szóló albumairól még véletlenül sem esett szó, de valami folytán te mégis csak idekeverted, azt feltételezve, hogy mi "elvakult tarja fanok" jobbnak találjuk őket, mint a 2 anettes album közül bármelyiket. kicsit sokat látsz a dolgok mögé, nemde?
tarja szóló albumairól talán ha 4-5 szám, ami NEKEM igazán tetszik ez pedig meglehet, hogy egyenlő azzal a mennyiséggel, ami a dpp-ről bejön. talán a dpp-n még több szám is van ami tetszik, de EDDIG ezen a nonszensz dolgon el sem gondolkodtam. sose próbáltam összehasonlítani tarja szóló karrierjét az nw-s anettes időkkel. ironikus, hogy pont te beszélsz realitásról tomival kapcsolatban, aki egy középkori módszerrel élve vált meg tarjától még csak lehetőséget sem adva neki a dolgok tisztázására. számomra a nw nem csak anette óta működik és van a múlt és visszatekintés, hanem már 18 éve. igen, szeretem tarját, de nem vagyok elvakult fan. a fiúkkal együtt alkotott kimagaslót, amit eddig minden kommentemben le is szögeztem, ezért is tartom légből kapottnak azt, hogy olyan dolgokon lovagolsz, amiről szó sem esett és még véletlenül sem állítanék, ellentétben veled aki tomit úgy próbálja beállítani mint egy istent, mintha más nem is tudna jó dalszövegeket írni, vagy zenét komponálni, de énekes/énekesnő bezzeg tucatszámra található... nem ez az igazán elvakult dolog? akkor tomiék mért "kényszerültek rá" más együttes énekesnőjét "kölcsönvenni" és rövid "együttműködés" után megválni anettől?
mindenesetre ha visszaolvasol akkor rájöhetsz arra is, hogy elismerően vélekedtem tomiról is, mint szövegíróról. ejh, egy szó mint száz, ezer meg egyszer leírtam, hogy nem csak tarja miatt működött jól az aff-once éra, hanem azért mert mindannyian odatették magukat. nyilván ha te belekötsz abba, hogy tarja nem vitt bele elég érzelmet, nem adott bele apait anyait akkor őt fogom védeni, de ettől még NEM leszek ELVAKULT rajongó.
tarja szóló albumairól talán ha 4-5 szám, ami NEKEM igazán tetszik ez pedig meglehet, hogy egyenlő azzal a mennyiséggel, ami a dpp-ről bejön. talán a dpp-n még több szám is van ami tetszik, de EDDIG ezen a nonszensz dolgon el sem gondolkodtam. sose próbáltam összehasonlítani tarja szóló karrierjét az nw-s anettes időkkel. ironikus, hogy pont te beszélsz realitásról tomival kapcsolatban, aki egy középkori módszerrel élve vált meg tarjától még csak lehetőséget sem adva neki a dolgok tisztázására. számomra a nw nem csak anette óta működik és van a múlt és visszatekintés, hanem már 18 éve. igen, szeretem tarját, de nem vagyok elvakult fan. a fiúkkal együtt alkotott kimagaslót, amit eddig minden kommentemben le is szögeztem, ezért is tartom légből kapottnak azt, hogy olyan dolgokon lovagolsz, amiről szó sem esett és még véletlenül sem állítanék, ellentétben veled aki tomit úgy próbálja beállítani mint egy istent, mintha más nem is tudna jó dalszövegeket írni, vagy zenét komponálni, de énekes/énekesnő bezzeg tucatszámra található... nem ez az igazán elvakult dolog? akkor tomiék mért "kényszerültek rá" más együttes énekesnőjét "kölcsönvenni" és rövid "együttműködés" után megválni anettől?
mindenesetre ha visszaolvasol akkor rájöhetsz arra is, hogy elismerően vélekedtem tomiról is, mint szövegíróról. ejh, egy szó mint száz, ezer meg egyszer leírtam, hogy nem csak tarja miatt működött jól az aff-once éra, hanem azért mert mindannyian odatették magukat. nyilván ha te belekötsz abba, hogy tarja nem vitt bele elég érzelmet, nem adott bele apait anyait akkor őt fogom védeni, de ettől még NEM leszek ELVAKULT rajongó.
2015. március 06. 07:34
|
|
|
Nos kedves draculina ha már megkaptam az "elvakult" Tarja-fan jelzõt,akkor szerintem itt az ideje egy újabb véleménynek.Nos ha ez böki a csõröd,akkor IGEN Tarja-fan vagyok,már hat éves korom óta,DE kicsit sem elvakult!Szerintem itt EGY "elvakult" fan van,de az nem mi vagyunk,hanem te,aki ha Tuomiról van szó,rögtön mindent rózsaszínben lát.Az tény,hogy elképesztõ tehetsége van a dalokhoz,de,hogy emberileg érzéketlen az is biztos.Tudod kedves nem tudom miért kellett felhozni Tappee szóló-lemezeit,de.szinte.felesleges.volt,azt nézve,hogy csak lemondani tudtad.Tudod nem mindenki MR.Holopainen,hogy évekig rózsaszín dolgokat írjon,azután meg óvodásat.Nem kell NW azért,hogy valaki sikeres legyen,mondjuk Tarja eleve az, hogy õ írja magának.a dalokat és valljuk be,van tehetsége hozzá,sõt!Tuomiról meg annyit,hogy nem kell feltétlenül ódákat zengni róla,mert lehet,hogy zeneileg isten,de emberileg barom.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2015. március 06. 07:50
|
|
|
Jah az érzelmekrõl és hasonlókról ledig annyit,hogy ha van hallásod és beletudod élni magad a dalba,akkor rájössz,hogy az az èrzelem igenis átvan adva a hallgatónak, csak nem mindegy,hogy kit nézünk,a dal szerzõjét aki megírja érzelmét,vagy az énekest aki mindezt átadja a közönséget és valljuk be,mind 2-höz tehetség kell.És csak megjegyzem,Tarja is nagyban tett a csapat hírnevéhez,hiszen õ volt a csapat torka,lelke és arca.Az õ hangjával jött létre az opera-metal és nem csodálom,hogy Tuo egyszer azt mondta,hogy nélküle(Tarja) a Wishnek vége...és nem mondott hülyeséget,mert szerintem már rég leírták magukat
2015. március 06. 12:28
|
|
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline
|
Fogalmam sincs, hogy hogyan, de ott leszek. Imádom a Nightwish-t, és nem érdekel, hogy nem Tarja és nem Anette - Floort is biztosan nem ok nélkül kérték fel erre a szerepre; ha nem lenne rá alkalmas, tuti mást választottak volna. Alig várom!
2015. március 06. 17:52
Még egy szösszenetre belecsöppenek, mert afelett az orbitális hülyeség felett valahogy elsiklottam, hogy Tarja a NW nélkül nem lenne sehol. Egyszerű megfeledkezni arról ami rég volt, éppen ezért felelevenítem:
"A Nightwish hivatalosan a finnországi Kitee-ben alakult 1996. júliusában, egy estén, amikor is Tuomas a barátaival a tábortűz körül ült. Stúdióba vonultak, és felvették az első három dalt." A "3 jó barát/alapító tagok" pedig nem mások mint: Tomi, Tarja és Emppu.
Tomi tehát Tarja és Emppu nélkül ugyanúgy nem lett volna sehol, mint Tarja Tomi és Emppu nélkül. Kár csűrni csavarni ezt, mert értelmetlen. Mi lett volna ha...
Egy szövegírónak sokkal nagyobb szüksége van arra, hogy megtalálja a megfelelő személyt, akit méltónak talál arra, hogy képviselje őt (pláne olyan lelki mélységekben, mint ahogy Tomi megnyilvánul a szövegein keresztül) és át tudja adni mindazt az érzést, mondanivalót, melyet Ő szeretne a közönségének. Az hogy a jó énekesek/énekesnők minden fán teremnek egy nagy baromság. Éppen azért működött jól az ő "kapcsolatuk" mert fiatal koruk óta ismerték egymást, nagyon közel álltak egymáshoz, teljes volt a bizalom. Tomika lelke Tarján keresztül szólalt meg, és áradtak az érzelmek, ha tetszik, ha nem.
Ne olvasd tovább ha elvakult Tomi rajongó vagy
Amikor belépett Marcelo Tarja életébe odalett a harmónia, már nem Tomi érzései voltak a középpontban. Tarja egyre több időt szánt a magánéletére, Marcelo az ő érdekeit próbálta előtérbe hozni és érvényesíteni, az elhidegülést Tomi lelke már nem bírta tovább és megírta a szánalmas levelét esélyt se adva Tarjának, hogy átbeszéljék a dolgokat. Nem ért váratlanul, hogy Anettet is hasonló blamázzsal dobta ki (magánélet ftw). Floor pedig csak egy "vándorénekes", Ő még annyira se számíthat, mint Tarja vagy Anette. Az ideális énekesnő Tomi felesége lenne, ha tudna énekelni.
"A Nightwish hivatalosan a finnországi Kitee-ben alakult 1996. júliusában, egy estén, amikor is Tuomas a barátaival a tábortűz körül ült. Stúdióba vonultak, és felvették az első három dalt." A "3 jó barát/alapító tagok" pedig nem mások mint: Tomi, Tarja és Emppu.
Tomi tehát Tarja és Emppu nélkül ugyanúgy nem lett volna sehol, mint Tarja Tomi és Emppu nélkül. Kár csűrni csavarni ezt, mert értelmetlen. Mi lett volna ha...
Egy szövegírónak sokkal nagyobb szüksége van arra, hogy megtalálja a megfelelő személyt, akit méltónak talál arra, hogy képviselje őt (pláne olyan lelki mélységekben, mint ahogy Tomi megnyilvánul a szövegein keresztül) és át tudja adni mindazt az érzést, mondanivalót, melyet Ő szeretne a közönségének. Az hogy a jó énekesek/énekesnők minden fán teremnek egy nagy baromság. Éppen azért működött jól az ő "kapcsolatuk" mert fiatal koruk óta ismerték egymást, nagyon közel álltak egymáshoz, teljes volt a bizalom. Tomika lelke Tarján keresztül szólalt meg, és áradtak az érzelmek, ha tetszik, ha nem.
Ne olvasd tovább ha elvakult Tomi rajongó vagy
Amikor belépett Marcelo Tarja életébe odalett a harmónia, már nem Tomi érzései voltak a középpontban. Tarja egyre több időt szánt a magánéletére, Marcelo az ő érdekeit próbálta előtérbe hozni és érvényesíteni, az elhidegülést Tomi lelke már nem bírta tovább és megírta a szánalmas levelét esélyt se adva Tarjának, hogy átbeszéljék a dolgokat. Nem ért váratlanul, hogy Anettet is hasonló blamázzsal dobta ki (magánélet ftw). Floor pedig csak egy "vándorénekes", Ő még annyira se számíthat, mint Tarja vagy Anette. Az ideális énekesnő Tomi felesége lenne, ha tudna énekelni.
2015. március 06. 18:16
Ééééés igen!
Talán még el is engednek a szüleim!
Nagyon szívesen mennék, alig várom de azért még nem biztos előbb jöjjön ki az album.
Talán még el is engednek a szüleim!
Nagyon szívesen mennék, alig várom de azért még nem biztos előbb jöjjön ki az album.
2015. március 06. 18:38
|
|
|
Hahaha tud az a.Johanna is valamit,csak a drágám stílusa nem valami kemény,de ez nem is baj,sõt nagyon szépen énekel.Marcelo eleve egy unszimpatikus ember,de szerintem ennyi elég is róla.Ezek meg már kiakasztanak az ismertetõkkel,de legalább most megtudtam,hogy lesz pörgõs dal a lemezen,(csak Floorítá ne hörögjön).Én személy szerint örülnék,ha Emppu ismét írna dalokat az együttesnek,mert neki is van tehetsége hozzá :3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.