Megújult a Hegyalja fesztivál, melynek nulladik napján a finn zenekar lép fel elsőként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarországra jön a Nightwish
2015. március 04. 17:51
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2015. március 04. 18:20
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Idézet (holczerd1997 @ 2015.03.04. 17:55)
Életemben nem hallottam róluk,de nem is nagyon érdekelnek!
De legalább lett plusz egy hozzászólásod...
Nagyon szeretném őket élőben meglesni az új felállásban. Nem titok hogy Floor bekerültével nekem nincs bajom viszont Kai Hahto-t még nem igazán kedveltem meg az Élan klipp óta, Jukka után szinte sokkoló volt ahogy olyan nyugisan vagy nem is tudom átélés nélkül dobolt. Persze az csak egy klipp, gondolom éles helyzetben jobban pörög.
2015. március 04. 19:03
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Én nem ismerem őket
2015. március 04. 19:44
És Szefi pont most ment ki Amerikába
Nagyon jó banda,de a koncertjükre tuti nem engednének el,plusz nagyon messze van innen :/
2015. március 04. 19:47
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Már nem azért, de hogy lehet nem ismerni őket???
2015. március 04. 20:18
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (holczerd1997 @ 2015.03.04. 17:55)
Életemben nem hallottam róluk,de nem is nagyon érdekelnek!
Idézet (cat32 @ 2015.03.04. 19:38)
Bárki is ez nem ismerem... 
Először is nem ez, hanem ők, másodszor meg mi a fészkes fenének irkáltok ide, ha nem is ismeritek őket? Ahelyett, hogy itt gyűjtitek az ostobábbnál ostobább hsz.-eiteket, pótolhatnátok ezt az igen súlyos hiányosságot. A zenei ízléseteket biztos nem húzná le
2015. március 04. 20:33
magyarországra jön a NIGHTWISH - szavakkal meg nem tudom fogalmazni, milyen érzés kerített hatalmába mikor ezt olvasva megtekintettem a képet, melyen az új frontasszony floor virít.
azt hiszem idő kell mire megszokom, ha egyáltalán valaha is sikerül megszoknom. számomra tarjával voltak az igaziak, azóta meg csak vannak, de a varázslat már rég odaveszett.
azt hiszem idő kell mire megszokom, ha egyáltalán valaha is sikerül megszoknom. számomra tarjával voltak az igaziak, azóta meg csak vannak, de a varázslat már rég odaveszett.
2015. március 04. 20:48
Főként Marco miatt jó lenne ott lenni, de őszitén szólva várnék a döntéssel az album megjelenéséig. Az Élan ugyanis nem nyerte el túlzottan a tetszésem, remélem a többi dal jobbra sikerült.
2015. március 04. 21:05
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Úristen de király!!!!
2015. március 04. 21:09
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
holczerd1997 cukimókus, ha könyöröghetek máshol rontsd a színvonalat
Leonetta48 és cat32: ha már nem szégyellitek legalább, hogy nem ismeritek, akkor ne úgy növeljétek a hozzászólásaitok számát, hogy totál értelmetlenül kommenteltek minden random cikk alá....
Éééés megvolt a szokásos off (mert mindig van aki nem bírja ki -.- oh God
)
Én NAGYON elmennék rá, konkrétan arról volt szó, hogy kimegyünk Csehországba NW koncira (és lehet, hogy ez is lesz), szóval, ha ráadásul itthon lenne
Nekem bejött az új szám és kíváncsian és rrrrettenesen nagyon várom az új albumot!!!
Leonetta48 és cat32: ha már nem szégyellitek legalább, hogy nem ismeritek, akkor ne úgy növeljétek a hozzászólásaitok számát, hogy totál értelmetlenül kommenteltek minden random cikk alá....
Éééés megvolt a szokásos off (mert mindig van aki nem bírja ki -.- oh God
Én NAGYON elmennék rá, konkrétan arról volt szó, hogy kimegyünk Csehországba NW koncira (és lehet, hogy ez is lesz), szóval, ha ráadásul itthon lenne
2015. március 04. 21:24
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Érdekes, érdekes... Én is láttam már a hírt, de (és itt most nem vészmadárkodni akarok, de nem hagyhatom figyelmen kívül), hogy a hivatalos weboldalon semmi nem volt ezzel kapcsolatban :/ A koncertlistán, bármennyire is kerestem, nem láttam, hogy jönnének ide.
2015. március 04. 21:30
Idézet (AmyTurner @ 2015.03.04. 21:24)
Érdekes, érdekes... Én is láttam már a hírt, de (és itt most nem vészmadárkodni akarok, de nem hagyhatom figyelmen kívül), hogy a hivatalos weboldalon semmi nem volt ezzel kapcsolatban :/ A koncertlistán, bármennyire is kerestem, nem láttam, hogy jönnének ide.
Nyáron lesz, szóval simán van idejük még kiírni...
2015. március 04. 21:42
Idézet (Metalchild @ 2015.03.04. 18:54)
13 évest beengednek? 
ez van a sziget és a volt feszt házirendjében is: 5./ A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. - én cselekvőképes szoktam lenni...általában XD
ON.: Nos ez biztos lesz a nyaramban egyébként is fesztiválból fesztiválba akartam esni idén, de hogy Nightwish is *-* aki pedig nem ismeri őket az inkább leplezze, hogy mennyire b#nkó tudatlan tuskó, ne kürtölje világgá
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
2015. március 04. 22:03
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Úgy tűnik,hogy itt az "értelmes" kommenteket valamiért sosem lehet elkerülni..de ha már van 1 olyan emberke aki leégeti magát,akkor minek a f.....-nak követi + 60?? Na de mind1....Számomra ,ha Nightwish,akkor CSAK is Tarja jöhet szóba,mivel ha az egész együttes történelmét nézzük,akkor ő az egyetlen olyan frontasszony,aki vezetésével önmaga volt a zenekar és méltó a Nightwish névre.Nettike poppos,néha meg idióta ugrálásaitól frászt kaptam/kapok,Floor vonaglásától pedig egyenesen hányok,szóval azért még így utólag is van valami az utóbb említett 2 hölgyikében,ami nagyon szúrja a szemem.... Remélem lesz valami értékelhető pörgős szám a lemezen,mert a kislemezes daltól - az Élant kivéve-elalszok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.