Demi Lovato mesélt múlt heti kórházba kerüléséről, a Tampax tamponmárkával való együttműködéséről, de ismét szóba került az eljegyzés témája is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Olly Murs óriási karakter”
2015. március 04. 14:46
2015. március 04. 14:55
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Örülök hogy már jobban van
Olly Murs szerintem is egy óriási arc!
2015. március 04. 14:58
Örülök,hogy nem esett semmi baja sem.És a kutyusa is nagyon aranyos!
2015. március 04. 15:23
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
a közös számuk nekem tucat, nem igazán tetszik, de Ollyval kapcsolatban igaza van, ki nem szereti őt? nem csoda, hogy megkedvelte!
2015. március 04. 15:34
Szerintem is óriási karakter!
És a számuk az egyik kedvencem!!!
És a számuk az egyik kedvencem!!!
2015. március 04. 16:29
Imádom ezt a csajt. Örülök, tényleg semmi komoly nem volt, és csak a média fújta fel az ügyet,egészségesen azért még is csak jobbak a mindennapok. Valamit annyira aranyos Buddy, már kíváncsi voltam a fajtájára*-*
2015. március 04. 17:32
Az, hogy megkapta Buddy-t, szerintem az egyik legjobb dolog, ami történhetett vele, mert előhoz belőle olyan tulajdonságokat, amit nem sűrűn láthatunk, és lehet még saját magának is újdonság. Annyira édes, hogy úgy tekintenek rá és gondoskodnak róla Wilmerrel, mintha az első közös kis gyerekük lenne.
Vicces visszagondolni, hogy végül senkinek sem sikerült eltalálnia a fajtáját; a fandom fele Bichon Havanese-t mondott, míg a másik fele máltai selyemkutyát.
Idézet (darkgirl @ 2015.03.04. 15:55)
Végre elmondta, hogy milyen fajta Buddy.
Vicces visszagondolni, hogy végül senkinek sem sikerült eltalálnia a fajtáját; a fandom fele Bichon Havanese-t mondott, míg a másik fele máltai selyemkutyát.
2015. március 04. 19:10
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
aranyos a kutya
2015. március 04. 19:15
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Cuki kutyus
2015. március 04. 20:14
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nemtom mit szerethet a ketrecharcban,mert elégé durva...buddy meg tök aranyos és úgy nézz ki jól is nevelik
up meg egy jó duett lett olly-val
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: