Új könyveken dolgozik Veronica Roth
2015. március 07. 17:13
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Ciel - Ha a Battle royalra gondolsz szerintem nem koppintás. Talán az első része hasonló de a második részre teljesen egyedi történet lett.
2015. március 11. 14:46
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Hm... kíváncsi vagyok
2015. március 12. 19:53
Remélem ennek a sorozatnak nem lesz olyan kegyetlen vége, mint a Divergentnek
2015. március 12. 21:15
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Oké, most megírom, hogy ÉN mit kondolok errőla dologról, hogy A beavatott az éhezők viadala koppintás. Egyiknek se vagyok olyan hű de nagy rajongója, habár nem tagadom, hogy sokszor láttam a beavatottat, és szeretem is. Mindazonáltal, szerintem a történetük egyáltalán nem hasonlít. Vegyük csak sorra. (SPOILER!) beavatott: csoportokra oszlott a társadalom, az egyik csoport meg akarja szerezni magának a hatalmat, de egy lány ezt megakadályozza. Éhezők viadala: van egy verseny, ahol mindenki meghal és csak egy valaki (később 2 valaki) juthat ki élve. Lehet, hogy csak én vagyok gyengeelméjű, de szerintem a két történetben nem fedezhető fel túl sok hasonlóság. Ha valakinek problémája lenne ezzel a kis kommenttel, vagy valamit hozzáfűzne, üzenetben szívesen meghallgatom az érveit. Talán meg tudjátok változtatni a hozzáállásomat.
2015. március 17. 13:33
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Vercsifercsi:
hogy nem hasonlít?? Oké ott van például a 16 éves főhősök,a szimbólumok az éhezők viadalában a poszáta a beavatottban a tetoválás. A mentorok (haymitch,tori) a jövőbeli város és annak látképe. És ami a leginkább másolás az a kiképzési jelenet. Ami mellesleg az éhezőkben sokkal jobb szerintem. Az a jelenet amikor mindenki az aratásra vonul. A beavatottban ugyanolyan drappba öltözött tömegek vonulnak a választási ceremóniára vagy mi volt az.
hogy nem hasonlít?? Oké ott van például a 16 éves főhősök,a szimbólumok az éhezők viadalában a poszáta a beavatottban a tetoválás. A mentorok (haymitch,tori) a jövőbeli város és annak látképe. És ami a leginkább másolás az a kiképzési jelenet. Ami mellesleg az éhezőkben sokkal jobb szerintem. Az a jelenet amikor mindenki az aratásra vonul. A beavatottban ugyanolyan drappba öltözött tömegek vonulnak a választási ceremóniára vagy mi volt az.
2015. március 21. 08:05
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Almaszósz66: Fejezd már be, hogy mindenkibe belekötsz! Jó, te nem szereted A beavatottat, de az Éhezők Viadalát meg igen. És? Nem kell századszor leírni, mert senki sem kíváncsi rá. Én meg azt gondolom, hogy A beavatott fényévekkel jobb mint a másik. Eleve az Éhezők viadalában ott van Jennifer, kit én nem is nagyon csípek. Egyszer néztem meg az Éhezőket, de már a felénél kikapcsoltam, mondván sz*r. A beavatott szerintem jobb, és az Éhezők viadalát sosem fogom szeretni.
Várom, hogy belémköss!
Várom, hogy belémköss!
2015. március 21. 13:26
|
|
|
SoooDood: na hát azt várhatod!.. Tessék itt van! De te nem pont ugyanezt csinálod? Nem épp belém kötöttél? Na akkor be lehet fejezni az álszentkedést mert én meg arra nem vagyok kíváncsi! Köszike. Mindenkinek joga van leírni a véleményét azért is van ez az oldal. Szóval had mondjam el én is. Remélem azt azért megengeded
Az meg hogy a beavatott egy másolás az egy tény. Én legalábbis így látom. Igen szerintem ritka sz*r film. Nem is kell szeretned az éhezőket, mindenkinek más tetszik. Nekem az éhezők viadala. Amúgy ha végig sem nézted a filmet akkor hogy tudsz véleményt alkotni róla??? Én legalább láttam a filmecskédet. De egyszer bőven elég is volt belőle sőt sajnálom a mozira kidobott pénzt ;D a második rész sem lett jobb olvasván a kritikákat az előzetesről nem is beszélve!!
2015. március 21. 14:56
|
|
|
Annyit még hozzátennék hogy Jennifer ,,fényévekkel jobb" színésznő mint Woodley (szerintem)
2015. március 22. 15:18
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Almaszósz66: Úgy tudok véleményt alkotni róla, hogy a feléig láttam. Ha már ott untam, akkor hiába nézem végig. Egyébként én azt nem értem, hogyha annyira nem bírod A beavatottat, akkor minek olvasod el a kritikákat, nézed meg az előzetest?
Mert ha az ember nem szeret valamit, akkor nem nézi meg, nem fogalalkozik vele annyit. Ugyanezt csinálom én is. Nem bírom az éhezőket, ezért konkrétan lesz*rom, hogy mikor og megjelenni. " Hé ott egy plakát! Éhezők Viadala megjelenik xy-kor. Juhú -.-"
2015. március 22. 19:03
|
|
|
SoooGood: Egy filmről nem lehet úgy véleményt alkotni,hogy nem láttad az egészet. A kritikusok sem úgy írnak,hogy megnézik az adott film felét,eldöntik,hogy sz*r aztán azt írják meg. De nyilván ha nem tetszik akkor nem kell végignézni csak akkor véleményezned sem kell. Erről ennyit
Engem a legkevésbé sem érdekel a beavatott az előzetest moziban láttam mikor épp egy a kingsmant néztem.(ami egyébként szintén egy jó film) A filmkritikát pedig valamelyik hírportálon olvastam.
Éhezők viadala megjelenik március 25-én JUHÚ *-*
Amúgy én szoktam követni hogy mi mikor jelenik meg.
És azt is hallottam hogy két részre szedik a beavatott 3. részét. Kicsit sem másolás.
Rendszer ellen lázadókat vezető lány története Nekem olyan ismerősen hangzik ;D
Engem a legkevésbé sem érdekel a beavatott az előzetest moziban láttam mikor épp egy a kingsmant néztem.(ami egyébként szintén egy jó film) A filmkritikát pedig valamelyik hírportálon olvastam.
Éhezők viadala megjelenik március 25-én JUHÚ *-*
Amúgy én szoktam követni hogy mi mikor jelenik meg.
És azt is hallottam hogy két részre szedik a beavatott 3. részét. Kicsit sem másolás.
Rendszer ellen lázadókat vezető lány története Nekem olyan ismerősen hangzik ;D
2015. március 23. 18:53
|
|
SoooGood |
|
Almaszósz66: Attól az még nem másolás, mert két részre szedik. Talán mondjuk azért mivel a 3. könyvben túl sok dolog történik egyszerre, és nem akarnak négy-öt órás ilmet csinálni. De szerintem ezt most fejezzük be, mert mindketten fújjuk a magunkét.
2015. március 23. 22:12
|
|
|
Így van úgysem változtatjuk meg a másik véleményét.
Fejezzük be
De amúgy még annyit hogy igen persze biztos annyi minden történik benne úgy mint a most megjelent 2. részében. Úgy hallottam hogy az egész film egy doboz kinyitásáról szól meg Tris lelki világáról. Ez aztán a történet. Izgalmasan hangzik.Szóval biztos túl sok dolog történik abban a 3. részben és egyáltalán nem arról van szó,hogy két részre bontva több pénzt hoz.
Fejezzük be
2015. március 25. 17:35
|
|
SoooGood |
|
Almaszósz66: Mint ahgy az éhezőket sem csak azért szedték két részre...Amúgy én olvastam a könyveket, hadd tudjam jobban, hogy mi történik benne.
( Bocs, muszáj volt...xdd)
( Bocs, muszáj volt...xdd)
2015. március 25. 19:16
|
|
|
Nyilván nem. De azért a beavatottnak ezt sem szabadott kihagynia. Beáll a sorba. Nehogy valamiben is eltérjen az éhezőktől vagy bármi más mai tinifilmtől.
(Semmi gond értem én ezt muszáj volt
) Én is megpróbálkoztam a könyvel mármint a beavatottal de nem sokáig bírtam. ( még az első film előtt gondoltam hátha a film jobb lesz. -Nem lett)
De azért van némi fogalmam miről szól. És szerintem az egész átgondolatlan. A jövőbeli világ nincs kellően felépítve. Hogy a fenébe jut be egy lázadó csoport a varos legjobban őrzött helyére úgy hogy ezt senki sem veszi észre. (Ezt egy kritikában olvastam és nem szeretném ismételgetni a kritikust de teljesen igaza van.)
(Semmi gond értem én ezt muszáj volt
De azért van némi fogalmam miről szól. És szerintem az egész átgondolatlan. A jövőbeli világ nincs kellően felépítve. Hogy a fenébe jut be egy lázadó csoport a varos legjobban őrzött helyére úgy hogy ezt senki sem veszi észre. (Ezt egy kritikában olvastam és nem szeretném ismételgetni a kritikust de teljesen igaza van.)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: