A Victoria's Secret modellje, Cara Delevingne és az egykori Destiny's Child énekesnője, Beyoncé is sokat sejtető, s megszólalásig hasonlító fotót posztolt Instagramjára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Együtt dolgozik Beyoncé és Cara Delevingne?
2015. március 04. 08:56
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
2015. március 04. 10:41
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
hát nem tudom, hogy Cara mennyire jól tud énekelni, de ez mindegy is, mert Beyonce segítségvel úgyis betör a zeneiparba is, az a kérdés viszont, hogy tud is valamit, vagy csak tucatsztárocska lesz belőle is... miket beszélek hizen már az! wow micsoda inspirációt adhat egy modell, legyen inkább énekesnő belőle.. -.-
2015. március 04. 10:53
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Érdekes....még sosem hallottam Carát énekelni, nem tudom mi lesz ebből. Mindenesetre remélem, hogy kellemes csalódás fog érni
2015. március 04. 13:55
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
"A lavinát maga a két sztár indította el, amikor mindketten egy megszólalásig egyforma töltöttek fel az Instagramra. " Innen miért lett kitörölve a 'képet' szó?
a "A rajongók persze természetesen"-nél pedig elég lenne vagy a persze, vagy a természetesen
Bár, a jóváhagyónak biztos oka volt rá, nem akarok beleszólni.
2015. március 04. 14:45
Értem én,hogy szeretne bizonyos dolgokat kipróbálni(gondolok itt a színészetre például),de foglalkozhatna elsősorban az eredeti szakmájával(?).Lehet,hogy lesz egy jó dala,de könyörgöm,ne akarjon már egyszerre modell,színésznő és énekesnő is lenni.
2015. március 04. 15:00
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, persze jó értelemben
2015. március 04. 15:45
Egyébként Caraánal iszonyat jó hangja van, pár előadót helyből leköröz. És már várom
I
Cara.
2015. március 04. 17:17
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
Majd meglátjuk mi lesz belőle
2015. március 04. 19:13
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem tudom hogy mi lesz belőle
2015. március 04. 19:51
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát ez fura,minthogy ők ketten együtt dolgozzanak egy számon...de majd meglátjuk mi lesz ebből
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: