Lady Gaga párkapcsolati tanácsokat adott Taylor Swiftnek
2015. március 04. 15:33
|
|
Lőrincz2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 240512 offline
|
Szép dolog a jó barátság.
2015. március 04. 18:14
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ez kedves baráti gesztus volt inkább biztatásnak fogható fel.Biztos Taylorra is rátalál egyszer a szerelem és akkor ki tudja mi fog történni.Mindenesetre Gagától ez nagyon kedves volt,jó hallani,hogy ilyen jóba vannak, manapság ez nem minden sztárnál mondható el.
2015. március 04. 18:21
Szerintem ez nagyon jó. Gagának igaza van, Taylor még elég fiatal. Mondjuk a tanácsokhoz még néhány beszélgetés is hozzá járulna. Mindenesetre örülök, hogy barátnők lettek.
2015. március 04. 19:48
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ez kedves volt gaga-tól
és igaza van,majd eljön a hercege
2015. március 07. 10:24
Szeretem Lady Gagat, am Taylort nem igazan, viszont jo latni hogy jol kijonnek egymassal
2015. március 22. 11:54
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Nem gondoltam volna Gagáról, hogy ilyen jótékony. Nagyon meglepett, de jóértelemben!
Szerintem Taylor megtalálja az igaz szerelmét!
2015. március 26. 17:51
Taylor egy marék szerencsétlenség..
nagyon rászorul gaga tanácsaira
nagyon rászorul gaga tanácsaira
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: