Jajjj, nem tudnának felnőttek módjára viselkedni?
Mármint, ez már elég gyerekes...
Taylor Swift némán hallgat Katy Perryről
2015. március 03. 19:55
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
2015. március 04. 14:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem még mindig az a véleményem, hogy kettejük rivalizálása csupán csak szimpla marketing. Nagy eséllyel a sztárvilágban is adódnak kollégák között konfliktusok és nem mindenki bír mindenkit. Ez így normális. Viszont azt még mindig nem tudom, hogy miből gondolják azt, hogy Swift Bad blood dala Perryről szól. Csak mindenhol azt írják, hogy így van és kész. Egyszerűen nem értem, hogy miért pont most adnak hangot a kettejük között lévő problémának. Talán emiatt is gondoltam és persze gondolom még most is azt, hogy nagy eséllyel semmi bajuk sincsen egymással, mert ugye, mint tudjuk a negatív reklám is reklám. Egyikőjüket sem tartom valami hatalmasra, viszont Katy Perryt néha napján szoktam hallgatni, mert egyszerűen fülbemászó, szép dalszövegű dalai vannak, amit persze Miss Swiftről nem lehet elmondani. A Blank space fogott meg egyedül a legújabb korongján, de azt is az ötödik hallgatásra meguntam.
2015. március 04. 14:50
annyira gyerekes amit csinálnak... pedig én mind kettőjüket szeretem.
2015. március 04. 20:22
Hát ez elég gyerekes......
Lehet hogyha leülnének mint nő a nővel nem mint pedig ellenség az ellenséggel akkor "barátnők" is lehetnének
Lehet hogyha leülnének mint nő a nővel nem mint pedig ellenség az ellenséggel akkor "barátnők" is lehetnének
2015. március 06. 20:27
Taylornak mindenben igaza van, mint mindig:D
Nem kéne állandóan viszájkodni!
Nem kéne állandóan viszájkodni!
2015. március 06. 22:15
|
|
lilladomonkosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.24. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 224880 offline
|
Taylor mellett, mint mindig:)
2015. március 07. 15:30
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
Taylor mellett vagyok!
2015. március 08. 13:45
Én pedig egyik mellett sem állok,mert mindkettőjüket utálom.
De Taylornak igaza van..
2015. március 24. 21:40
Katy Perry menjen a francba a '' Dark Horse-jével'' rossz gorilla asszony
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: