Brian Molko édesapja azt akarta, hogy fia az ő nyomdokaiba lépve szintén bankár legyen, ám a Placebo frontembere inkább a színészet és a zene iránt érdeklődött. A Simon Fallahával készült új interjújában elmeséli, miért nem való neki irodai munka, hogy a zenekar és az apaság milyen hatással volt az életére, valamint ismételten kifejti véleményét a továbbra sem szűnő homofóbiával kapcsolatban is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Molko: „A homofóbok rám nézve megkérdőjelezték a szexualitásukat”
2015. március 03. 14:07
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Biztos jó lehetett a turné
2015. március 03. 16:25
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Belegondoltam mi lett volna ha bankár lesz mint az édesapja.SOkkal szegényebbek lennénk Brian zenéje nélkül szerintem.élvezet volt olvasni a cikket,köszönöm itsjustme!
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2015. március 03. 17:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Imádom azt, hogy valaki hozzászól egy cikkhez utána a többiek ugyanazt szajkózzák, közben meg fogalmuk sincs a cikkben szereplő emberekről és el sem olvasták. -.-
Amúgy nekem Brian nem bejövős. Sem a hangja, sem a dalai, de nem tartom rossz embernek.
Amúgy nekem Brian nem bejövős. Sem a hangja, sem a dalai, de nem tartom rossz embernek.
2015. március 03. 18:48
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Nem vagyok rajongó, de vannak számok amiket szeretek tőlük, és köszönet a cikkért, amiből számomra új infók is kiderültek. Kicsit hihetetlen, hogy anyagilag nem térült meg nekik egy turné, de majd a lemez remélhetőleg sikeres lesz.
2015. március 03. 21:01
Brian sokat segített nekem saját magam elfogadásában. Zseniális ez a tag. És amúgy is, úgy egészében a Placebo egy olyan fajta életérzést ad... beleránt az árnyékba, az élet sötét oldalaiba, de nem tudsz vele leállni, hiába nyomorít meg, kívánod a szenvedést, amit okoz. Félelmetes erőkkel bír a zenéjük. Imádom. Baby, did you forget to take your meds?
2015. március 04. 09:27
|
|
Narcoleptic Dreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 31 Csatolások: 3 Azonosító: 239445 offline
|
Zseniális cikk, egy zseniális előadóról!
Mindent átfogó, érthető írás, hűen tükrözi Brian személyiségét. Ezt mondjuk nem csodálom, hisz attól az embertől kaptuk a cikket, aki a fórumon a lehető legjobban ismeri ezt az énekest.
Minden egyes részével a cikknek egyet kell értenem, hisz jómagam is rengeteg interjút olvastam/láttam Molkóval, olvastam az önéletrajzát is, de mindig rádöbbenek, mekkora karizmája, mekkora érzelmi intelligenciája van ennek az embernek. Egy pontja a cikknek pedig különösen megragadta a figyelmemet: "Nemrég kis klubokban játszottunk az USA-ban, noha a turné anyagilag nem volt sikeres, mégis nagyot dobott az önbizalmunkon." Ezt hívják úgy, hogy elhivatottság és alázat. Ez az a dolog, amit az újkeletű "sztárok" nem képesek megtenni. Pedig ez a legfontosabb része egy zenekarnak, a rajongókkal ápolt közvetlen kapcsolata, ahogyan viszonyulnak azok felé az emberek felé, akik felemelték őket oda, ahol most vannak. Minden elismerésem Briannak és a Placebónak.
2015. március 08. 09:37
Nagyon szépen megfogallmazott és szerkesztett cikk lett, öröm volt az oldalon ilyen nívós publikumot olvasni - főleg a Placebo-ról. Brian gondolatai nagyon mélyek, örülök, hogy a lázadó szellemében ott van a bölcsesség is, és hogy mára "felnőtt". Szeretem benne, hogy nem álszentkedik, és azt az üzenetet közvetíti az emberek felé, hogy bár hibáztak, de ezekből a dolgokból tanulhatnak, ha elfogadják a múltat.
Zseniális cikk lett, ezért érdemes volt feljönnöm az oldalra, köszönöm!
Zseniális cikk lett, ezért érdemes volt feljönnöm az oldalra, köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.