Starity

Csemer Boglárka Boggie megy Bécsbe

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 15. 11:49 #141
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (Dorykaaa @ 2015.03.07. 16:13)
Ahogy Magdi mondta , a hatásvadász hátteret el kell onnan tüntetni , mert egyrészt nagyon lehangoló . 
Idei mezőny nem volt annyira színes mint a tavalyi , igaz az kiszámítható volt .
Egyébként az eddig ismert dalok közül , úgy néz ki , hogy jövőbe Tallinba fogunk dalt küldeni smileeee.gif
Még hozzátennék annyit , hogy ma jelenti be az Egyesült Királyság a dalát . Tőlük nagyon sokat várok , megérdemelnének már egy top 10-et smileeee.gif

Azért arra nem vennék mérget, hogy Tallinnban lesz. biggrin.gif Az olaszokat és a spanyolokat nagyon nyomatják (az előbbinek örülök, az utóbbi nekem nem annyira jön be), de a svédek is rendesen odarakták magukat a Heroes-zal. Na meg a belgák Loïcja... ő is nagy esélyes. smileeee.gif
2015. március 26. 19:18 #142
- törölt felhasználó -    
Ez a dal kevéd az eurovision-ra sad.gif
2015. április 03. 13:53 #143
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Igaz egy kicsit késtem a hozzászólásommal,de legalább időm volt a többi dalt végig hallgatni.
Én igazából a Spoonnak szurkoltam,hisz az ő daluk szerintem megállta volna a helyét,nem mellesleg ha már annyira nyomatják,hogy One Direction utánzatok,akkor gondolkozzunk el.Egy ilyen bandának milyen sikere lett volna kint.
Ha a Spoon nem is,én Wolf Katinak továbbra is szurkoltam.Nagyon megérintett a dal mondanivalója,el is sírtam majdnem magam,amikor meghallottam.
A következő szám az Ívtől a Fire.Mit is mondjak...Elsőnek nem túl kedvesen értékeltem.Nyávogósnak tartottam,de többször meghallgattam míg végül bele nem szerettem.
Az idei mezőnybe nagyon sok jó dal volt és Boggie-val sincs semmi bajom,bár nem a kedvencem.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Boggie Boggie 2139.