Csemer Boglárka Boggie megy Bécsbe
2015. március 05. 21:26
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
hát..nem lett olyan rossz zene..:3 de nekem szabó ádám zenéje jobban bejött
2015. március 05. 22:05
olyan ez a lány, mint valami siralomasszony.
mindegyik dala ugyanolyan lassú, borús, mintha sose tudna semminek örülni. persze értékelem a dal mondanivalóját, abszolút jó, hogy az aktuális problémákról énekel, de ez a szám nagyon unalmas..
2015. március 06. 10:42
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
kíváncsi vagyok, hogyan fog szerepelni az Eurovízión. nekem a dal unalmas, de van mondanivalója.
2015. március 06. 12:21
a dalszöveg nagyon jó, és örülök, hogy Boggie jutott be, de szerintem az előadás vérszegény. A Parfümmel sokkal nagyobbat üthetne.
2015. március 06. 16:46
szabó ádámé engem hidegen hagyott egészen addig amíg nem hallottam az akusztikus verzióját. annál sem az ő hangja, hanem a zenekari kíséret vitte a prímet.
eleve egy nagyívű dalt nem lett volna szabad CSAK zongorára írni
2015. március 07. 07:52
Az szerintem nagyon jó hogy csemer bogi bogi megy bécsbe !!
2015. március 07. 14:21
Szerintem nagyon szép dal és Boggienak is szép hangja van.
2015. március 07. 16:13
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Ahogy Magdi mondta , a hatásvadász hátteret el kell onnan tüntetni , mert egyrészt nagyon lehangoló .
Idei mezőny nem volt annyira színes mint a tavalyi , igaz az kiszámítható volt .
Egyébként az eddig ismert dalok közül , úgy néz ki , hogy jövőbe Tallinba fogunk dalt küldeni
Még hozzátennék annyit , hogy ma jelenti be az Egyesült Királyság a dalát . Tőlük nagyon sokat várok , megérdemelnének már egy top 10-et
Idei mezőny nem volt annyira színes mint a tavalyi , igaz az kiszámítható volt .
Egyébként az eddig ismert dalok közül , úgy néz ki , hogy jövőbe Tallinba fogunk dalt küldeni
Még hozzátennék annyit , hogy ma jelenti be az Egyesült Királyság a dalát . Tőlük nagyon sokat várok , megérdemelnének már egy top 10-et
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2015. március 07. 16:21
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nem gondolom hogy egy ilyen dal jó választás volt az ESC-re.. Abszolút nem fülbemászó. Én nem értem miért gondolja mindenki azt, hogy egy ilyen dalversenyre valami nagy-nagy világot megrengető dallal kell indulni. Nézzük csak meg az utóbbi évek győztes dalait, hogy mennyire populárisak, és fülbemászóak voltak (bár a falat kapartam valamennyitől már a végén). Ilyesmi kell Én azt gondolom az Eurovízióra. Valami dinamikus, pörgős, earworm zene, ami egyből megfogja az embereket.
2015. március 08. 08:42
|
Szabina Ábrahámúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 238246 offline
|
A magyarok nem túl sikeresek az utóbbi euróvíziós dalfesztiválokon. Tavaly Kállay Saunders András ment, nem értem miért nem nyerte meg mert jó szám a running.
A Konchita Wurst nyerte meg azért mert transzfesztita. Boggie se 100% hogy fog nyerni, jön egy Konchitához hasonló és megnyeri. Ha nem is Konchita hasonmás akkor jön más. Ez a dal nem nyerő. Ha meg igen akkor happy neki
A Konchita Wurst nyerte meg azért mert transzfesztita. Boggie se 100% hogy fog nyerni, jön egy Konchitához hasonló és megnyeri. Ha nem is Konchita hasonmás akkor jön más. Ez a dal nem nyerő. Ha meg igen akkor happy neki
2015. március 09. 19:17
Boggie egyáltalán nem esélytelen, mert a Youtube-oldalán, tisztán látszik, hogy nagyon sok külföldi szereti mind a magyar, mind a francia és angol dalait. Az egyik kommenttelő például azt írta, hogy nagyon átérzi a dal mondanivalóját, mivel francia és tudja, hogy mik történnek a világban. Sőt, még egy kubai rajongója is van, aki a szüleit szintén háborúban vesztette el, szóval baromi idegesítő, hogy csak azzal tudtuk jönni, hogy "ez a dal túl lassú, túl kevés, semmilyen, nem pörgős, nem ilyen illik egy dalfesztiválra".
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.