nem vagyok egy spoon fanatikus csak szerintem o nekik kellett volna menniuk mert az egy tökéletes esc s dal.
boggie dalánál egy disznóvágás is boldogabb már bocs.
Csemer Boglárka Boggie megy Bécsbe
2015. március 02. 21:50
Látom, sokan írják, hogy ez a szám nem pörgős, nem gyors! És ez miért baj? Kötelező egy gyors, pörgős számmal indulni? Nem. Boggie dalának legalább van mondanivalója. A tavalyi győztes Conchita Wurst is egy lassú számmal indult mégis megnyerte.
2015. március 02. 22:29
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Idézet (veloci96gmail.com @ 2015.03.02. 21:50)
Látom, sokan írják, hogy ez a szám nem pörgős, nem gyors! És ez miért baj? Kötelező egy gyors, pörgős számmal indulni? Nem. Boggie dalának legalább van mondanivalója. A tavalyi győztes Conchita Wurst is egy lassú számmal indult mégis megnyerte.
Konchita Wurst nem a dala miatt nyert. Legalábbis nem elsősorban. Az a férfi/nő egy egyéniség volt, egy jelenség, és önmaga egy szimbólum. A dala sem volt rossz az tény, de ha össze kéne hasonlítanom a mi idei indulónkkal, mi a közelében sem vagyunk.
2015. március 02. 22:54
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Kolbászos Koncsita, azért nyert, mert ha nem ő nyer, akkor Európa "nem elég elfogadó" és a másságot "nem fogadja el". Boggie nem fog nyerni, ahhoz semmi különleges nincsen benne...
2015. március 03. 17:04
|
Vinaolettanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 230958 offline
|
ez nagyon szar dal
2015. március 03. 18:28
Na jó. Szeretném először is leszögezni: nem Boggie-val van bajom. Nagyon szép hangú, tehetséges énekesnő, őmiatta szégyent vallani nem fogunk. A dallal viszont már komoly bajaim vannak. Igen, igen, a háborúk ostobasága már lerágott csont, lejárt lemez, mindenki jól ismeri. Nekem ennek ellenére nem lenne problémám a témával. A szöveg szép, de semmi újat nem mond. Az igazi bibi a dallammal és a körítéssel van. Anyukám élt azzal a hasonlattal, hogy szép szép, de olyan, mintha sose akarna véget érni. Mintha töriórán tanulnál egy háborúról: unott és rosszkedvű leszel a végére. Tavaly is egy depresszív dalt küldtünk (bár András Runningja még a szöveg értése nélkül is egy atombomba), idén is muszáj? A körítés meg gyászos, de nem magasztos, vagy legalábbis én nem érzem annak. Van még vagy 3 tippem arra, ki mehetett volna helyette, ezt az üzenetet azért egy ettől sokkal megkapóbb köntösbe is lehetett volna öltöztetni.
Változatlanul fenntartom azon véleményem, hogy szégyent nem vallunk majd, de nyerni...kicsit nagy falat. No de hát, sosem lehet itt tudni semmit előre. Gratulálok, Boggie!
Jöhet az utálkozás, bár bennem 100% jószándék van, tehát jogtalanul.
Változatlanul fenntartom azon véleményem, hogy szégyent nem vallunk majd, de nyerni...kicsit nagy falat. No de hát, sosem lehet itt tudni semmit előre. Gratulálok, Boggie!
Jöhet az utálkozás, bár bennem 100% jószándék van, tehát jogtalanul.
2015. március 03. 18:48
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Örülök neki, hogy ő megy Bécsbe, nekem a dal is nagyon tetszik.
2015. március 03. 20:12
Boggienak örülök, a dalának már kevésbé. Nem biztos, hogy szerencsés pont ezzel a témával képviselni Magyarországot, a végén még ránksütik, hogy képmutatók vagyunk, Putyinnal bratyizunk, de békéért fohászkodunk. A mélyen liberális Európa tavaly a 16 éves Tolmachevy ikreket is porig alázta. Kifütyülés és fújolás helyett, igazán megillette volna őket egy dobogós hely.
2015. március 04. 17:20
Hú hát nem is tudom...egyrészt bealszom rajta, másrészt meg nem hinném, hogy az Eurovízió a helye annak, hogy a világban dúló megoldatlan problémákra felhívjuk a figyelmet.
Boggie-nak örülök!!, de jobb számmal is előrukkolhatott volna. Kicsit monoton. De természetesen drukkolunk
Boggie-nak örülök!!, de jobb számmal is előrukkolhatott volna. Kicsit monoton. De természetesen drukkolunk
2015. március 05. 20:23
|
|
Dolly2004visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 227615 offline
|
Még jó hogy ő ment! Végre nem egy szerelem téma, hanem egy sokkal sürgetőbb téma. Nekem persze a Parfüm a best, de ez is cool! Ő volt az elejétől kezdve a legjobb. Bár a Running nekem jobban tetszett, és azzal nyilván jobb eredményt értünk el, mint most fogunk, de azért ez a legjobb. A többi nagyon unalmas és lapos volt...Nyilvánvaló, hogy neki járt ez a hely.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: