Hogy ez a zsűri is milyen bal... Én személy szerint Ívnek, Mujahid Zolinak és a Spoonnak drukkoltam, de amekkora hátszele volt ennek a Boggie-nak csodálkoztam is volna rajta, ha nem ő megy. Sajnálom, mert ezerszer jobb dalai is vannak, mondjuk ha a Parfüm egy-két évvel később jelenik meg és azzal indult volna, szerintem simán lenne már egy Eurovízió győzelmünk.
A eurovision.tv-n sem lelkesednek túlságosan a dalért, csak pár jóakaró van, de a többségük magyar.

Annyi bizonyos, hogy a Wars for Nothing altatónak tökéletes, 5 másodperc után egész Európa be fog aludni. Értem én, hogy egy fontos, jelen lévő problémáról szól, de ha Kállay Saunders András egy "pörgősebb" számban fel tudta hívni a figyelmet a családon belüli erőszakra, akkor Boggie miért nem?
Mindazonáltal nagyon szorítok neki az elődöntőben és ha továbbjut, a döntőben is. Eddig csak az észtek és a fehéroroszok dala tetszik, szóval akár még befutó is lehet a Wars for Nothing. Példának okáért ott vannak a hollandok: tavaly egy semmilyen számmal másodikak lettek. Na?