Csemer Boglárka Boggie megy Bécsbe
2015. március 01. 16:33
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Igazából én örülök neki, hogy ő megy. Habár idén a legjobb négyben csak olyan döntősök voltak, akiknek egytől egyig örültem volna, ha kimennek. Imádom ezt a számot, pedig sosem voltam nagy rajongója!!!
2015. március 01. 16:38
|
|
sayurilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228519 offline
|
Nem, ez nem feltétlen egy ünnep, ha mégis az, nem jelenti, hogy annak jujjj de happy happy dalokat kell szerepeltetni. ByeAlex is vitás volt, pedig a mezőnyben semelyik másik számmal nem jutottunk volna előrébb. Persze ezt most magyarázzam meg pár tingli-tangli kislánynak... Nekem mindegy volt ki megy a döntős négy közül, csak ne az a gyenge lancszem, a Spoon személyében.
2015. március 01. 16:40
Szerintem nem nyeri meg Bécsben de legalább nem járatja le az országot, nem úgy mint ahogy a Spoon vagy a Passed tette volna.
2015. március 01. 16:41
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Én neki vagy Szabó Ádámnak szurkoltam. Hajrá Boggie.
2015. március 01. 16:42
Ez az háborúk dúlnak nap mint nap emberek halnak meg élnek rettegésben miatta, ők meg piárkodnak egy jót rajta. Még ha egy olyan ország küldene ilyen dalt aki benne van a helyzetben, de így csak színtiszta, PIÁR. Jó, hogy Boggie nem ezért csinálta, de attól még az.
És ez bánt.
És ez bánt.
2015. március 01. 16:47
Nagyon nagyon örülök , hogy Boggie megy Bécsbe
Szeretem a dalját és ő is egy nagyon érzéki , tehetséges nő ! Gratulálok és drukkolok neki májusban
2015. március 01. 16:50
Idézet (sayuril @ 2015.03.01. 16:38)
Nem, ez nem feltétlen egy ünnep, ha mégis az, nem jelenti, hogy annak jujjj de happy happy dalokat kell szerepeltetni. ByeAlex is vitás volt, pedig a mezőnyben semelyik másik számmal nem jutottunk volna előrébb. Persze ezt most magyarázzam meg pár tingli-tangli kislánynak... Nekem mindegy volt ki megy a döntős négy közül, csak ne az a gyenge lancszem, a Spoon személyében.
Miért hány éves vagy, te komoly meglett asszonyság?
Jujj, vagy illetlenség volt, hogy letegeztelek, tekintélyes korodra nézve?
2015. március 01. 16:55
Az idei mezőny tényleg gyenge volt és talán ez volt egy egyik "legjobb" dal. Szívem szerint én is mást küldtem volna. Ez a dal csak olyan egyszer hallgatós, az eleje unalmas és a témája meg olyan nyalizós. 'Háborúk vannak, juj énekeljünk róla, mert az milyen megható és megváltom a világot vele" féle. Nos, igen.
2015. március 01. 17:07
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
Jólvan, idén sem kell attól félni, hogy megnyerjük az Euróvíziót
2015. március 01. 17:11
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
tény és való hogy a dal nem a legjobb sőt...igen azzal is tisztában vagyok hogy valami különlegesebett kellett volna választani de az is egy tény hogy amikor ez a csaj kiejt egy énekhangot a torkán megfagy a levegő és akár tetszik a dal akár nem egyszerüen mégis rá a lányra a az előadásra koncentrálsz.Valamien különleges előadásmódja van a csajnak(pedig nem is ícsinál semmit a szinpadon)annyi szent.De maga a nő nem szimpi.
2015. március 01. 17:17
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
gratulálok! nem követtem a műsort, nem tudom kik voltak az "ellenfelei", de örülök, hogy ő megy.
remélem emlékszik még a világ a Parfümre:)
remélem emlékszik még a világ a Parfümre:)
2015. március 01. 17:18
Szerintem nagyon jó a dal remélem jó helyezést érünk el vele.
2015. március 01. 17:19
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Szerintem Ívnek kellett volna mennie Becsbe
2015. március 01. 17:21
|
brigike.babaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 240897 offline
|
Hattt,nem vagyok elragadtatval let volna mas is aki kepviselhette volna magyarorszagot!!! Habar ha jobban bele gondolok akk enek a dalnak joo a hangzasa es lehel h joooo hejezest fog elerni !!!!!! Mindenesetre en szurkolok hajraaaaa bogiiii !!!!!!
2015. március 01. 17:31
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Lehet, hogy a dal nem a legjobb, de ennek a lánynak legalább van HANGJA. Gyönyörűen énekel élőben.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: