Csemer Boglárka Boggie megy Bécsbe
2015. március 01. 15:16
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Gratulálok neki, szerintem hatással lesz az emberekre a dal témája. Bár szerintem nem fogunk ezzel sem kitörő eredményt elérni, de azért drukkolok neki!
2015. március 01. 15:19
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Az idei felhozatal amúgy is nagyon gyenge volt, de még a rosszak közül is sikerült a legrosszabbat kiválasztani
Ez a dal már-már zavaróan semmilyen, egy nagy nulla, de mégis azt hiszik, hogy ezzel a témával hatásvadász
" Még ha egy fülbemászó, vagy egyedibb dallam lenne a téma körül, akkor talán, de így még csak igazán komolyan se lehet venni, szerintem idén nem leszünk vele sehol...
2015. március 01. 15:23
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nekem Dallos Bogi dala jobban tetszett. Ez olyan....túl szomorú,elvégre az Eurovízio egy "ünnepség" ahol megünnepeljük euópa szívét,lelkét,tehetségét! Maga a dal szép,és a jelentése is szép,de szerintem nem odavaló!
2015. március 01. 15:34
Én imádom Boggiet.Ez a dal szerintem szép de egy kicsit unalmas.Mert az ember várná ,hogy valami nagyon szép úgymond robbanás történik de nem csak egy kicsit tör ki.De egyébként nekem tetszik.
2015. március 01. 15:39
Háááát, én nem is tudom, hallgatható dal, és lényegében jó, hogy van témája, de nem túlzás? Elvégre is az Eurovízió egy vidám esemény kéne hogy legyen (szerintem).
2015. március 01. 15:44
örülök, hogy ő megy ki.
Múltkor is ilyen kemény dal ment ki (Running), és 5.- ek lettünk.
Szurkolok Boggie- nak!
AZ talán egy kicsi bajom a dallal kapcsolatban, hogyha 30 dalt hall majd ott az ember, kevésnek marad meg a dallama a fejében.
De legalább a jelentése majd megmarad!
Múltkor is ilyen kemény dal ment ki (Running), és 5.- ek lettünk.
Szurkolok Boggie- nak!
AZ talán egy kicsi bajom a dallal kapcsolatban, hogyha 30 dalt hall majd ott az ember, kevésnek marad meg a dallama a fejében.
De legalább a jelentése majd megmarad!
2015. március 01. 15:50
Örülök hogy pont a legrosszabb megy mind közül,de azért ByAlexnél jobb -.-
2015. március 01. 16:07
|
|
Jasmine2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 191317 offline
|
nekem tetszik. Kicsit aggódom, hogy ez elég lesz-e az Eurovízióra, de a szövege reméljük, hogy megfogja őket.
2015. március 01. 16:09
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Kegyetlen rossz ez a dal. Szerintem aki megérdemelte volna hogy képviseljen minket és rendelkezik is hangi adottságokkal az Tóth Vera lett volna!! Csak a sok idióta belekötött abba hogy éppen nem XS-es a mérete, szánalmasnak tartom ezt a zsűrit!!
2015. március 01. 16:18
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Négyszer hallottam A Dal folyamán, de még mindig nem jegyeztem meg. Ez valamit elárul róla. Unalmas, jellegtelen, nincs is igazi refrénje, nem építkezik, hanem egysíkú az egész dal. Ráadásul ilyen semmilyen csajszi adja elő, akinek abszolúte nincs színpadi jelenléte, szürke kisegér. Felejthető abszolúte.
A dalszöveg meg... klisés, szájbarágós és álszent. Nem szóltak neki, hogy nem egy szépségversenyen van?
Az meg egyáltalán nem szimpatikus, hogy úgy nyilatkozott, hogy felkelt reggel és úgy érezte, hogy megnyeri. Alázat, kérem szépen.
A dalszöveg meg... klisés, szájbarágós és álszent. Nem szóltak neki, hogy nem egy szépségversenyen van?
Az meg egyáltalán nem szimpatikus, hogy úgy nyilatkozott, hogy felkelt reggel és úgy érezte, hogy megnyeri. Alázat, kérem szépen.
2015. március 01. 16:24
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
omg. nem erre számítottam. végülis, annyira nem rossz..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: