Beszólt a Fashion Police Zendayának, Kelly Osbourne kilép
2015. február 28. 18:33
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Ki nem állhatom a rasszizmust! És azt még jobban, ha valaki így fejezi ki magát és a véleményét! Különben meg: rasztaaaa<3
2015. február 28. 18:40
Igaza van Zendeyának. Bár nekem se tetszik ez a raszta haj, de akkor is! Giuliana nem egy embert sértett meg ezzel. Pláne aki műsorvezető és a médiában dolgozik igazán megválogathatná a szavait...Az a lényeg hogy Zendeyának tetszik haja. Mért kell rasszistának lenni? Mért kell ilyen szintre süllyedni? Nem értem..-.-"
2015. február 28. 18:41
Idézet (awwparadise @ 2015.02.28. 17:30)
Hát épp erről beszélek! Azért, mert a raszta hajára azt mondta, hogy fű szagúnak gondolja (és egyálalán nem mondhatod, hogy a rasztásoknak semmi közük a drokokhoz, mert igenis van, nem azt mondom, hogy mindnek, de ezt nem lehet kihagyni az egészből) attól még nem rasszista! Nekem se tetszik a raszta haj és akkor én is rasszista vagyok? Emberek lépjünk már túl azon, hogy akármi negatívat mondanak egy szinesbőrűről az már rasszista. Össze lehet kötni nagyon is a két dolgot (raszta haj+fű) és ezzel lezártam az egészet. Elegem van már nagyon is ebből a homofóbiás dolgokból. És igenis Zendaya haját sértette csak meg és kritizálta, mert nem azt mondta, hogy "minden rasztásnak fűszagú a haja" hanem a Zendayaé úgy néz ki mintha az lenne... És ez abból is adódhatott, hogy nem kedveli és köztudott, ha nem kedvelsz valakit akkor rossz dolgokat gondolsz róla, ha akarod ha nem. Néhány ember nem tudja kontrollálni, hogy mit szabad és mit enm szabad mondania, de kérem ez már túlzás!
Ezt már leírtm, hogy milyen lenne, ha számunkra ismeretlen embereket néznénk drogosnak, a külsejük alapján.
Ne ítélj magadról, én még csak feltelezni sem fogom 2 komment alaján, hogy egy összetett személyiség mit érez az adott témával apcsolatban. Holott adtál okot aggodalomra, de nem a raszta frizurával kapcsolatban.
Úgy látom, hogy már másodszer rosszúl használtad a homofób kifelyezést. Homofóbia — félelem,idegenkedés a homoszexuálisoktól. ( tehát semmi köze az itteni témához)
P.S. Egyszóval sem mondtam,hogy a rasztát csak az afroamerikaiak viselik, azt mondtam, hogy ők találták ki ezt a stílust.
Úgyhogy velük aszociál ez a hajviselet. Mint magyarokkal a Rubikkocka.
És ha valaki nem tudja kultúráltan kifelyezni a véleményét az ne vezessen műsorokat max a saját bloggjában poénkodjon ilyeneket.
2015. február 28. 18:54
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Akkora butaság ilyeneket mondani...miért nem figyel mielőtt megszólal? (Direkt használtam ilyen "enyhe" szót, hogy 'butaság', mert egyszerűen az. Hülyeség, ha ez a köznyelvnek jobban tetszik)
Egyszerűen felesleges ez az előítélet, nem minden afro raszta, és nem minden raszta afro fuckin surprise -.-
Egyszerűen felesleges ez az előítélet, nem minden afro raszta, és nem minden raszta afro fuckin surprise -.-
2015. február 28. 18:54
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Hülye, hülye előítéletek.
Gyönyörű volt és kész.
Gyönyörű volt és kész.
2015. február 28. 19:08
Úgy utálom az előítéleteket.. Attól, hogy raszta hajjal jelent meg az Oscar-gálán, még nem jelenti azt, hogy füvezik. Nagyon gonosz volt a megnyilvánulása ennek a nőnek, teljesen jogosan akadt ki Zendaya. Teljesen egyetértek azzal, amit mondott, jobban nem is tudta volna megfogalmazni. Egyébként bárki bármit mond, igenis jól állt Zendayanak a raszta haj, továbbá gyönyörű volt az Oscar-gálán.
2015. február 28. 19:17
Biztos rosszul esett Zendayának,de hát akkor is így lekezelni ezt az egészet...
2015. február 28. 19:23
|
|
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 798 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline
|
Teljes mértékben egyetértek Zendayával! Nekem sem tetszik a raszta haj, de még véletlenül se merném azt állítani, hogy "biztos árad belőle a fű szaga". A médiában dolgozó személyként Giuliana pedig különösen ügyelhetne arra, hogy mit mond. Legalább bocsánatot kért...
2015. február 28. 20:31
sajnálom a néni gondolkodásmódját, az én raszta ismerősömnek istenifinom sampon illatú a haja nem mellesleg nem drogos, és szerintem többet törődik a hajával mint én nő létemre. - igen ezt mindenképpen tudnotok kellett
Egyébként szerintem kifejezetten jól állt neki a haj
de ez meg az én véleményem
nabumm erről is robbanjon sajtóhír
Egyébként szerintem kifejezetten jól állt neki a haj
2015. február 28. 21:54
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Én nem találtam ebben semmi annyira durvát. Jó nyilván végiggondolhatta volna de szerintem csak poénnak szánta. Ennél nap mint nap ezerszer durvább rasszista dolgokat tesznek/mondanak az emeberk arról mégse beszél senki mert az nem egy műsorban történki.
2015. február 28. 22:45
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Hát ennek nem sok értelmét látom,a műsorvezető meg tartsa magában a véleményét!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: