Az az igazság, hogy valószínűleg nekem se esett volna jól ez beszólás, szóval ebből a szempontból megértem Zendayát meg mindenki mást, aki felkapta a vizet, de az is igaz, hogy mostanában nagyon vigyázni kell, hogy mit mond az ember. Mindent félre lehet érteni és mindenből nagy dolgot csinálnak. Őszintén szerintem mindenki viccelődött már ilyesmivel.
De ez van. A bocsánat kérésről meg annyt, hogy nem nagyon volt választása, ha meg akarja tartani az állását. Egy műsorvezetőnek nem illik ilyen kijelentéseket tenni.
Beszólt a Fashion Police Zendayának, Kelly Osbourne kilép
2015. február 28. 16:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jesszus, és mindezt azért, mert valaki azt mondta, hogy vélhetően fű szagú a csaj haja?
Az én hajamra pár hete gyakszin azt mondták, hogy olyan színű, mint a poshadt mandarin. Most csapjam ki a patáliát és jelentsem fel azt, aki ezt mondta? Komolyan? Az embert mindig is érni fogják negatív kritikák, hiszen, mint tudjuk a kákán mindig is lehet csomót keresni. Szvsz ebben a kijelentésben semmi rasszista sem volt, csak a kedves műsorvezető valamiért a rasztát összekötötte a marihuánával, és megjegyzem, nem is akármiért, hiszen bőven elég megemlíteni Bob Marley-t. Értem én, hogy kellemetlenül érintette a kiscsajt, amiért kifogásolható volt elvileg a kifogásolhatatlan külseje, de szerintem néhányan ebbe a rasszizmust csak belelátják. Gondolom, a hölgy rákényszerült a bocsánatkérésre, hiszen vélhetően az állása és a hírneve forgott kockán. Elég gáz, hogy úgy mentegetőzik, mintha embert ölt volna. Számomra ez a szitu abszurd és nevetséges. Legyen valakinek az a legnagyobb gondja, hogy a frizkójáról valakinek a marihuána jutott eszébe. Ennél nagyobb sértés és atrocitás ne érje az életben.
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2015. február 28. 17:03
Zendayának igaza van,jól tette,hogy kiállt magáért.
2015. február 28. 17:14
Idézet (awwparadise @ 2015.02.28. 16:15)
Én nem tudom, de ezzel a rasszizmusos dologgal már túl messzire mennek. Mindent ami nem tetszik egy színes bőrű embernek rasszistának neveznek, de ha ők nevezik egymást meg magukat "niggák"-nak akkor az nem baj. Személy szerint nekem nem tetszik a raszta haj és az igaz, hogy talán kicsit cizilizáltabban közölném ezt, nem így, de mégsem hiszem, hogy rasszizmura utalt az egész. Nagyon eltúlozták az emberek ezt az egész dolot, Zendaya kedves is, meg mindenki. Giuliana Rancic bocsánatkérése bár úgy vélhetik, hogy jogos és tiszteletreméltó a végére, és jól tette, de szerintem inkább küzdenie kellett volna az álláspontja mellett. Hogy ha nem akarja a világ a homofóbiát akkor be kelle azt fejezni, hogy ha például egy feketét megsétrenek akkor az nem feltétlenül egyből rasszizmus. Ha nekem nem tetszik valami és negatív véleményem van (bár megróbálom civilizáltan, az igaz) akkor elmodnom az illetőnek/ről azt akár fekete/fehér/kínai/stb... Szóval ennyi erővel ha egy fekete bőrű ember mond egy fehérről rosszat azt miért nem tekintjük rasszizmusnak? Más bőrzsínt elítél! Ez a rasszizmus, nem pedig az ha akármi rosszat is mondanak egy fekete emberről. pl, hogy úgy néz ki mintha büdös lenne a haja. A raszta hajról meg annyit még, hogy nem vagyok jártas ebben, de ha jól tudom sok igazi drogosnak/füvesnek van ilyen haja. Nem feltétlenül mindnenk, és nem feltétlenül akárki akinek ilyenje van az is, de nézhet ki úgy és gondolhatják róla azt. Valakinek a véleménye ne befolyásoljon minket! Zendaya szerintem egyáltalán nem állt ki magáért, hanem túlreagálta a dolgot. Ennyi lenne a véleményem. Előre is féltem elolvasni a cikket, mert tudtam, hogy túl sokat írok majd, de akinek nem tetszik az azzal marad. Jah és NEM vagyok rasszista! TISZTELEK minden emberi lényt és azok egyenlőségét!
De ez benne a lényeg, hogy nem egy embert sértettek meg személyszerint, hanem az afroamerikaikat, hisz közudott, hogy ők találták ki ezt a stíust. Remélem észleled a külömbséget. Nem a ruháját szólták le vagy a sminkjét hanem a haját. És ezzel nem azt akartam mondani, hogy ezért rasszista ez a felszólalás.
Amiatt az mert külön a hajat értékelte, elvonatkozva a kontextustól. Ennek a nőnek a drogozás jutott csak eszébe a látványától.
Mekkora hülység már ez, hogy sok drogosnak van ilyen haja...
Ennyi erővel akkkor az össze kórosan sovány, vagy ingerlékeny embert is azzonal aszociálhatnánk a drogproblémával küzdőkkel.
2015. február 28. 17:29
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Miért kell mindig rasszistának lenni !
Nem értem miért bántják a színes börüeket..
Én IMÁDOM Zendaya-t..!!
♥
Nem érdekel hogy színes a böre igy is úgy is nagy szer színésznő és énekesnő.!!
♥
Nem értem miért bántják a színes börüeket..
Én IMÁDOM Zendaya-t..!!
Nem érdekel hogy színes a böre igy is úgy is nagy szer színésznő és énekesnő.!!
2015. február 28. 17:30
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Idézet (Ag_laja @ 2015.02.28. 17:14)
De ez benne a lényeg, hogy nem egy embert sértettek meg személyszerint, hanem az afroamerikaikat, hisz közudott, hogy ők találták ki ezt a stíust. Remélem észleled a külömbséget. Nem a ruháját szólták le vagy a sminkjét hanem a haját. És ezzel nem azt akartam mondani, hogy ezért rasszista ez a felszólalás.
Amiatt az mert külön a hajat értékelte, elvonatkozva a kontextustól. Ennek a nőnek a drogozás jutott csak eszébe a látványától.
Ennyi erővel akkkor az össze kórosan sovány, vagy ingerlékeny embert is azzonal aszociálhatnánk a drogproblémával küzdőkkel.
Hát épp erről beszélek! Azért, mert a raszta hajára azt mondta, hogy fű szagúnak gondolja (és egyálalán nem mondhatod, hogy a rasztásoknak semmi közük a drokokhoz, mert igenis van, nem azt mondom, hogy mindnek, de ezt nem lehet kihagyni az egészből) attól még nem rasszista! Nekem se tetszik a raszta haj és akkor én is rasszista vagyok? Emberek lépjünk már túl azon, hogy akármi negatívat mondanak egy szinesbőrűről az már rasszista. Össze lehet kötni nagyon is a két dolgot (raszta haj+fű) és ezzel lezártam az egészet. Elegem van már nagyon is ebből a homofóbiás dolgokból. És igenis Zendaya haját sértette csak meg és kritizálta, mert nem azt mondta, hogy "minden rasztásnak fűszagú a haja" hanem a Zendayaé úgy néz ki mintha az lenne... És ez abból is adódhatott, hogy nem kedveli és köztudott, ha nem kedvelsz valakit akkor rossz dolgokat gondolsz róla, ha akarod ha nem. Néhány ember nem tudja kontrollálni, hogy mit szabad és mit enm szabad mondania, de kérem ez már túlzás!
2015. február 28. 17:35
|
|
Marci21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 197618 offline
|
Jaj hagyjuk már. Egy sima poén volt, Joan Rivers mondott durvábbakat is. Szerintem semmi durva nem volt benne, egy vicc volt. Rasszista sem volt csak manapság az emberek mindent ráfognak arra hogy rasszistaság. "jaaj, barna a haja" "K@SSOLJ TE RASSZISTA SZEMÉT"... Direkt visszanéztem, simán annyi miatt, hogy fű és masszázsolaj szaga van nem kéne ennyire kiakadni. U.i.: Kelly Osborne sem ezért lép ki. Hülyének azért nem kéne nézni az embereket. Szegény nőnek már bocsánatkérő videója is van ahol oda vissza nyalja Zendaya seggét.
2015. február 28. 17:42
Szerintem Zendayának teljes mértékben igaza volt.
2015. február 28. 17:44
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem értem! Miért kell ilyeneket mondani? Miért kell ilyet híresztelni? Ezzel nem csak 1 embert sértett meg Giuliana, hanem rengeteg embert, főleg az afroamerikaikat. Sok embernek egy szűrő kéne a szája és az agya közt, és előbb át kéne gondolni azt, amit mondunk, mielőtt azt ki is mondjuk.
2015. február 28. 17:49
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
ja és ps. nem csak az afroamerikaiaknak van raszta hajuk.
2015. február 28. 18:14
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem értem, minek kell rasszistának lenni. Egyesek nem látnak tovább: Színes a bőre? Nem olyan a szeme mint a szomszédnak? És akkor mi van? Senki nem ugyanolyan, és szerintem pont ez a jó. Eléggé idegesítenek ezek a beszólások. Pff.
2015. február 28. 18:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Lehet, hogy nem tetszett a haj, de nem így kellet volna kifejeznie magát.
2015. február 28. 18:19
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Ostoba sztereotípiák... igen, sok raszta drogos is, de ez nem garancia arra, hogy mind, főleg manapság... elég aljas dolog ilyennel jönni elő, főleg úgy, hogy ráadásul nyilvánosan sértse meg Zendaya-t. Aki meg műsorvezető és a médiában dolgozik, annak jobban meg kéne válogatnia a szavait... Megértem Zendaya-t, ez nem volt se vicces, sem szép. Persze lehet jönni azzal a dumával, hogy mindenkinek meglehet a véleménye, de én erre annyit mondok, hogy van olyan vélemény, amit jobb, ha az ember megtart magának. Lehet, hogy én x emert k*rvának gondolok, de nem állok oda elé nyilvános eseményen, hogy "te k*rva vagy". Az embereknek meg kéne tanulniuk visszafogni magukat.
2015. február 28. 18:27
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (awwparadise @ 2015.02.28. 16:15)
Én nem tudom, de ezzel a rasszizmusos dologgal már túl messzire mennek. Mindent ami nem tetszik egy színes bőrű embernek rasszistának neveznek, de ha ők nevezik egymást meg magukat "niggák"-nak akkor az nem baj. Személy szerint nekem nem tetszik a raszta haj és az igaz, hogy talán kicsit cizilizáltabban közölném ezt, nem így, de mégsem hiszem, hogy rasszizmura utalt az egész. Nagyon eltúlozták az emberek ezt az egész dolot, Zendaya kedves is, meg mindenki. Giuliana Rancic bocsánatkérése bár úgy vélhetik, hogy jogos és tiszteletreméltó a végére, és jól tette, de szerintem inkább küzdenie kellett volna az álláspontja mellett. Hogy ha nem akarja a világ a homofóbiát akkor be kelle azt fejezni, hogy ha például egy feketét megsétrenek akkor az nem feltétlenül egyből rasszizmus. Ha nekem nem tetszik valami és negatív véleményem van (bár megróbálom civilizáltan, az igaz) akkor elmodnom az illetőnek/ről azt akár fekete/fehér/kínai/stb... Szóval ennyi erővel ha egy fekete bőrű ember mond egy fehérről rosszat azt miért nem tekintjük rasszizmusnak? Más bőrzsínt elítél! Ez a rasszizmus, nem pedig az ha akármi rosszat is mondanak egy fekete emberről. pl, hogy úgy néz ki mintha büdös lenne a haja. A raszta hajról meg annyit még, hogy nem vagyok jártas ebben, de ha jól tudom sok igazi drogosnak/füvesnek van ilyen haja. Nem feltétlenül mindnenk, és nem feltétlenül akárki akinek ilyenje van az is, de nézhet ki úgy és gondolhatják róla azt. Valakinek a véleménye ne befolyásoljon minket! Zendaya szerintem egyáltalán nem állt ki magáért, hanem túlreagálta a dolgot. Ennyi lenne a véleményem. Előre is féltem elolvasni a cikket, mert tudtam, hogy túl sokat írok majd, de akinek nem tetszik az azzal marad. Jah és NEM vagyok rasszista! TISZTELEK minden emberi lényt és azok egyenlőségét!
Személy szerint, én teljes mértékben egyetértek veled, ettől jobban én sem fogalmazhattam volna meg.
Ez nem rasszizmus, ez bolhából elefánt szituáció. Ha nem híres emberre mondták volna ezt, a kutya nem foglalkozna ezzel, az a másik, hogy a hajából indult ki az egész, de már az egész barna bőrű (ha most valamelyikőtök erre fogja azt mondani, hogy rasszizmmus,az menjen orvoshoz, mert ettől szebben már nem lehet kifejezni ezt) társadalom bele lett vonva.
A vélemény az vélemény. Néha fáj, néha bunkóság kimondani, van és kész.
Ennyi erővel én is tudnék felhozni pár felhasználót Starityn akik az említett rádióssal együtt hasonlóan kifordítható és provokáló kommenteket írnak - egy szintén nyilvános helyen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.