Doutzen bizonyára azért döntött az ügynökségével közösen így, mert a VS semmibe se nézte. 10 év a márka arcaként a kifutón, és sose nyitott showt, sose viselhette a Fantasy Brát. Lehet tupírozni, de biztos az is szerepet játszott a távozásában, hogy nem becsülték meg eléggé. Adriana, Alessandra és Candice mögött ő, Erin, Lindsay, Behati és Lily mindig csak "másodlagos" angyalok voltak...
Karlie-t pedig őszintén sajnálom, éppen hogy kezdtem megszeretni, erre dobja a márkát az egyetemért.
Szégyen, hogy idáig süllyedt a márka, hogy annyira jelentéktelen a modellek számára az angyal-titulus, hogy képesek önként feladni. Karlie 22 éves, és dobta őket... Ennyit ér mára már a VS.
Remélem, a következő távozó Lily lesz, és azt is, hogy Doutzenék helyére Elsánál alkalmasabb jelölteket találnak, pl Constance vagy Jourdan személyében.
Lemondott szárnyáról Karlie Kloss és Doutzen Kroes
2015. február 27. 20:47
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Sajnálom.. :/
2015. február 27. 20:58
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Kár, szerettem mindkettőjüket
♥
2015. február 28. 12:20
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
általában elmennek egy idő után az ,,angyalkák"
2015. február 28. 14:45
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Karlie sokat nőtt a szememben, hogy a VS-t dobta az egyetemért. Szerintem az egész életen át való tanulás egy fontos dolog, és most egy modell is bizonyítja ezt. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog tanulni.
Közben pedig sír a szívem, mert Doutzen volt az egyik kedvenc angyalom. Annyira természetes, gyönyörű, kisugárzása lehengerlő. Viszont megértem, hogy mind a ketten ott hagyják a márkát, mert nem voltak eléggé megbecsülve, és a VS is egyre kevesebbet akar adni a modelljeinek.
Közben pedig sír a szívem, mert Doutzen volt az egyik kedvenc angyalom. Annyira természetes, gyönyörű, kisugárzása lehengerlő. Viszont megértem, hogy mind a ketten ott hagyják a márkát, mert nem voltak eléggé megbecsülve, és a VS is egyre kevesebbet akar adni a modelljeinek.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

1 felhasználónak tetszik: