Kylie Jenner luxus házat vásárolt
2015. február 27. 17:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Minek kell egyáltalán külön ház egy tizenhét éves kislánynak? Ne haragudjatok, de nekem ez jutott az eszembe először. Én értem, hogy ők gazdagok és ezt konkrétan a világon élő maradék hat-hét milliárd ember orra alá kívánják dörgölni, de ez már szerintem is az a kategória, amikor valakinek annyi pénze van, hogy kínjában már nem tudja mire költeni. Valóban csodásan fest, én is szívesen elfogadnám, de, ha gazdag lennék és házat szeretnék vásárolni, akkor egy kisebbre voksolnék, ugyanis be is kell tudni lakni. Még, ha a kislánynak van is fiúbarátja és esetleg az összeköltözés mellett döntenek, hiszen lakva ismered meg az embert, akkor sem tudnák kitölteni ezt a hatalmas teret. Persze ez az én véleményem, de amikor napokig egyedül voltam itthon ment a nappaliban a tévé és szólt a konyhában a rádió, mert begolyóztam attól a nagy csendtől, pedig negyed ekkora házunk van csak. Mondjuk ez a család mindig is az ész nélküli pénzszórásról volt híres. Szóval nem is értem, hogy miért csodálkozok ezen.
2015. február 27. 21:47
Minek ekkora ház egy személyre( max 2)?
Amugy szép ház.
Amugy szép ház.
2015. február 28. 11:25
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Huh a k*rva anyát a világnak hogy ilyne megcsinált tehetségtelen sztároknak ennyi pénzük van.Semmit nem tett le az asztalra.Megaztán minek egy 17 éves lánynak a szülei nélkül laknia saját házban?
2015. február 28. 12:31
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Van pénz..Egyébként a ház szerintem nem néz ki jól, legalábbis nekem nem tetszik. A második képen lévő helység még úgy-ahogy, ott még van valamennyi élet, de a többi? Én egyedül meghalnék az unalomtól egy ilyen házban..
2015. február 28. 23:38
Jó nagy ház, de én még mindig a szája méretén csodálkozom... Am szerintem nem fölösleges neki, egyik legfontosabb dolga a kiscsajnak ó, az, az, hogy bulizzon, szóval szerintem főleg erre fogja használni. Természetesen én is irigy vagyok rá, de az US-ben nem ő az egyetlen tini, aki így él, és még annyit sem csinált, mint ő, és nem hiszem, hogy a hírnévből jött volna össze ennyi pénz...
2015. március 01. 01:05
|
Nadia O. Petrovaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 240575 offline
|
nekem egyáltalán nem tetszik
2015. március 01. 14:49
|
|
lizike.loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 62 Csatolások: 2 Azonosító: 240432 offline
|
Tetszik a ház.De ő nem érdemli meg.
2015. március 01. 19:29
Tényle mi a fenének kell egy tizenhét évesnek egy ekkora ház??? Nem értem!
2015. március 02. 16:51
|
|
pati player4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 238367 offline
|
ha nekem lenne ilyen házam
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: