Kylie Jenner luxus házat vásárolt
2015. február 25. 10:48
Minek neki ekkora ház, ha egyedül él benne (elvuileg)?
2015. február 25. 10:50
|
|
viki virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230295 offline
|
Teljesen egyetértek az alattam lévő commentekkel.
2015. február 25. 10:55
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Mert egy 17 évesnek iszonyúan fontos egy ilye rohadtnagy ház...
Az a baj, ezekkel a Kardashianokkal, meg Jennerekkel, hogy olyan szerencsés csillagzat alatt születtek, hogy soha nem kell majd valódimunkát végezniük. És nyilván nem arra gondolok, hogy kapáljon a kertbe, de kíváncsi vagyok, hogy a tervezés mennyire származik tőle, vagy esetleg csak a nevét adta hozzá, mert el lehet adni így...
Az a baj, ezekkel a Kardashianokkal, meg Jennerekkel, hogy olyan szerencsés csillagzat alatt születtek, hogy soha nem kell majd valódimunkát végezniük. És nyilván nem arra gondolok, hogy kapáljon a kertbe, de kíváncsi vagyok, hogy a tervezés mennyire származik tőle, vagy esetleg csak a nevét adta hozzá, mert el lehet adni így...
2015. február 25. 13:24
Semmi bajom Kylieval de fogalmam sincs egy 17 évesnek minek saját ház? Én addig örülök amíg a szüleimmel lakhatok és van társaságom. Ő pedig egyedül van egy ekkora házban. Nem értem miért nem elég neki is egy lakás.
2015. február 25. 13:41
|
|
feketerózsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 108649 offline
|
Ha ennyi pénzem lenne én is vennék ilyen házat, de nem tudom mit csinálnék benne egyedül. Bár ha van benne saját mozi ki se mozdulnék onnan
Különben is ő azért is pénzt kap mert instagramra feltölti a képeit, a kutyájának több követője van mint nekem XD.
De nekem egyébként nincs a csajjal semmi bajom.
Különben is ő azért is pénzt kap mert instagramra feltölti a képeit, a kutyájának több követője van mint nekem XD.
De nekem egyébként nincs a csajjal semmi bajom.
2015. február 25. 14:00
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Hű! Bizonyára megérdemelten van ilyen luxus háza !
Amúgy szép, tetszik a stílusa.
2015. február 25. 14:02
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Komolyan mondom, hozzámegyek Kardeshianék egyik rokonához, majd amikor vesz nekem egy házat, elválok tőle!!! .) Amúgy már nem azért nem vagyok féltékeny (csak egy kicsit
), de milyen értékrendje lehet, ha már saját luxus villája van 17 évesen???
2015. február 25. 14:07
|
|
Laputadollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 239570 offline
|
Minek 17 évesnek ekkora ház??? amugy szép
2015. február 25. 14:11
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
elfogadnám ezt a házat, de könyörgöm minek egy 17évesnek....amúgy sem szimpi ez a csaj
2015. február 25. 14:15
a ház tetszik. és az előttem hozzászólókhoz. Minek egy 17 évesnek ekkora ház?
2015. február 25. 14:19
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Biztos annyit dolgozott érte hogy csak na.
Még mielőtt valaki félre értene, ez ironikus akart lenni. Komolyan nem látom értelmét ilyen fiatalon eltapsolni ennyi pénzt. Meg inkább más fajta házat vett volna, mert nem fog örökké ilyen jól futni a szekér plusz egyedül mit akar ebben a hodályban kezdeni?! De hát ő tudja mit kezd a pénzével én csak leírtam amit gondoltam peprill.
2015. február 25. 14:45
Minnek kell egy 17 èvesnek külön hàz, de most komolyan mit fog kezdeni 5 hàlloszobàval?! Ez elèg röhejes
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: