EDDDIEEEEEEE!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Egyebkent csodalom, hogy A mindenseg elmelete nem kapta meg a legjobb filmzeneert, mert az olyan, hogy sirhatnekom van tole☺
Íme, a 87. Oscar-díj nyertesei
2015. február 24. 19:44
|
|
Veronika220új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240579 offline
|
Grat mindenkinek
2015. február 24. 20:54
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Jody @ 2015.02.23. 18:16)
Méltányos az a hangkeverés.
*hangvágás
Idézet
Habár a Still Aliceről még nem tudok véleményt alkotni.
Wow! Káprázatos, ahogyan Julianne "tálalja" Alicet. Ez az alakítás önmagában díjnyertes.
2015. február 25. 12:21
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
Szerintem meg épp Michael Keaton érdemelte volna meg, ez volt élete alakítása, még akkor is, ha a csöpögős drámákba szerelmes közönség nem is így gondolja.
Hiszen miről is beszélünk? Kiparodizálja azt a jelenséget amikor egy színészt, ilyen vagy olyan szerep eljátszása után beskatulyázzák, majd épp emiatt hanyagolni kezdik, viszont az ember visszatér és ember fölötti küzdelmet vív hogy visszatérjen és hogy 'lemossa' magáról azt, amit a közvélemény 'ráfirkált'.
Nem viatatom Redmayne színészi képességeit, és az öröme is őszintének tűnt (elsőre), de valószínű ő is egyike marad azon színészeknek akit ha majd x év múltán megpillantunk az Oscar győztesek palettáján,azt gondoljuk hogy 'jééé ilyen is volt?'.
Benedict és Bradley viszont tuti meg fogja még kapni, ő náluk érzem, hisz ez a vérükben van!
Kár hogy Michael Keaton már nem fogja, ezek után az Akadémmia ugyanúgy mellőzni fogja, mint a nép filmbéli alteregóját.
Hiszen miről is beszélünk? Kiparodizálja azt a jelenséget amikor egy színészt, ilyen vagy olyan szerep eljátszása után beskatulyázzák, majd épp emiatt hanyagolni kezdik, viszont az ember visszatér és ember fölötti küzdelmet vív hogy visszatérjen és hogy 'lemossa' magáról azt, amit a közvélemény 'ráfirkált'.
Nem viatatom Redmayne színészi képességeit, és az öröme is őszintének tűnt (elsőre), de valószínű ő is egyike marad azon színészeknek akit ha majd x év múltán megpillantunk az Oscar győztesek palettáján,azt gondoljuk hogy 'jééé ilyen is volt?'.
Benedict és Bradley viszont tuti meg fogja még kapni, ő náluk érzem, hisz ez a vérükben van!
Kár hogy Michael Keaton már nem fogja, ezek után az Akadémmia ugyanúgy mellőzni fogja, mint a nép filmbéli alteregóját.
2015. február 25. 13:20
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Belekukkantottam az adásba felvételről, de meh. NPH maradjon a Tony-gálánál, ez nem az ő estéje volt. Eddie Redmayne viszont olyan kis aranyosan vette át a díját, eszem a szívét.
Ritka, hogy férfi színész főszereplői kategóriában Oscart kap 35 előtt (nőknél kábé a fordítottja igaz), úgyhogy van is mire örülnie.
Julianne Moore is megkapta végül azt a fránya szobrot 4. próbálkozásra, ez rendjén is van. Örülök, hogy a Grand Budapest Hotelnak is csurrant-cseppent valami, még ha a forgatókönyvet nem is vitte el.
2015. február 25. 16:50
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok mindenkinek!!
2015. február 27. 11:30
El sem tudom mondani mennyire büszke vagyok Eddie Redmayne-re, aki szerintem hatalmasat alakított A mindenség elméletében. Kiváló színész, aki iszonyatos alázattal dolgozik és végtelen tehetséggel van megáldva.
A többi nyertes közül A Grand Budapest Hotel és a Hős6os sikerének örülök nagyon. Mindkettőt nagyon szerettem, egy percét sem untam egyiknek sem.
A Birdman pedig most már tényleg érdekel, mert mindenki ezzel a filmmel példálózik még az egyetemen is. Kíváncsi vagyok tényleg van-e olyan jó, mint ahogy mondják.
A többi nyertes közül A Grand Budapest Hotel és a Hős6os sikerének örülök nagyon. Mindkettőt nagyon szerettem, egy percét sem untam egyiknek sem.
A Birdman pedig most már tényleg érdekel, mert mindenki ezzel a filmmel példálózik még az egyetemen is. Kíváncsi vagyok tényleg van-e olyan jó, mint ahogy mondják.
2015. február 27. 16:34
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Julianne Moorenak nagyon járt már a szobrocska! Gratula!
2015. február 27. 18:32
"A legjobb animációs film: Hős6os"
Igeen ezzel a döntéssel teljesen egyetértek *.* Nagyon örültem mikor elolvastam a cikket *_*
Még 2015 januárjában ismertem meg ezt a fantasztikus alkotást, és bátran állíthatom, ehhez fogható még nem készült a Disney Presents által. Alapjáraton a története is elvarázsolt engem, de főként az animáció és a karakterek nyűgöztek le.
A rengeteg poén meg csak még színesebbé tette ezt a mesét. Baymax, Tadashi és Hiro nőttek igazán a szívemhez a megnézése után.
Egyébként nagyon kellemes csalódás volt számomra ez a mese.Az előzetest nézve nem igazán keltette febl a figyelmem, de beláttam, hogy milliószor jobb mint a sokak által bálványozott Jégvarázs. >_>
Igeen ezzel a döntéssel teljesen egyetértek *.* Nagyon örültem mikor elolvastam a cikket *_*
Még 2015 januárjában ismertem meg ezt a fantasztikus alkotást, és bátran állíthatom, ehhez fogható még nem készült a Disney Presents által. Alapjáraton a története is elvarázsolt engem, de főként az animáció és a karakterek nyűgöztek le.
2015. március 01. 03:37
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Óh igen, a kódjátszma tényleg szépen sikeredett!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: