Íme, a 87. Oscar-díj nyertesei
2015. február 23. 20:02
|
|
Gyllenhaalantichrist superstar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.05. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 238625 offline
|
Örülök Eddie Redmayne-nek, hogy kapott Oscar-t, de szerintem Benedict Cumberbatch jobban megérdemelte volna.
2015. február 23. 20:06
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Meglepetés ugyan már nem aszerint kapják ki a legjobb hanem ki a népszerűbb és ez szánalmas nem a tehetséget díjazzák hanem hogy mennyi pénzt hoz az illető színész ,színésznő. Az oscar díj már rég elvesztette a hiteleségét
2015. február 23. 21:17
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek!
Bár azért mégis talán egy picivel lelkesebb lettem volna hogyha, Mr.Benedict Cumberbatch kapja a legjobb férfi főszereplő díjat.Semmi sincs veszve, majd legközelebb
2015. február 23. 21:29
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek!
2015. február 23. 22:00
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Ez az ! Iszonyat boldog vagyok Eddie Redmayne miatt! Teljesmértékben megérdemelte az Oscart! Nagyon tehetséges színész ! Imádom! Rajongója lettem!
Bár a filmet is díjaztam volna, de ennek is nagyon-nagyon örülök!
Jared! Te vagy a legjobb! XD
Bár a filmet is díjaztam volna, de ennek is nagyon-nagyon örülök!
Jared! Te vagy a legjobb! XD
2015. február 23. 22:16
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Ízlések és pofonok, én személy szerint végigszenvedtem a Birdmant, nincs az az isten, hogy mégegyszer végignézzem. A Grand Budapest Hotel közelíti a Birdman szintjét, de mégis inkább ezerszer ez, mint egyszer is az (ráadás Ralph Fiennesra nincs jobb szó, mint zseniális, amihez hozzáér, arannyá lesz-->és ez igaz az öccsére is). A Kódjátszmáról eddig csak jót hallottam, s Benedictről is ugyanaz a véleményem, mint a Fiennesokról.
Az American Snipert is felvettem a megnézendő filmek listájára, szegény Bradley idén se kapta meg a díjat, na sebaj, lesz még Oscar : ) Biztos vagyok benne, hogy a Stephen Hawkingos motion picture is kifogástalan lesz, az életrajzi drámák általában el szokták nyerni a tetszésemet (kivéve a Vaslady, brr, s ez nem Meryl Streepnek szól, hisz nem véletlen az a 19 Oscar-jelölés).
Ha all time favorite Oscar-jelölt filmet kéne legjobbként jellemezni, én abszolút a Dallas Buyers Clubot választanám, nem véletlenül aratott tavaly -> pedig nagyon sok, több díjra jelölt dráma szokott a fosh jelzővel gazdagodni.
Az American Snipert is felvettem a megnézendő filmek listájára, szegény Bradley idén se kapta meg a díjat, na sebaj, lesz még Oscar : ) Biztos vagyok benne, hogy a Stephen Hawkingos motion picture is kifogástalan lesz, az életrajzi drámák általában el szokták nyerni a tetszésemet (kivéve a Vaslady, brr, s ez nem Meryl Streepnek szól, hisz nem véletlen az a 19 Oscar-jelölés).
Ha all time favorite Oscar-jelölt filmet kéne legjobbként jellemezni, én abszolút a Dallas Buyers Clubot választanám, nem véletlenül aratott tavaly -> pedig nagyon sok, több díjra jelölt dráma szokott a fosh jelzővel gazdagodni.
2015. február 23. 22:21
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem igazán lepődtem meg a nyerteseken,gratula
csak fura,hogy ennyi éneklés volt a oscaron,nem szokott ennyi lenni,nem mintha baj lenne
2015. február 24. 07:06
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Szerintem még fogom nézni a birdmant!!!
Amúgy gratulálok a díjazottaknak!
Amúgy gratulálok a díjazottaknak!
2015. február 24. 16:07
Gratulálok mindenkinek!
Bár azt sajnálom, hogy nem Benedict kapta legjobb férfifőszereplő díját. Persze Eddie megérdemelte, nagyon jól játszott.
2015. február 24. 17:08
Gaga nem semmit énekelt! Egyébként Julianne, végre <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: