Íme, a 87. Oscar-díj nyertesei
2015. február 23. 16:56
Mindegyik kategóriában az nyert, akire számítottam, de legfőképpen drága Eddie-nek örültem nagyon. Gratulálok ettől függetlenül mindenkinek, a legtöbb nyertes meg is érdemelte a díjat.
2015. február 23. 17:03
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Végre Julianne hazavihette a már rég megérdemelt szobrát! Reese-t sajnáltam egy picit, de nagyon örültem Julianne-nak.
2015. február 23. 17:19
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Gratulálok mindenkinek és a kedvenceimnek is!
2015. február 23. 17:30
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Oh, Eddie Redmayne nagyon megérdemelte! <3
2015. február 23. 17:32
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Hős6os? Most komolyan? ._.
Látszik, hogy ma már nem értékelik a valódi értékekkel rendelkező animációs filmeket, mint az Így Neveld a Sárkányodat 2.
Nem értem....
A többieknek hatalmas gratula
Látszik, hogy ma már nem értékelik a valódi értékekkel rendelkező animációs filmeket, mint az Így Neveld a Sárkányodat 2.
Nem értem....
A többieknek hatalmas gratula
2015. február 23. 17:32
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Annyira tudtam, hogy a Birdman nyeri meg, mindig olyan film nyer, ami nem tetszik. Eddienek nagyon örülök, a Mindenség Elmélete nagyon jó film és hihetetlenül jót alakított benne. Julianne is megérdemelte már a szobrot, már kijárt neki.
2015. február 23. 17:33
Gratu!!
nincs benne egy nagy kedvencem se meg beyonce se pedig ot is szeretem
de gartu nektek
de gartu nektek
2015. február 23. 17:45
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Én már egy ideje nem tudom komolyan venni az Oscart, hiába ez elvileg a "filmművészet legrangosabb díja".
Adjanak végre egyet Leónak, és talán elhiszem, hogy ér valamit, és nem csak fejre osztják.
Adjanak végre egyet Leónak, és talán elhiszem, hogy ér valamit, és nem csak fejre osztják.
2015. február 23. 17:47
|
Harleenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 2 Azonosító: 239415 offline
|
Eddienek abszolúte örülök és nagyon aranyos volt, mikor átvette a díjat. Én nagyon szurkoltam a Kódjátszmának, nem igazán jött össze, de legalább egy kategória sikerült. Egyébként Benedict és Bradley is teljes mértékben megérdemelte volna a díjat.
2015. február 23. 18:16
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Boldog vagyok A Grand Budapest Hotel 4 díja miatt. Igaz, nem főbb kategóriák, de értékelték a filmet és abszolút jogosan nyerte el pl. a látványelemekért járó elismeréseket. Az eredeti forgatókönyvnél is vártam titokban, de az Éjjeli férget is szívesen fogadtam volna. A Birdmant itt nem..
Az idei felhozatal 'legjobb filmek' tekintetében baromi erős volt. A 8-as listát szűkítettem 4-re. Iñárritu nem oktalanul kapta az Oscart és éppen ezért nem örülök felhőtlenül a legjobb film nyertesének. Üti egymást ez a 2 dolog nálam.
Hatalmas vesztes a Sráckor. Az előzetes átadók után esélyesnek gondoltam. Bár a mozgatórugó a színészi alakítások voltak. Patricia Arquette nem lepett meg. J. K. Simmons sem. Az ő Oscarja nyilvánvaló volt. Zseniális a Whiplashben. Eddie Redmaynenek nagy gratuláció. Megérdemelte. Tökéletes alakítás Stephen Hawking szerepében. Sejtettem, hogy Julianne Moore díjra fogja váltani a jelölést. Kijárt már neki. Habár a Still Aliceről még nem tudok véleményt alkotni. Rosamund profin játszott a Holtodiglanban. Maradok azon a véleményen, hogy én neki adtam volna. Az adaptált forgatókönyv indokolt volt.
Nem tévedtem, hogy mellőztem az Amerikai mesterlövészt. A fegyverropogás tetszett benne. Méltányos az a hangkeverés.
A Hős6os az előzetes alapján is egy aranyos rajzfilm. Kaphatott volna nagyobb visszhangot, mint tavaly a Jégvarázs.
Az idei felhozatal 'legjobb filmek' tekintetében baromi erős volt. A 8-as listát szűkítettem 4-re. Iñárritu nem oktalanul kapta az Oscart és éppen ezért nem örülök felhőtlenül a legjobb film nyertesének. Üti egymást ez a 2 dolog nálam.
Hatalmas vesztes a Sráckor. Az előzetes átadók után esélyesnek gondoltam. Bár a mozgatórugó a színészi alakítások voltak. Patricia Arquette nem lepett meg. J. K. Simmons sem. Az ő Oscarja nyilvánvaló volt. Zseniális a Whiplashben. Eddie Redmaynenek nagy gratuláció. Megérdemelte. Tökéletes alakítás Stephen Hawking szerepében. Sejtettem, hogy Julianne Moore díjra fogja váltani a jelölést. Kijárt már neki. Habár a Still Aliceről még nem tudok véleményt alkotni. Rosamund profin játszott a Holtodiglanban. Maradok azon a véleményen, hogy én neki adtam volna. Az adaptált forgatókönyv indokolt volt.
Nem tévedtem, hogy mellőztem az Amerikai mesterlövészt. A fegyverropogás tetszett benne. Méltányos az a hangkeverés.
A Hős6os az előzetes alapján is egy aranyos rajzfilm. Kaphatott volna nagyobb visszhangot, mint tavaly a Jégvarázs.
2015. február 23. 18:23
Miért nem jelölték Jake Gyllenhaalt Oscarra?
amúgy idén mindennel egyet értek
najó aza hős6os nem volt akkora dobbantás... De a Grand Hotel és Birdman zseniális
2015. február 23. 18:43
Nem tudom...igazából egyet sem ismerek:D
De azért gratulálok!
De azért gratulálok!
2015. február 23. 18:56
A Mindenség elmélete és stábja megérdemelte a díjat, ahogyan a Csillagok között is. A többit sajnos még nem volt időm megnézni, de amin lesz bepótlom, mind a Birdmant mind a Kódjátszmát
2015. február 23. 19:10
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Hős6os? Komolyan???? Szégyen. Cumbinak pedig tudtam, hogy nincs esélye a legjobb férfi színész kategóriában, de attól még hatalmas gratula neki a jelölésért X3. És örülök, hogy a Grand Budapest Hotel szép számmal nyert díjat
2015. február 23. 19:22
|
|
NikiSomogyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 240293 offline
|
Hős6-os!!'m
2015. február 23. 19:33
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Gratu mindenkinek!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: