Sok meglepetést tartogatott a 87. Oscar-díj ceremóniája, melynek házigazdája idén az Így jártam anyátokkal sztárja, Neil Patrick Harris volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme, a 87. Oscar-díj nyertesei
2015. február 23. 12:24
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Julianne Moorenak gratulalok:))♥
2015. február 23. 13:02
Ezekre a nyertesekre nem számítottam , de azért gratulálok nekik
2015. február 23. 13:09
Gratulálok nekik. Kicsit másokra számítottam,de akkor is.
2015. február 23. 13:21
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Grat. Bár másokat akartam, hogy nyerjenek.
2015. február 23. 13:28
Nem épp erre a listára fogadtam volna,de gratulálok!
2015. február 23. 13:39
Örülök Eddie Redmayne és Julianne Moore győzelmének.
2015. február 23. 13:42
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Első Oscar volt amit élőben "követtem" (mert hát fél óránként zártak le egy live stream-et ugyi mivel az illegális) de végül végig néztem és azon kívül ,hogy a tavalyi mezőnyhöz képest a mostani nem volt olyan érdekes igazából sehol nem dőlt meg a papír forma. Kivéve a Boyhood-nál ott tényleg nem számítottam rá ,hogy ekkorát fog tanyázni. Sajnálom ,hogy Pike nem nyert de megértem miért Moore kapta. Azt sajnáltam ,hogy az Interstellar nem kapta meg a filmzenei díjat pedig ha a sztori annyira nem is a zene megért ennyit. A Birdman túl sokat vitt a Kódjátszma pedig túl keveset (Ben akkor is megérdemelte volna a díjat). Az Idának örültem a legjobban, megérdemelték. A másik kedvenc a GBH volt még ami szerintem mindent megnyert amiben megérdemelte (viszonyítva a többi jelölthöz és kivéve a filmzenét). Alapjában véve amúgy elég uncsi volt és ez nem NPH poénjaira értem (6x jobb volt mint Seth tavaly) hanem a jelöltekre.
Amúgy meg sajnálatos ,hogy az Oscar mennyit nyom a latba a jelenleg filmezés terén.
Amúgy ha szabad megjegyezném ,hogy a Lego dal előadói nem "Sara & The Lonely Island" volt hanem két külömböző együttes nevezetesen "Tegan and Sara" és a "the lonely island"
Amúgy ha szabad megjegyezném ,hogy a Lego dal előadói nem "Sara & The Lonely Island" volt hanem két külömböző együttes nevezetesen "Tegan and Sara" és a "the lonely island"
2015. február 23. 14:01
Gratulálok mindenkinek.Egy kicsit fura lett a nyertesek listája
2015. február 23. 14:09
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gratulálok mindenkinek, de különösen Julianne-nek!
2015. február 23. 14:30
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Gratulálok nekik!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: