Zedd és Selena már egy ideje jóban vannak, de senki sem sejtette, hogy ennek az egyik oka egy közös szám elkészítése. A két énekes február elején jelentette be, hogy 23-án debütál közös daluk, az I Want You To Know.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Zedd feat. Selena Gomez - I Want You To Know
2015. február 23. 09:20
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Amennyire fel volt hypolva ez a szám annyira semmilyen. Nem tudom miért vannak annyira oda Zedd zenéjéért, semmivel se különb a többi tucat DJ-től.
1 felhasználónak tetszik:
Annapolisz
2015. február 23. 09:20
|
|
light_of_silenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 240504 offline
|
Nagyon fülbemászó dallam, én azonnal megszerettem. Szerinte Selenának nagyon jól áll ez a stílus. Megérte várni erre a számra.
zalan15
2015. február 23. 09:22
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Szerintem egész jó lett, illik Sel-hez
zalan15
2015. február 23. 10:08
A zene nem rossz, de nem olyan egyedi. Ez nem azt jelenti, hogy nem jön be.
2015. február 23. 13:30
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Selenát, bárnem nagyon szeretem, de a szám kó lett. Picit jobban felpörgethették volna.
2015. február 23. 13:32
Nem valami nagy szám
Nagyon szeretem Selenát,de az utóbbi időben jelentősen ejtett a színvonalból,és sajnálom hogy ezt kell mondanom,de az elmúlt pár hónapban telejsen megváltozott,kezd jönni ez az erőltetett szexiség,poker-face selfiek,stb.Szerintem már kezd kétségbe esni hogy mások mennyire bent vannak a köztudatba a botrányokkal,és ő is egy kicsit szeretne belemenni..mindezt lehet csak én látom így,nem kell támadni,de ne legyen igazam
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.