Lessünk be Zoella otthonába!
2015. február 28. 17:00
Valóban szép,ízlésesen berendezett ház, én és szívesen laknák benne.
2015. február 28. 18:09
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
szép ház, de a berendezése nekem nem tetszik.
2015. március 03. 14:22
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Szabina Ábrahám @ 2015.02.26. 19:07)
Szép ház !!! De csak egy YouTube-videóért!?? Jo neki,de ezzel az erővel csinálok 10000000 videót és nála is több pénzem lessz

Ez nem olyan egyszerű dolog. Imádom amikor az emberek rávágják, hogy mennyire könnyű YouTubernek lenni és csak gyártani ki futószalagon a videókat. Komolyan, legalább erőltessétek már meg magatokat és nézzetek utána, hogy hány megtekintés után mennyi pénzt kap az adott illető. Akik nagyon vagyonos YouTuberek, ők se csak ebből élnek meg. Vegyük például Dan Howellt és Phil Lestert. Úgy YouTuberek, hogy van egy második csatornájuk (plusz bevétel), egy játék channelük (még plusz bevétel és annak az összege feleződik, mert ketten birtokolják a csatornát), illetve a BBC Radio 1-nál rádiósok, amiért szintúgy megfizetik őket. És arról már kár is lenne szót ejtenem, hogy van saját üzletük. De hogy ne érjen engem az a vád, hogy csak a nagy kedvenceimet tudom emlegetni: Joe Sugg. Éppen könyvet ír, ami előreláthatólag szép példányszámban fog elkelni, illetve van két különálló csatornája a ThatcherJoe-n kívül.
Erről egyébként Chris Thompson az egyik videójában beszélt, nagyon érdemes szánni rá néhány percet.
Idézet (holczerd1997 @ 2015.02.22. 09:53)
Nem rossz kecó,de azért nekem annyira nem jön be.Ráadásul hozzá teszem,hogy ő nem is igazi sztár,csak egy híresség.
Kérlek, definiáld nekem a sztár fogalmát, ami tényleg mindenki által elfogadott.
Idézet (Ariella2001 @ 2015.02.26. 14:37)
Egy YouTube-osnak ennyi pénze??
Tuti az orsz mafiával vannak kapcsolatai.

Zoella bevételei két YouTube-csatornának, egy könyvnek, saját márkának és magazinoknak való pózolásnak köszönhető. Na most, a Zoellán van több, mint 7 millió feliratkozó, a vlogoson van vagy egymillió, nem tudom pontosan. Valahol olvastam, hogy Zoe havi szinten 7 millió feliratkozóval 20 ezer fontot keres. Ehhez csapd hozzá még azt az egymilliósat, plusz a könyv bevételét, illetve a termékeiét. Már rögtön ott tartunk, hogy simán megengedheti magának.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2015. március 08. 19:05
Ízlések és pofonok, de nekem egyáltalán nem tetszik.
2015. április 14. 21:15
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
De gyonyoruu:)
2016. január 28. 16:36
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
de szép az a ház
2016. március 19. 19:23
Valamiért nem nyerte el a tetszésemet a belső berendezés. A kert és a ház kívülről jól néz ki.
2016. március 19. 19:28
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nem semmi
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.