Lessünk be Zoella otthonába!
2015. február 22. 12:08
A ház nagyon szép.
Mát láttam párszor a vlogokban de így még nem teljesen.
2015. február 22. 12:50
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (ciel @ 2015.02.22. 11:37)
Nekem a kertje tetszik a leginkább.
Mondjuk mi ez már, hogy a videóiból meg a gagyi könyvéből ennyit össze tudott magának szerezni.
Mondjuk mi ez már, hogy a videóiból meg a gagyi könyvéből ennyit össze tudott magának szerezni.
Mindemellett van egy saját "márkája" és több magazinnak is pózolt már. Úgyhogy itt szerintem a bevételének a nagy részét nem a könyvnek köszönheti. A videói egyébként szerintem nem annyira rosszak, habár nem iratkoztam fel rám, mert én alapból nem vagyok odáig a beautygurukért. Viszont el kell ismernem, hogy tényleg megdolgozott ezért a házért.
Egyébként meg egyszer olvastam valahol, hogy majdnem kétmilliós (pontosítom: 1,8 millió) feliratkozással havi szinten 850 dollárt lehet keresni, szóval el lehet képzelni, hogy ő mennyit keres 7 millióval plusz a vlogos csatornáján lévő plusz feliratkozókkal.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2015. február 22. 12:53
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Szerintem nagyon szép a ház.
Az árán nem lepődöm meg, egy külföldi cikkben több információt olvastam, amit a cikkíró itt nem említett meg, például, hogy Zoella nagyjából 8 millió forintnak megfelelő fontot keres havonta.
Lexurious írta: "Szerintem tök üres az egész, nincs kidekorálva" - A cikkben le van írva, hogy a képek az eladás előtt készültek, azóta átbútorozták és valószínűleg fel is díszítették a saját ízlésük szerint...
Az árán nem lepődöm meg, egy külföldi cikkben több információt olvastam, amit a cikkíró itt nem említett meg, például, hogy Zoella nagyjából 8 millió forintnak megfelelő fontot keres havonta.
Lexurious írta: "Szerintem tök üres az egész, nincs kidekorálva" - A cikkben le van írva, hogy a képek az eladás előtt készültek, azóta átbútorozták és valószínűleg fel is díszítették a saját ízlésük szerint...
2015. február 22. 12:54
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Nagyon szép.
De nem értem minek ekkora. Mindegy van rá pénze..
2015. február 22. 13:39
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
Nagyon szép ház
2015. február 22. 13:59
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Csodálatos, én ilyen házat képzeltem el magamnak! Csak a kérdés az hogy Zoelláéknak minek kell ekkora ház??
2015. február 22. 15:00
Szép ház, bár nem az én ízlésem, de hol ér ez 365 milkát?
2015. február 22. 15:04
|
|
lizike.loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 62 Csatolások: 2 Azonosító: 240432 offline
|
Woooooowww
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.