A napokban debütált a Disney-csillag legfrissebb dalához készített videója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Sabrina Carpenter - We'll Be The Stars
2015. február 21. 19:17
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
2015. február 21. 19:28
|
|
NikiSomogyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 240293 offline
|
Jó kis dal!
2015. február 21. 19:36
amugy en mar az audio_t amit feltoltott mar tobb hete hallgatom
2015. február 21. 20:11
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Jó dal lett,szép a hangja
2015. február 21. 20:57
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon jó szerintem
2015. február 21. 20:59
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ezzel a lánnyal is az lesz mint a legtöbb dizni sztárral...istenítik, sztárolják, majd megy a süllyesztőbe...tehetséges a lány meg minden szép is, de az isten szerelmére 15 éves, ha már nem kell senkinek, nem fog tudni mit kezdeni magával....
2015. február 21. 21:05
fanni_györfi ezt írta:
ezzel a lánnyal is az lesz mint a legtöbb dizni sztárral...istenítik, sztárolják, majd megy a süllyesztőbe...tehetséges a lány meg minden szép is, de az isten szerelmére 15 éves, ha már nem kell senkinek, nem fog tudni mit kezdeni magával
Ez olyan igazság amit nem lehet megcáfolni
ezzel a lánnyal is az lesz mint a legtöbb dizni sztárral...istenítik, sztárolják, majd megy a süllyesztőbe...tehetséges a lány meg minden szép is, de az isten szerelmére 15 éves, ha már nem kell senkinek, nem fog tudni mit kezdeni magával
Ez olyan igazság amit nem lehet megcáfolni
2015. február 21. 21:14
Hát én délelőtt láttam Nekem nagyon tetszik. 16 éves létére nagyon jó hangja van szerintem.
2015. február 21. 22:25
A dalt már ezerszer hallottam,és nagyon örülök,hogy ilyen fantasztikus klip van hozzá
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: