Így búcsúzott a Vámpírnaplók stábja Steven R. McQueentől
2015. február 21. 17:06
|
reka.hetfieldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 234505 offline
|
hat év alatt pedig már többször meg is halt,
csak én vagyok az egyetlen aki itt felröhögöttt ?
amúgy elég mihaszna karakter volt de magát a színészt szeretem
csak én vagyok az egyetlen aki itt felröhögöttt ?
amúgy elég mihaszna karakter volt de magát a színészt szeretem
2015. február 21. 17:53
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Igazán kedvesen búcsúztak el tőle!
Viszont most már tényleg le kellett zárni a sorozatot,persze nehéz lesz megszokni a sorozat hiányát..:/
Viszont most már tényleg le kellett zárni a sorozatot,persze nehéz lesz megszokni a sorozat hiányát..:/
2015. február 21. 19:23
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Kis Gilbert❤
Nagyon sajnalom, hogy otthagyja a TVD-t, nekem az egyik kedvencem volt, imadtam Jeremy Gilbert szerepet. Hianyozni fog Jer karaktere.
Nehez lesz megszokni a Steven hianyat:/
Nagyon sajnalom, hogy otthagyja a TVD-t, nekem az egyik kedvencem volt, imadtam Jeremy Gilbert szerepet. Hianyozni fog Jer karaktere.
2015. február 21. 20:24
|
|
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline
|
Kedves tőlük, hogy így búcsúztatták el. Őszintén szólva nekem nem fog annyira hiányozni. Sajnos a karaktere a 4.évad után már igencsak ellaposodott, mondhatni jelentéktelenné vált. Persze ez nem az ő hibája, a készítők alakították így. Mindesetre sok sikert kívánok neki a jövőre nézve, mert tehetséges színész.
2015. február 22. 10:22
Imádom Jeremy-t és nem akaroom, hogy elmenjen...
Hiányozni fog♥
2015. február 23. 15:56
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Hú csak most vettem észre a képeken hogy milyen izmos Steven!
Am. egy kicsit hiányozni fog a sorozatból, de nem fogok belehalni. És nagyon szépen el bucsúzot tőle a stáb. Nekem egy kicsit fel hozta a figyelmekt mikor azt olvastam hogy Ian Somerhalder és Nina Dobrevnek hála...mivel elég érdekes hogy mi mindenen keresztül mentek és most is együtt csinálnak valami..na de mindegy nem is ez a lényeg!
Szerbusz kis Gilbert!
2015. március 10. 17:15
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
De helyesek így együtt.
Remélem egy-egy epizód erejéig visszatér az öcsike. Stevennek mekkora muszklija van!
Remélem egy-egy epizód erejéig visszatér az öcsike. Stevennek mekkora muszklija van!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: