Iggy Azalea elhagyja a Twittert
2015. február 22. 11:31
Teljesen megértem és igaza van. Én se bírnám egy idő után..
2015. február 22. 11:32
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Bezzeg ha a kedvenceitekről szólna a cikk, akkor egyből egyetértenétek vele... logika, pls.
Egyébként én teljesen megértem. Nyilván a sztársághoz az ilyen dolgok is hozzátartoznak, de az ember nehogy már ne mehessen el nyaralni a párjával békességben, paparazzik nélkül.
Egyébként meg szívesen nézegetnék képeket a kritizáló Tökéletes Kisasszonykákról, hogy ők tényleg olyan tökéletesek-e, mint azt elvárják a celebektől... de hát arc nélkül könnyű kritizálni.
Egyébként én teljesen megértem. Nyilván a sztársághoz az ilyen dolgok is hozzátartoznak, de az ember nehogy már ne mehessen el nyaralni a párjával békességben, paparazzik nélkül.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2015. február 22. 21:24
Megértem a csajt, elég mocskos dolog valakivel ilyet művelni
2015. február 24. 16:07
szerintwm huyleseg ott hagyni
csak vagy egy hetig vagy honapig nem ment bolna fel de ihgy cserbe hagyta a rajongoit akik vartak mit posztoé ki és odairhatjak i love iggy
csak vagy egy hetig vagy honapig nem ment bolna fel de ihgy cserbe hagyta a rajongoit akik vartak mit posztoé ki és odairhatjak i love iggy
2015. március 08. 19:37
Az utcán, vagy esetleg tulajdonotthonában ugyanúgy zaklathatják, mint Twitteren. Ezért nem a közösségi oldalt kell okolni, illetve azt elhagyni. És csak ismételni tudom magamat: Ha nem bírja elrendezni magában azt, hogy utálói is léteznek, akkor miért választotta ezt az utat?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.