Rajongóval randizik Niall Horan?
2015. február 23. 16:51
|
|
Ashl3yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 240690 offline
|
En sem hiszem h akarkinek is az orrara koti, viszont a kommenteibol itelve elegge tele van a fasza mar a pletykakbol
de egyebkent egy kicsit nezz utana mielott azt mondod h ketled
aki keres az talal...
2015. február 25. 15:32
És most hova szarjak?!Magánélete van könyörgöm,nem kell feltétlenül hírességnek lennie a szerelmének.Meg ha még be se jelentették hogy együtt vannak mi a szarért kell ezt állítani?!pff...
2015. február 25. 15:50
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szerintem is Toffify.
2015. február 25. 19:48
most mi van?? szerintem ez úgy kamu, ahogy van. harry tetszik neki? a volt barátjával csókolózik a képen? most mi van? csak nekem fura ez? és amúgy nem szimpi a csaj. meg mért kell ennyire tudni niall magánéletéről?? ez az ő dolga.
2015. február 25. 20:53
|
|
betyárka02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 237445 offline
|
Hù remélem hogy nem ilyen gonosz
2015. február 26. 14:09
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Hát.. ha úgy van, hogy a lány rajongó és Niall észrevette a 100 meg 100 közül, akkor ez kellemes érzéssel tölt el. Mert ez azt bizonyítja, hogy az álmok néha valósággá alakulhatnak. De ez a csókolózós kép, meg hogy Harryről posztol.. Picit sántít a sztori. Szóval a nézeteimmel pont ellentétes. Ez nem az a rajongó a több 100-ból, hanem ez az a rajongó, akinek "befolyása" van. Ha érthető, hogy miről beszélek. Így első látásra/olvasásra a csaj nem tűnik valami jó embernek, és szerintem előszeretettel jönne össze az összes 1D-s fiúval... Persze ez csak első látásra alapozódott előítélet. Kíváncsian várom a további fejleményeket.
2015. május 25. 12:22
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Ez nem lesz így jó. Ne merje összetőrni a szívét!!!!!
2015. június 18. 13:04
Nekem nem annyira szimpi ez a csaj, de ha Niall boldog vele, hát legyen. Niall- nek rég nem volt barátnője, megérdemelné, hogy végre boldog legyen!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: