Rajongóval randizik Niall Horan?
2015. február 21. 20:18
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Avval tényleg semmi rossz nincs ha egy sztár jár egy átlagos lànnyal......de vigyázzni kell vele hiszen vki csak azért jön össze a sztárral hogy híres legyen......de az ez a csaj sztem nem jár niallal mert mint látjuk más fiúval csokolozott. Ha mégis lenne köztük vmi ( bár nem hiszem mert sztem csak barátok ) de ha mégis akkor ha a csaj átverné niallt én tuti akkor megverem......( és nem csak ezt a lányt, bárkit aki összetöri a szívét.....
2015. február 21. 20:45
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szerintem ez egy tucatlány...nincs bennne semmi szép. és szerintem Lilien2000 igazad van vigyázni kell az ilyennel...
2015. február 21. 21:32
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Amióta robbant a bomba, (azaz múlt vasárnap óta) azóta követem az eseményeket, és kb. mindent tudok, amit lehet tudni a dologról egyelőre. Ezzel a szemmel nézve szerintem még nem annyira komoly a dolog, hogy hivatalossá tegyék a dolgot, de arrafele tart a dolog. Niall már sokkal korábban ott volt Ausztráliában, mint ahogy elkezdődött volna a turné, most már tudjuk, miért. Most pedig Japánban vannak már, de Niall tweetje szerint hamarosan visszatér...
Amúgy nekem az eddigiek alapján nem szimpatikus ez a Melissa lány, még novemberről előkerültek felvételek, ahogy kézen fogva járkál Niallel, és akkor még bőven együtt volt a barátjával... Sokan úgy tartják, hogy csak arra használja Niallt, hogy beindítsa a saját énekesi karrierjét.
Én mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket, először engem is kiakasztott a hír, (mint a legtöbb directionert) de nekem aztán mindegy, kivel szűrik össze a levet, amíg boldogok az illetővel. Csak amiatt aggódom, hogy a lánynak nem tiszták a szándékai...
Amúgy nekem az eddigiek alapján nem szimpatikus ez a Melissa lány, még novemberről előkerültek felvételek, ahogy kézen fogva járkál Niallel, és akkor még bőven együtt volt a barátjával... Sokan úgy tartják, hogy csak arra használja Niallt, hogy beindítsa a saját énekesi karrierjét.
Én mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket, először engem is kiakasztott a hír, (mint a legtöbb directionert) de nekem aztán mindegy, kivel szűrik össze a levet, amíg boldogok az illetővel. Csak amiatt aggódom, hogy a lánynak nem tiszták a szándékai...
2015. február 21. 21:49
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
GaálPetra: mi rosszat tett neked,hogy utáld? Utàld a zenéjüket,ne őket. Kapnak elég utálatot így is. Oké,hogy ezt úgyse làtja,de neked se esne jól. És ha "nem helyes"?
tovàbbi 20 millió ember szerint az.
A témához:Hàt ha szeretik egymàst,hát legyen. Bár számomra fura,hogy Harryről posztolgat,ha (esetleg) jàrnak Niallel
A témához:Hàt ha szeretik egymàst,hát legyen. Bár számomra fura,hogy Harryről posztolgat,ha (esetleg) jàrnak Niallel
2015. február 22. 08:47
A képek alapján szerintem csak jó barátok, ami rendben van.
2015. február 22. 11:29
Bahh..barátja van de Niall kezét fogdossa.Egyáltalán nem szimpatikus. Véleményem szerint csak kihasználja Niallt. Ha annyira odalenne érte,akkor nem Harryről posztolgatna főként és nem lennének ilyen képei..
2015. február 22. 11:47
Hát csak annyit mondok, hogy ha járnak, akkor nagyon vigyázzon rá Niall és ha a lány valamivel, akármivel megbántja, itt kő kövön nem marad!
2015. február 22. 13:21
Niall azért volt korábbanAusztráliában mert Melburneben volt azt Australian Openen ahol feltéve Novak Djokovicnak szurkolt akivel amúgy is jó kapcsolata van.De hát én már nem tudom mi van mert egyik pillanatban igaz a másikban nem,mindkettőre van indok.
2015. február 22. 20:58
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
háát ez furcsa :/ lehet, h tényleg csak barátok ..?
2015. február 23. 05:22
|
|
Ashl3yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 240690 offline
|
Sziasztok! Nem tartom magam sikitozo rajongonak, nem ajulnek el es nem kellene mentot hivni, ha meglatnam akarmelyik fiut az 5kozul az utcan, de kicsit utana jartam a dolgoknak, mert ennyi szarkevero fos rosszindulato rajongot en meg nem lattam max a tokio hotel idejen. Instagramon nyomoztam picit es nyilvan a sracoknak is van private accountjuk, amire nem is nehez annyira rajonni ha egy kicsit odafigyel az ember. Megtalaltam niall privat instajat, es lass csodat elfogadott ra egy 15 percre mivel ugye oszakaban 9ora az idoeltolodas szoval ok mar javaban fent vannak. Valaki irt nemregiben feltoltott kepe ala (ahova szivesen kommentel elenor harry zayn taylor is)... Valaki rakerdezett mi is van ezzel a lannyal kapcsolatban, leforditom pontosan mit is irt oda niall. Lehet h nyilvan ez csak vedelmezo jellegu es csak vedeni akarja a tamadasok elol ezt a lanyt. Niall-"en jelen pillanatban nem randizok vele, (ha akarod tudni kivel randizok most elarulom direct messageban)
2015. február 23. 05:34
|
|
Ashl3yúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 240690 offline
|
Az elozo kapcsolata is azert ert veget mert nem tudott komoly kapcsolatot teremteni az elozo nojevel mert allandoan koncerteznek utaznak, azert ausztralia pont az a resz ami tavol esik mindentol. Meg nezzetek mar ra hat egy KISLANY! Ne higyjetek h egy baratnonek annyira jo dolguk van mellettuk. En biztos nem
Tudnam elviselni h a pasi akit szeretek vinnyogo sikitozo rajongok tepik szet napi szinten es nem tud ugy bufogni egyet h ne irja meg az ujsag...
Tudnam elviselni h a pasi akit szeretek vinnyogo sikitozo rajongok tepik szet napi szinten es nem tud ugy bufogni egyet h ne irja meg az ujsag...
2015. február 23. 06:01
|
|
Ashl3yúj tag |
|
Itt egy masik hosszu magyArazkodasa a privat instajan
Niall- "oke, akkor tisztazzunk valamit, megint. Nem en nem randizok melissaval, o csupan egy a kozeli barataim kozul. Ne higyjetek azt el amit az ujsagok megirnak mert az 99,9%ban nem igaz. Csak rairnak valamit a papirra a rohano eletemrol. Szoval en nem randizo mellossaval de de nagyon boldog vagyok valaki massal, ha mindenkepp tudni akarok, akkor irj ram instagramon privat uzenetben. Az emberek kicsusznak az ellenorzesen alul, mikozben alszok (itt gondolom arra utal h nem tud minden uzenetet elolvasni instagramon meg ugye az idoszamitasok miatt lehet akkor irnak neki amikor alszik). Szoval nem randizok mellissaval, randizok valakivel, de az nem mellissa"
Niall- "oke, akkor tisztazzunk valamit, megint. Nem en nem randizok melissaval, o csupan egy a kozeli barataim kozul. Ne higyjetek azt el amit az ujsagok megirnak mert az 99,9%ban nem igaz. Csak rairnak valamit a papirra a rohano eletemrol. Szoval en nem randizo mellossaval de de nagyon boldog vagyok valaki massal, ha mindenkepp tudni akarok, akkor irj ram instagramon privat uzenetben. Az emberek kicsusznak az ellenorzesen alul, mikozben alszok (itt gondolom arra utal h nem tud minden uzenetet elolvasni instagramon meg ugye az idoszamitasok miatt lehet akkor irnak neki amikor alszik). Szoval nem randizok mellissaval, randizok valakivel, de az nem mellissa"
2015. február 23. 12:05
|
|
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline
|
Most komolyan én ezt nem értem , mért ilyen fontos egy sztár magánélete ?
ha majd ő úgy dönt hogy elhívja randira és tegyük fel összejönnek akkor úgyis elmondják valamelyyik hírcsatornának vagy újságnak.
Nem kéne egyből "feltételezni " hogy ők járnak csak rájuk tartozik .
Ez van szokjanak hozzá a directionerek hogy úgy is lesz barátnőjük mert helyesekés tehetségesek . :DDD
ha majd ő úgy dönt hogy elhívja randira és tegyük fel összejönnek akkor úgyis elmondják valamelyyik hírcsatornának vagy újságnak.
Nem kéne egyből "feltételezni " hogy ők járnak csak rájuk tartozik .
Ez van szokjanak hozzá a directionerek hogy úgy is lesz barátnőjük mert helyesekés tehetségesek . :DDD
2015. február 23. 15:41
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
Ashl3y: ketlem,hogy az Niall privat instaja,nem hiszem hogy ott irogatna privat uzenetben,hogy kivel mikor jar :DDD
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: