A napokban nyilatkozta az SM ügynökség, hogy az öt tagból álló dél-koreai fiúformáció jövö hónap elejére tervezi a visszatérését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan érkezik a SHINee legújabb albuma
2015. február 20. 10:31
A tegnapi napom fénypontja volt ez a hír.
Már most tűkön ülök, nagyon kíváncsi vagyok ezúttal milyen sikerszerzeménnyel állnak elő.
Ahogy ezt a fotót és azt a pár másodperces előzetest elnéztem, véleményem szerint a fiúk stílusa nem változik.
Nem vagyok jós, de én egy hasonló koncepcióra gondolok, mint Tae Min Danger-je vagy Jong Hyun Crazy-je.
Már most tűkön ülök, nagyon kíváncsi vagyok ezúttal milyen sikerszerzeménnyel állnak elő.
Ahogy ezt a fotót és azt a pár másodperces előzetest elnéztem, véleményem szerint a fiúk stílusa nem változik.
Nem vagyok jós, de én egy hasonló koncepcióra gondolok, mint Tae Min Danger-je vagy Jong Hyun Crazy-je.
2015. február 20. 10:56
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Jobb szeretem a koreai comebackeket, nem csak a SHINee-nál, hanem úgy általánosan mindenkinél, de ettől függetlenül ezt a visszatérést is nagyon várom már, hisz azért van egy-két japán nyelvű daluk, ami nem kicsit tetszik, na meg persze a lényeg maguk a srácok
2015. február 20. 12:56
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Hm,japán comeback? >.< a koreainak jobban örültem volna,de természetesen visszatér a SHINee szóval ennek is nagyon örülök már és várom :3 a dalra is kíváncsi leszek,hogy mit alkotnak,de az mv is fontos
^^
2015. február 20. 14:18
|
|
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline
|
Jupíííííííí
Imádom a SHINeet!! <3 :3
Imádom a SHINeet!! <3 :3
2015. február 20. 16:47
A napokban mikor olvastam a hírt az első reakcióm kb az volt, hogy jó lenne, ha végre hazai terepre hozná az SM a srácokat...
Viszont azért kíváncsian várom már mi sül ki belőle, nekem a teaser elég semmit mondó. A stílusuk tetszik, viszont a dal ennyiből nekem elég álmosítónak hat. Bár ki tudja okoztak már nekem meglepetést és lehet most is nagyot nézek, majd ha kijön a teljes dal.
Egyébként 5 órája már a YouTube-ra is felöltötte az Universal Music Japan. Bár ahogy a Downtown baby-hez, úgy gondolom ehhez sem teszik fel a teljes verziót...
Viszont azért kíváncsian várom már mi sül ki belőle, nekem a teaser elég semmit mondó. A stílusuk tetszik, viszont a dal ennyiből nekem elég álmosítónak hat. Bár ki tudja okoztak már nekem meglepetést és lehet most is nagyot nézek, majd ha kijön a teljes dal.
Egyébként 5 órája már a YouTube-ra is felöltötte az Universal Music Japan. Bár ahogy a Downtown baby-hez, úgy gondolom ehhez sem teszik fel a teljes verziót...
2015. február 20. 20:19
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=IWC9eAPa4kw de. kijött már a rendes előzetes is :3. Amúgy ez alapján nekem se a stílusom a szám, de sokszor volt már így velem, hogy alapjáraton nem voltak az eseteim a szerzemények, de mégis megtetszett a dal. A teljes verzióra mindenesetre kíváncsi leszek
.
Viszont az nem igaz, hogy a LOVE a vezető dal a singlen. A Your Number az, a Love az a b-side track, azaz kísérő szám.
Aki pedig várja már a koreai visszatérést, annak egy jó hír: most márciusban lesznek a fiúknak a Tokyo Dome koncertjeik, utána viszont gőzerővel a koreai comebackra fognak fókuszálni. Pletykák szerint április-május, max. júniusra tehető a comeback :3.
Viszont az nem igaz, hogy a LOVE a vezető dal a singlen. A Your Number az, a Love az a b-side track, azaz kísérő szám.
Aki pedig várja már a koreai visszatérést, annak egy jó hír: most márciusban lesznek a fiúknak a Tokyo Dome koncertjeik, utána viszont gőzerővel a koreai comebackra fognak fókuszálni. Pletykák szerint április-május, max. júniusra tehető a comeback :3.
2015. február 21. 11:27
végre egy normális hír..huhh ^^
Szeretem a SHINee-t kiváncsi vagyok az új albumukra, nagyon jó számaik vannak^^
Szeretem a SHINee-t kiváncsi vagyok az új albumukra, nagyon jó számaik vannak^^
2015. február 21. 19:43
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Imádom őket, szóval már nagyon várom! Biztos hogy jó lesz!
2015. április 25. 11:07
|
|
SHINee BTRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 239885 offline
|
NAGYON SZERETEM ŐKET BIZTOS HOGY MEGHALGATOM
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (LOVE)
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (LOVE)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: