A kamuleszbik visszatérnek
2015. február 20. 22:50
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Nem ismerem a sorozatott
2015. február 21. 09:16
Asszem egyszer a csatornák között nézelődve láttam egy előzetest, de különben nem ismerem.
2015. február 21. 22:38
|
|
Banánturmiiixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 207131 offline
|
A cikkből kimaradt egy elég fontos részlet.(SPOILER) Amy tényleg leszbikus, és szerelmes Karmába. Ugyan ezt még nem tudja amikor beleegyezik, hogy tettessék leszbikusnak magukat, de mindenképpen szeretne Karma kedvében járni. Később pedig rengeteget szenvednek a barátságuk életben tartásával, hiszen eléggé elmosódtak a határok. Amúgy a sorozat nagyon érdekesen mutatja be az Amy-Karma-Liam szerelmi háromszöget, és Amy helyzetét, aki szépen lassan megbarátkozik a dologgal, és tele van olyan izgalmas, összetett karakterekkel mint Shane vagy Lauren. Amúgy meg mi az, hogy Simlis Spinék???? A hajamat tépem az ilyen fordításoktól, már a Pletykafészek/Pletykacica is fájt, na de ez...
2015. március 09. 17:10
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Imádom a sorozatot!
♡ a második évad is ugyanolyan jó, mint az első. És hát Gregg..
2015. március 11. 16:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (riri17 @ 2015.02.21. 18:58)
Mennyire buták vagytok, istenem...
Ismerem a sorozatot, láttam belőle pár részt, de még nem láttam végig, viszont beszeretném pótolni, mert érdekel.
Ismerem a sorozatot, láttam belőle pár részt, de még nem láttam végig, viszont beszeretném pótolni, mert érdekel.
Kedves riri17!
Gondol végig, mielőtt még valakiket teljesen oktalanul lebutázol. A kedvedért rákerestem a buta szó pontos jelentésére, s nézd mit írnak:
„Nehéz felfogású (személy), akit könnyen irányítanak mások, könnyen befolyásolható, nincs önálló véleménye. A buta ember nem képes önállóan gondolkodni, ítéletet alkotni, így lassan tanul, vagy nem képes megtanulni a szükséges tudnivalót. Ez olyan tulajdonság, amikor a személy képtelen arra, hogy figyelmét érdeklődéssel egy jelen időben létező dologra irányítsa, és nem képes irányítani a gondolatait.
Ne mondd azt senkire, hogy buta gyerek. Buta ember az, akit hiába tanítasz, semmire sem tudja használni az adatait."
Forrás:wikiszótár
2015. március 24. 15:59
Idézet (cs.vera45 @ 2015.02.19. 18:58)
Nem értem mi a menő, abban, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Ez nem érdem.
És abban mi érdem van ha valaki hetero? Mégis minden sorozat, film, reklám, minden róluk szól. Akkor?
2015. május 09. 13:44
|
|
Lukey-Pookeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 161 Csatolások: 2 Azonosító: 234212 offline
|
Én 1-2 napja láttam ezt a cikket itt Starityn és elkezdtem nézni 3 nap alatt kivégeztem mind a 2 fejezetet!! Szerintem nagyon jóó, nekem nagyon tetszik!
már jöhetne a 3. évad mert nem volt túl jó vége
2015. május 10. 15:59
|
|
Izzy2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 204291 offline
|
imádom ezt a sorit tegnap este kezdtem el nézni és már befejeztem mármint jöhet a 3.évad! ki tud róla valamit, aki tudja mikor jön a 3.évad légyszi írjon nekem előre is köszi!
2015. május 15. 17:35
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Pár napja kezdtem el nézni és nemsokára befejezem! Nagggyon jó♥♥
2016. augusztus 13. 09:53
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Egyszerűen imádom ezt a sorozatot! Vagy 2 hete kezdtem el nézni és már a 3. évadnál járok, hihetetlen milyen jó és ki tud kapcsolni!
Szabadidőmben szívesen nézem. Eleinte azt hittem ez olyan lesz hogy két leszbi csaj illegeti magát hogy leszbi de amikor megnéztem pár részt az elejéből rögtön látszott hogy ez nem így van és ez tetszik!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: