A kamuleszbik visszatérnek
2015. február 19. 20:16
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
LeerdammerGirl egyet értek veled!
2015. február 19. 20:20
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Én két nap alatt végeztem ki a 2 évadot és imádtam! Aki szereti a kínost annak tuti tetszeni fog.
2015. február 19. 20:21
|
|
Sabine Biersackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 238238 offline
|
Gyülekeznek a homofóbok.
Én szeretem ezt a sorozatot. Betekintést nyerhetünk egy összezavarodott Karmaszexuális lány kicsit sem egyszerű életébe. Végre valami új a képernyőkön!
Én szeretem ezt a sorozatot. Betekintést nyerhetünk egy összezavarodott Karmaszexuális lány kicsit sem egyszerű életébe. Végre valami új a képernyőkön!
2015. február 19. 20:27
Én imádom a sorozatot, és jó lenne, ha minden iskola ilyen elfogadóan állna hozzá a homoszexuális párokhoz és a kicsit "különc" emberekhez, mint a sorozatbeli gimnázium, ahová Karma és Amy is jár
2015. február 19. 20:35
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Azt megkérdezhetem, hogy miért népszerű attól valaki, mert leszbikus?
A másik, hogy komolyan, ennyire fontos, hogy beszéljenek az emberről, hogy képesek lehazudni magukról a csillagos eget?
Őszintén bevallom, egy részt láttam, de a leírtak alapján nekem bugyutaságnak tűnik az egész.
A másik, hogy komolyan, ennyire fontos, hogy beszéljenek az emberről, hogy képesek lehazudni magukról a csillagos eget?
Őszintén bevallom, egy részt láttam, de a leírtak alapján nekem bugyutaságnak tűnik az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. február 19. 21:23
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Kedves xy-ék, akik mindenkit lehomofóboznak! Nem homofóbia az, ha egyszerűen csak nem tartja valaki érdemnek a másságot. Elfogadjuk őket, legyenek egyenlőek. Ez természetes. De ne legyenek egyenlőbbek. Nehogymár emiatt értékeljék őket túl. Ezért, nem jár plusz pont. Pluszpont az érdemekért jár. De a leszbikusságért miért járna?
2015. február 19. 22:45
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Én szeretem ezt a sorit de még mindig nem értem miért ez lett a magyar címe...
2015. február 19. 23:06
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Láttátok az "Easy A" (magyarul: "Könnyű nőcske") című filmet? Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, így a tartalomleírás alapján (még nem láttam egy részt sem ebből a sorozatból). Aki nem látta volna a "Könnyű nőcskét", annak röviden: A főszereplő lány, Olive véletlenül egy olyan pletykát indít el magáról a suliban, hogy már nem szűz. Ezután egycsapásra megváltozik minden: szürke kisegérből hirtelen menő csaj lesz. Itt is feltehetnénk a kérdést: attól menő lesz valaki, ha már nem szűz? Ha minden nap másik sráccal fekszik le? A válasz egyszerű: egy értelmes, felnőtt ember szemében természetesen nem. Ahogy attól sem lesz valaki menő, ha leszbikus. Viszont sajnos az iskolákban és a tinivilágban néha így működnek a dolgok.
Az a menő, ha 13 évesen úgy öltözködsz, mint egy prostituált.
Az a menő, ha nem tanulsz és bukásra állsz mindenből. Sőt, a legmenőbb, ha meg is buksz. A pótvizsgán is.
Az a menő, ha 14 évesen több pasid volt, mint fogad.
Az a menő, ha minden hétvégén részegen fetrengsz a hányásodban, hétfőn pedig jó hangosan elmeséled, hogy nem emlékszel semmire csak arra, hogy valaki jól meg****** (cenzúra a fiatalkorúak miatt, de gyanítom, hogy így is tudják, hogy mire gondolok.)
Higgyétek el, vannak olyan fiatalok, akik képesek inkább azt hazudni magukról, hogy már nem szüzek vagy épp leszbikusak, ha ezzel a figyelem középpontjába kerülhetnek. Már pedig fognak. Azt se felejtsük el, hogy ez a sorozat amerikai, tehát valószínűleg az ottani környezetből merítettek ihletet. A mai generáció züllöttsége néha eszméletlen módon meglepő és hihetetlen. Néha csak ámulok és bámulok, szóhoz sem jutok. Ez a sorozat is egy görbetükör lehet, akárcsak az "Easy A"...
Valóban nem jár pluszpont a leszbikusságért, de hátrányos megkülönböztetést sem érdemelnek. Tolerancia. Ezt kéne felfogni egyes embereknek. De sajnos nem érthet mindenki egyet, és ezt is el kell tudni fogadni. Ami ezt a sorozatot illeti, én szerintem bele fogok nézni. Már csak az MTV szabados felfogása miatt is...
Az a menő, ha 13 évesen úgy öltözködsz, mint egy prostituált.
Az a menő, ha nem tanulsz és bukásra állsz mindenből. Sőt, a legmenőbb, ha meg is buksz. A pótvizsgán is.
Az a menő, ha 14 évesen több pasid volt, mint fogad.
Az a menő, ha minden hétvégén részegen fetrengsz a hányásodban, hétfőn pedig jó hangosan elmeséled, hogy nem emlékszel semmire csak arra, hogy valaki jól meg****** (cenzúra a fiatalkorúak miatt, de gyanítom, hogy így is tudják, hogy mire gondolok.)
Higgyétek el, vannak olyan fiatalok, akik képesek inkább azt hazudni magukról, hogy már nem szüzek vagy épp leszbikusak, ha ezzel a figyelem középpontjába kerülhetnek. Már pedig fognak. Azt se felejtsük el, hogy ez a sorozat amerikai, tehát valószínűleg az ottani környezetből merítettek ihletet. A mai generáció züllöttsége néha eszméletlen módon meglepő és hihetetlen. Néha csak ámulok és bámulok, szóhoz sem jutok. Ez a sorozat is egy görbetükör lehet, akárcsak az "Easy A"...
Valóban nem jár pluszpont a leszbikusságért, de hátrányos megkülönböztetést sem érdemelnek. Tolerancia. Ezt kéne felfogni egyes embereknek. De sajnos nem érthet mindenki egyet, és ezt is el kell tudni fogadni. Ami ezt a sorozatot illeti, én szerintem bele fogok nézni. Már csak az MTV szabados felfogása miatt is...
2015. február 20. 00:00
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én szeretem, nem valami hű de nagy a története, de kellemes kikapcsolódást nyújt. Várom az új évadot. Mondjuk ezzel a címmel még mindig nem vagyok kibékülve.
2015. február 20. 07:17
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
hát még egyetlen részt se láttam de most szivesen megnézném
2015. február 20. 08:40
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
De már nem a harmadik évadnak kéne jönnie? Mert itt még csak a 2. évadról esik szó. Mert ha így van, akkor le vagyunk maradva.
2015. február 20. 09:47
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
no, ezt a filmet tuti kihagyom
2015. február 20. 15:19
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
szerintem is a harmadik évad jön:)
imádom a sorozatot
imádom a sorozatot
2015. február 20. 15:27
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (cs.vera45 @ 2015.02.19. 21:23)
Kedves xy-ék, akik mindenkit lehomofóboznak! Nem homofóbia az, ha egyszerűen csak nem tartja valaki érdemnek a másságot. Elfogadjuk őket, legyenek egyenlőek. Ez természetes. De ne legyenek egyenlőbbek. Nehogymár emiatt értékeljék őket túl. Ezért, nem jár plusz pont. Pluszpont az érdemekért jár. De a leszbikusságért miért járna?
Ott a pont!
2015. február 20. 20:02
|
|
NikiSomogyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 240293 offline
|
Biztos jó sorozat...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.