A baj inkább az, hogy a hollywoodi séma szerint nyomatják a tökéletesen kinéző sztárok imidzsét, aztán persze, hogy sokan felháborodnak, amikor ilyen retusálatlan képek kerülnek ki. Pedig Beyoncé is csak egy ember, mint mi. És a bőre állapotát részben sminknek köszönheti, amit ugyebár a tökéletes imidzs miatt kell viselnie.
És egyébként a szemsminkje kaki.
Így néz ki Beyoncé photoshop nélkül
2015. február 22. 21:03
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
szerintem is ugyanolyan szép mint photoshoppolva..végül is ahogyan a szerző is írta: Beyoncé is emberből van...és maguk a képek amúgy is tök jók lettek :3
2015. február 24. 08:12
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
Hat szerintem nem tul szep igy, mert a haja nem illik a borszinehez. :/
2015. február 24. 16:36
|
|
Jegvarazsloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228402 offline
|
photoshoppal kicsit szebb de igy sem néz ki úgy mint egy szörnyeteg
2015. február 24. 20:14
|
|
OriginalsWolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 239041 offline
|
Szerintem természetes szépség, meg ha szereti vki akkor neki így is úgy is szép lesz ... :*
2015. február 25. 17:16
Cím alapján azt hittem hogy csúnya lesz. De le a kelappal. Gyönyörű!❤
2015. február 28. 22:51
|
brigike.babaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 240897 offline
|
Hat szerintem nem ojan nagy szam smink nelkul... Azert mar o rajta is latszodnak az oregedes nyomai!!!! :/
2015. március 03. 18:53
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Így is szép
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: