Így néz ki Beyoncé photoshop nélkül
2015. február 19. 06:13
|
|
light_of_silenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 240504 offline
|
Nem hiszem, hogy a L'oreal kisebbet kaszálna egy nude makeup kollekcióval. És ha így van akkor minek ennyi smink Beyora?
Ha én használtam volna a retust ezeken a képeken, akkor biztos , hogy a sminket töröltem volna le az arcáról.
Ha én használtam volna a retust ezeken a képeken, akkor biztos , hogy a sminket töröltem volna le az arcáról.
2015. február 19. 06:23
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nagyon szép nő, nincsen baj a külsejével.
2015. február 19. 07:09
|
|
NikiSomogyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 240293 offline
|
Nem olyan ronda!!!
2015. február 19. 08:42
Szerintem még csinosabb is lehetne ha a make upot is eltávolítaná.
Amúgy semmi extrát nem látok benne, adottságaihoz és a körülményekhez képest bárki nézhetne így ki, még jobban is! Az arca semmi extra, jobb oldalt még ki is van pattogva. Ezt leszámítva szerintem nem csúnya, de nem is szép, a húga Solange sokkal bájosabb.
2015. február 19. 10:35
|
|
lovelife23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 70 Csatolások: 1 Azonosító: 220043 offline
|
PS nélkül is gyönyörű nő!!!
2015. február 19. 11:07
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Milla Kunis vagy Eva Longoria nála sokkal vészesebbek. Mi több, rondák smink nélkül. Beyoncé még megállja a helyét smink nélkül is. Bőrhibája majdnem embernek van. Pláne azoknak akik kencék között töltik a fél életüket ahogyan Ő is a sok nyilvános szereplésből kifolyólag. Ebben semmi extra nincs.
2015. február 19. 12:04
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Így is szép..nem is kellene neki photoshop
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: