Kristen Stewart büszke az alkonyatos múltjára
2015. február 19. 23:07
a képek szörnyüek,ám az alkonyatos alakitása egész jó volt.
cak igy tovább Kristen!!
2015. február 20. 09:53
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
szerintem meg nagyon jól szerepelt az alkonyatban
2015. február 20. 13:43
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
Ezek a képek nagyon szarok, és nem nagyon birom Kristent ahogy az Alkonyatot se:/
2015. február 21. 09:17
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Vannak nála rosszabb színésznők is akiket mégis istenítenek, ha olyan rossz lenne mint ahogy néhányan állítják akkor nem nyerte volna meg a franciák oscarnak számító Cesar díjját amit 30 éve egy amerikai színésznek sem sikerült
2015. február 23. 23:06
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Hát... Ő tipikusan az a színésznő, aki körül nagyon megoszlanak a vélemények. Mikor elkezdődött az Alkonyat-rajongás itt Magyarországon, én csak rávágtam, hogy "utálom" (mármint a filmet). Aztán, két éve végignéztem az összes részt, és igazából semmilyen érzelmet sem váltott ki belőlem, nem volt sem rossz, sem jó. Viszont Kristen tényleg nem csinál túl sok mindent a filmben. Szirmai azt mondta, folyton nyitva van a szája, és tényleg.
2015. március 04. 17:54
Nagyon jó színésznő
Nekem az alkonyatból ő a harmadik kedvencem
2015. június 01. 14:54
Hát nem tudom...hozzám nagyon közel áll az Alkonyat és tényleg én nagyon imádom...de szerintem az nem igaz,hogy nem mutat ki érzelmeket...legalábbis a romantikus jelenetekben igen is beleélte magát!Na de vajon miért ?... Hát Robertke miatt..de én iszonyúan megutáltam azóta,hogy hallottam mit művelt Roberttel... nem komplett már ez a nő teljesen el van szállva magától.De ez csak az én véleményem...
2015. június 17. 20:51
|
|
zalan15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 240750 offline
|
Kristen Király volt az Alkonyat Sorozat jó lenne ha még készitenének Persze vele
Robert meg nem tud érdekelni van pár jó filmje ennyi
Szerintem a rá bizott szerepet maximálisan lejátszotta semmi baj nem volt vele
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: