Kristen Stewart büszke az alkonyatos múltjára
2015. február 18. 20:44
Az Alkonyat alapból nem egy filmklasszis, Kristen Stewart meg nem egy jó színésznő
2015. február 18. 20:44
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Szerintem nem sok mindenre lehet büszke, az egész trilógia alatt semmi érzelmet nem láttam az arcán. (És igen, azzal fecséreltem az életemből a drága órákat, hogy megnézzem azt a három filmet, amiben szinte semmi komoly nem történik.:C)
2015. február 18. 20:51
Én imádom, de amikor felröppent a pletyka hogy leszbi az egy kicsit megijesztett de nem baj nekem akkor is ő az egyik kedvenc színésznőm
2015. február 18. 21:03
Hát az Alkonyatban volt 2 arckifejezése talán ... Ott kifejezetten tehetségtelennek láttam. De aztán megnéztem pár filmjét és van benne színészi képesség, bőven. De egyébként mindent olyan fapofával csinál ami néha nagyon fel tud idegesíteni.
2015. február 18. 21:46
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én kedvelem kristent, érdekes csaj, de mégis olyan egyszerű is egyben, de nem megy el mellette az ember. gondolom sokat dobott a karrierjén a szerep igen és nagyon illett is rá, bárki mondjon bármit, de én sok más filmben is láttam. annyira nem pocsék színésznő, mint szerencsétlent lehordják, neki ilyen a típusa meg a játéka és kész, nem spilázza túl. de én nem az alkonyat miatt szeretem
2015. február 18. 22:14
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Én szeretem Kristent! Régen szerettem az alkonyatot. Még mindig kedvelem őt. Nagyon sok alaptalan vád éri. Mégis miért vonzódna a saját neméhez?? Azért mert valaki kitalálta,hogy legyen belőle egy jó pletyka? Pedig már nagyon unalmas ez a ... sztár a saját neméhez vonzódik téma. Nemrég Taylor Lautnerről állították rengetegszer a One Direction tagjairól. Nagyon unalmas!! És ha így lenne akkor mi van?? Visszatérve a cikkhez szerintem Kristen igenis tehetséges Bella szerepéhez jó választás volt (szerintem). Ezt a szerepet írták rá és ő eljátszotta ennyi!! De más filmekben is bizonyította hogy van tehetsége. Én szeretem őt.
2015. február 18. 23:34
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Egyetértek azzal amit mondott. Az Alkonyat formálta azzá, aki ma lett. És nagyban köszönheti a karierje beindulását a filmnek. Tudom, hogy előtte is voltak filmjei, de a Twilightnak köszönhetően figyeltek fel rá sokan.
2015. február 18. 23:37
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Nem bírom őt, felőlem bármit tehet. Tehetséget nem látok benne, igazán szépnek se mondanám... én simán elmennék mellette az utcán. Amikor megnéztem az Alkonyatot, kifejezetten jó színésznőnek találtam őt. Aztán megnéztem más filmekben is, és rájöttem, hogy mindenhol tök ugyanazt csinálja, mert önmagát adja. Ez nem színészet. Ilyet bárki tud.
Btw ezek a képek borzalmasak. Úgy néz ki, mint egy lecsúszott drogos prostituált.
Btw ezek a képek borzalmasak. Úgy néz ki, mint egy lecsúszott drogos prostituált.
2015. február 19. 07:08
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Hát... Nagyon elzüllött :/
2015. február 19. 12:21
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Kicsit furcsa a képeken de lehet hogy csak én gondolom így
Szerettem az Alkonyatot és még most is szeretem és örülök hogy így gondol vissza erre az időszakra..
2015. február 19. 13:29
Büszke is lehet magára és az Alkonyatos múltjára
Az hogy a saját nemét szereti, az az ő dolga, és ezt ne is számítsuk
Kristen egy nagyon jó színésznő,és az is marad
2015. február 19. 14:05
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Dalienth
Teljes mertekben egyet ertek veled azt irtad amit en is akartam
Teljes mertekben egyet ertek veled azt irtad amit en is akartam
1 felhasználónak tetszik:
Dalienth
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.