Topless fotók készültek Selena Gomezről
2015. február 18. 18:20
Ezek a képek elég rosszul sikerültek. A beállása meg az arckifelyezése annyira természetellenes, és az utolsó képen a szemöldöke majdhogynem belenő a hajába vagy mi akar az lenni.
2015. február 18. 18:33
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Ízléses képek, semmit olyat nem mutat amit eddig ne lehetett volna látni. Viszont a fejek tényleg mint valami lelketlen, üres baba.
2015. február 18. 18:34
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
imádom selt, szerintem gyönyörű, de ezek a képek egyszerűen...ocsmányak lettek...ez a kislányos smink és ruha (néhol) nem néz ki jól, se felnőttesen, se vonzón...
és tényleg nem akarom most őt bántani...
és tényleg nem akarom most őt bántani...
2015. február 18. 18:36
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ezek a képek kissé sem néz ki felnőtt nőként...
2015. február 18. 18:46
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Hát ezekkel a képekkel nem azt éri el hogy felnőttként tekintsünk rá..
2015. február 18. 18:55
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
a smink nagyon rossz
a fotók meg nem lettek olyan rosszak
a fotók meg nem lettek olyan rosszak
2015. február 18. 18:58
|
|
Lara18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.23. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 228134 offline
|
Én szeretem Selt, ezért nem kommentelek olyanokat: hogy így jobban csinálna valamit...., miért csinálja ezt?....! Én elfogadom ilyennek és kész!!
Amúgy miért van most ennyire felkapva. Mást nem találtok akiről cikket lehetne írni?
Amúgy miért van most ennyire felkapva. Mást nem találtok akiről cikket lehetne írni?
2015. február 18. 19:01
idáig ment el Selena jó tudtam,hogy nem tökéletes de ezek a képek
2015. február 18. 19:02
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
borzasztó!
egy modellnek még talán jól állhatnak ezek a pózok, "arckifejezések", de neki ez nem megy.
hagyja ezt itt abba, szerintem.
egy modellnek még talán jól állhatnak ezek a pózok, "arckifejezések", de neki ez nem megy.
hagyja ezt itt abba, szerintem.
2015. február 18. 19:14
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Néhány ember annyira sötét, hogy azon már sírni lehetne. Miley ugyan ennek a magazinnak pózólt és rajat sokkal több ruha volt, de rá azt mondták, hogy egy ócska ribanc. Ellenben ha Selenácska csiálja, akkor hű de szexi meg jajj de szép...-.-" Elmondanám, hogy szerintem egyáltalán nem lettek jók a képek, Selena úgy néz ki mint aki be van drogozva és mint akinek ki van törve a háta...a haját inkább meg sem említem. xdd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: