Gigadekoltázzsal sokkol új klipjében Selena Gomez
2015. február 17. 22:45
Szexiség nélkül sokkal szebb, az a kép nem tetszik, am várom már a videót, nagyon!
2015. február 18. 06:47
Én elhiszem,hogy zavarja őt,hogy csak egy "aranyos Disney-sztárnak" nézik,de attól még nem ezzel kéne kitűnnie.Valami felnőttesebbet kéne csinálni,de ez minden csak nem az...
2015. február 18. 07:03
|
|
Marcellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 189081 offline
|
Borzalmas amit itt leművel.. Egyszerűen undorító! Szánalmas hogy, azzal akar kitűnni, hogy a nem létező csöcseit kidobja, és láthatóan összenyomja.
2-3 évvel ezelőtt még én is bírtam, akkor még egészen tűrhetően viselkedet.. De azóta olyan mint egy rossz, hisztis p*csa. (Szepen fogalmazva)
És most jöhetnek a 10-12 éves kislánykák, akiknek még ott a tojáshéj a seggükön, hogy hogy írhattam ilyet a "kedvenc kis Selenácskájukra", de nem fog érdekelni, elolvasni sem fogom, hiszen tudom hogy nekem van igazam. Xx
2-3 évvel ezelőtt még én is bírtam, akkor még egészen tűrhetően viselkedet.. De azóta olyan mint egy rossz, hisztis p*csa. (Szepen fogalmazva)
És most jöhetnek a 10-12 éves kislánykák, akiknek még ott a tojáshéj a seggükön, hogy hogy írhattam ilyet a "kedvenc kis Selenácskájukra", de nem fog érdekelni, elolvasni sem fogom, hiszen tudom hogy nekem van igazam. Xx
2015. február 18. 10:42
Nekem nagyon nem tetszik ez a kép
És szerintem nem előnyös számára ez ...
2015. február 18. 14:14
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Selena olyan gyönyörű *-*-* Alig várom már a klipet és a dalt is <3
2015. február 18. 16:28
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Hát... ízlések és pofonok
2015. február 18. 17:21
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Megyek és máglyára teszem magam. Borzalmasan buta a nő. Ritka buta.
Marcella egyetértek
Marcella egyetértek
2015. február 18. 17:53
|
|
rose7777új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.07. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 232932 offline
|
Szerintem ez normalis, Selena igazan szep. Ugyan kerlek ot elitelitek, de Nicki Minajnak es tarsainak meg ugrandozva tapsikoltok mennyire dogos az amit csinal. Legyszives ne jatszatok ugyan azt, mint Mileyval.
2015. február 18. 18:37
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
jujjj
nem tudom most mi ütött selbe... miley cyrust játszik vag mi?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: