Gigadekoltázzsal sokkol új klipjében Selena Gomez
2015. február 17. 14:36
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
ohh nahát... nézzük csak... kit érdekel? ...
2015. február 17. 14:41
Nem értem mire jó ez.Selena gyönyörű,nem kell neki semmit sem csinálnia a szépségért...
2015. február 17. 14:58
|
|
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline
|
Nagy cucc...Szerintem a kép nem lett rossz
Már várom a klippet
2015. február 17. 15:04
Azért jobb mint pár másik sztár! Én várom a klipet!
2015. február 17. 15:08
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Feleslegesen akadnak fenn ilyeneken. Találjanak maguknak valami hobbit, ne másokba kössenek bele. Nem értem, mi az a "húha de sokkoló dolog" ezen a képen. Nagy cucc az a dekoltázs. Hogy oda ne rohanjak.
2015. február 17. 15:18
Én inkább a haján és a bugyuta fején lennék kiakadva
2015. február 17. 15:21
Nem szeretem Selenát de felnőtt nő, 22 éves...Hadd döntse már el ő hogy mit akar.-.-"" Tulajdonképpen hogy jön ide Miley?
Ő is azt csinál, amit akar.^^ (jó ez igaz hogy Miley tehetségesebb mint Selena de ez most nem ide tartozik) Szerintem se szép és elég gusztustalan de el kell fogadni másnak a sikerét
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: