Új albummal jelentkezik a Big Bang
2015. február 16. 20:16
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Jaj de jó! A nap híre!!
G-Dragon <3
2015. február 16. 20:23
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
nyuff*-* végree :3
2015. február 16. 22:03
Egyet kell értenem lA-dONNA-val, már nagyon ideje volt.
Igaz sokat kell rá még várni és kicsit tartok tőle, hogy a YG velünk is megcsinálja amit PSY-al. De bízom benne, hogy ezuttal nem így fog történni.
Kíváncsi vagyok, hogy egy bulizósabb és vidámabb vagy egy megható, lassú comebacket készítenek, de egyben biztos vagyok.
Bármivel fognak előállni remek lesz, mint mindig.
Amúgy gratulálok a cikkhez GomNaNa!
Igaz sokat kell rá még várni és kicsit tartok tőle, hogy a YG velünk is megcsinálja amit PSY-al. De bízom benne, hogy ezuttal nem így fog történni.
Kíváncsi vagyok, hogy egy bulizósabb és vidámabb vagy egy megható, lassú comebacket készítenek, de egyben biztos vagyok.
Bármivel fognak előállni remek lesz, mint mindig.
Amúgy gratulálok a cikkhez GomNaNa!
2015. február 17. 13:06
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Az alatt a 3 év alatt rengetegszer hallottam ezt. Csak akkor fogok örülni neki, ha tényleg megjelenik, addig reménykedem a legjobbakban. Azonban örülnék, hogy kicsit bulizósabbra hagyták volna a mintát
2015. február 17. 14:00
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Hu, ideje volt már.
T.O.P miatt fogom meghallgatni első sorban, de a többieket is nagyon bírom.
2015. február 17. 14:38
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
A Still Alive-ból ítélve megint csodás albumra számíthatunk
Fülbemászó, igazi sláger-dalok, amiket három év alatt már rongyosra hallgattam
Mellesleg ideje lenne már valamit tényleg tenni, mert elég ideje várunk már és az ígéretekkel ellentétben semmit sem kaptunk, emellett G-D folyamatosan a saját karrierjét is építgeti (lásd pl. 2 hónapja jelent meg a Good Boy klipje), ami oké, lássuk be, érthető, de rengetegen várják már a banda visszatérését, szóval hajrá srácok
2015. február 17. 18:13
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ugye ezt nem gondoltátok komolyan?
Mind tudjuk, hogy ami YG Papának április, az nem a mi áprilisunk, hanem az ő áprilisa; tehát az az április, ami az ő naptárában van, és nem az, ami a mienkben
Ugyan ez volt az iKON-nal is xD De hajrá, reménykedjetek csak xD
Ugye ezt nem gondoltátok komolyan?
2015. február 18. 16:20
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Bárki bármit mondd én örülök, hogy legalább hallok róluk valamit a közös Gd&Taeyang Good boy szám után ismételten "eltűntek" pedig azt gondoltam majd akkor most lesz az album. A remény szerintem mindenkinél ott van úgyhogy én bízom benne hogy mihamarabb hallgatthatom újra a bigbang számait ✌❤
2015. február 18. 20:15
Na ennek az egyik barátnőm nagyon örül.Persze én is örülök vele
2015. február 18. 22:17
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Still waiting for BigBang's comeback... Most már tényleg nagyon hiányoznak a fiúk!! :'c Ha YG papa ráér az új fiúbandákkal foglalkozni, akkor ezekkel a kincsekkel is!! ♥
T.O.P. ♥ GD ♥ Taeyang ♥ Seungri ♥ Daeung
T.O.P. ♥ GD ♥ Taeyang ♥ Seungri ♥ Daeung
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: