Pókemberrel gyarapodik a Marvel-moziuniverzum
2015. február 16. 14:26
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Oda ne rohanjak és vissza. c:
Félreértés ne essék, nagyon örülök neki, és remélem Logan fogja játszani Pókit.
Eredetileg is baromság volt Pókit kihagyni a moziverzumból, (tudom a mozi =/= képregény) hiszen a képregényekhez kéne inkább igazodni, amik beváltak, nem pedig légből kapott forgatókönyekhez, amikben talán a szereplők egyeznek.
Lényeg a lényeg, örülünk c:
Félreértés ne essék, nagyon örülök neki, és remélem Logan fogja játszani Pókit.
Eredetileg is baromság volt Pókit kihagyni a moziverzumból, (tudom a mozi =/= képregény) hiszen a képregényekhez kéne inkább igazodni, amik beváltak, nem pedig légből kapott forgatókönyekhez, amikben talán a szereplők egyeznek.
Lényeg a lényeg, örülünk c:
2015. február 16. 17:17
|
|
nicki98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 200764 offline
|
Nem tudom elképzelni, hogy pókember hogyan illene bele a képbe... Nagyon szeretem, bár én inkább a klasszikusokat Tobey Maguire főszereplésével.Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
2015. február 16. 17:18
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
VÉGRE! Erre várok már évezredek óta... Azért remélem, hogy maradhat Andrew. Vagy ha nem ő akkor hozzák vissza Tobyt (bár erre kevés az esély)
2015. február 16. 17:51
|
|
stiles fan 900új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.18. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 233520 offline
|
Hadd Dylan kapja a szerepet. És akkor talán eggyütt játszat a két kedvencem Andrew és Dylan.
2015. február 16. 17:55
|
|
IsabelleMortal0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 239662 offline
|
Dylan *--* <3
2015. február 17. 13:59
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Idézet (Nikaaa @ 2015.02.15. 21:08)
...
...
ne...
neM ILLIK ODA??!
ugye tudod, hogy Pókember eredetileg benne van a Bosszúállókban is?
...
ne...
neM ILLIK ODA??!
ugye tudod, hogy Pókember eredetileg benne van a Bosszúállókban is?
Tudom, hogy eredetileg közéjük tartozik, de az a képregényben van, a moziuniverzumban pedig eléggé eltávolodott személyes véleményem szerintem kettejük világa, Pókember itt külön utakon jár, és nekem nagyon tetszik ez a fajta verzió. A cikk egyszerűen meglepett, hogy összekeverik az amúgy már két külön sztorit.
Ráadásul hiába, hogy mindkét Pókember-jelöltet nagyon szeretem, és tehetségesnek tartom őket, de úgy gondolom, egyikük sem illene Peter szerepére.
2015. február 17. 14:05
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Már a csapból is szuperhősök folynak...De ha már Pókember is bosszúálló lesz akkor remélem Dylan kapja a szerepet.
2015. február 18. 10:34
Huhha hát Andrew is király Pókember volt de ha Dylan vagy Logan veszi át a helyét a filmben... Szerintem sokan nem azért fognak beülni mert izgalmas filmnek találják!
2015. február 18. 17:34
|
|
light_of_silenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 240504 offline
|
Te jó ég! Nagyon várom. Dylan vagy Logan? Huh te jó ég... nem tudnok választani. Talán Logant jobban el rudom képzelni a szerepre. Nem tudom miért. Félreértés ne essék, oda vagyok Dylanért is és neki bármilyen szerep jól áll, de ez a másik srác terepe. Sok sikert a Marvelnek! Nem lesz könnyű választani.
2015. február 19. 14:26
Én igazán örülnék,ha nem Andrew játszaná újra. Dylan és Logan egyaránt hihetetlen jó választás erre a szerepre, nem is tudom melyiküket tudnám elképzelni Peter Parker bőrébe.
2015. február 20. 10:38
|
|
UltimateArielúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 19 Csatolások: 1 Azonosító: 234818 offline
|
Olvastam a Civil War-t és oké, hogy a filmek eltérnek a képregényektől, de Pókember egy elég nagy szerepet töltött be, szóval szerintem elég nagyot hibáznának, ha nem lenne benne a filmben. Remélem igaz a hír és benne lesz. Már csak azt remélem, hogy Bucky meg, még ha csak egy nagyon rövid ideig, de benne lesz a Bosszúállók 2-ben.
Én amúgy Andrew-t is bírtam, mint Pókembert, de lehet, hogy tényleg jobb lesz Logan vagy Dylan. Az meg, hogy melyikőjük, nekem teljesen mindegy, mindkettőt eltudom képzelni Peterként.
Én amúgy Andrew-t is bírtam, mint Pókembert, de lehet, hogy tényleg jobb lesz Logan vagy Dylan. Az meg, hogy melyikőjük, nekem teljesen mindegy, mindkettőt eltudom képzelni Peterként.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: