Az Il Volo poptriót érte a megtiszteltetés, hogy az osztrák fővárosban, Bécsben képviselhetik hazájukat, Olaszországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Il Volo képviseli Olaszországot az Eurovízión
2015. február 15. 17:43
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
2015. február 15. 18:01
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Az olasz nyelv annyira dallamos, s olyan könnyed, mint a pillecukor (máshoz per pillanat nem tudtam hasonlítani
). Mondjuk nekem kicsit unalmas a dal, bár ezt a stílust szoktam meg az olaszoktól.
2015. február 15. 18:52
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Hát, nekem nagyon semmilyen, 5 perc múlva már arra sem emlékszem, hogy megnéztem...
2015. február 15. 19:11
Legalább lesz valami értelmes is abban a műsorban.
2015. február 15. 19:15
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Kicsit jobban utánna néztem a fiúknak, és kiderült, hogy nem ez az egyetlen remek daluk van. Ott van az O sole mio, a Smile, és még a Per te, vagy a Belindával közösen készített Constantemente Mía. A fiúk remek választás volt Olaszország részéről, jobbakat nem is tudnék elképzelni akik ezt a csodálatos országot képviselnék ezen a rangos eseményen.
2015. február 15. 22:39
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
uuuu nagyon tetszik! olyan filmzenes, cuki egyuttes, otletes klip. raadasul pont mostanaban kezdtem jo olasz szamokat keresgelni nyelvtanulas celjabol, es hat sikerult is talalnom. szurkolok nekik az Eurovizion!
2015. február 16. 16:47
|
|
Hanggaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.03. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 235497 offline
|
Jó, zene csak semmit se értek belőle
De nem baj attól még így is nagyon bejön.
Tetszik a klip stílusa, bár amikor elkezdték opera énekesbe menni akkor húztam a szám.
De nem baj attól még így is nagyon bejön.
Tetszik a klip stílusa, bár amikor elkezdték opera énekesbe menni akkor húztam a szám.
2015. február 17. 19:51
Az operahangzásnak köszönhetően elég monumentális hangulatú a dal, ami szerintem nem kiemelkedően jó, de maximálisan hallgatható kategória. Az olasz nyelv pedig erre külön rásegít, hisz dallamos és gyönyörű
2015. február 18. 12:21
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Csak az a helyzet, hogy amikor ez íródott, a legtöbb helyen még így hozták le, hogy ez lesz a daluk a dalfesztiválon. Azóta meg megy a kavar, kb. 50-50 - valahol ezt írják, hogy ez lesz; máshol pedig azt, hogy még nem tudni, végül ezzel indulnak-e...
2015. február 19. 16:16
|
|
|
Megerősítve: valóban ezzel a dallal indulnak a srácok.
2015. február 19. 22:28
Nekem nem tetszik.
De nem baj, így nagyobb az esélyünk a nyerésre
De nem baj, így nagyobb az esélyünk a nyerésre
2015. május 04. 13:56
|
eniko476új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 221623 offline
|
Én régen tudtam nézni a tévébe az olasz adot onnan ismerem őket, a müsor címe: Ti lascio una canzone, a műsorvezető Antonella, olyan müsor mint nálunk az ének iskolája. Abban az évben még fiatalabbak voltak, a mai napig még híresebbek lettek, olvastam, hogy az ottani országukban megnyerték a díjátadó gálán a kategoriában a díjat, nagy elismerés! Több lemezük is megjelent, video is. Számos hírességgel énekeltek, és híres emberek dalait is éneklik pedig nem olyan könnyű! Az Eurovisios dal zenéje nagyon jó, dallamos ha az ember meghallja egyből táncraperdül töle. Ha már nem szavazhatunk a saját országunkra akkor szavazzunk olyanra ami tetszik, ők is ugyanúgy megérdemlik, és ha még híresebbek lesznek tán ide is eljönnek a fővárosba fellépni. Jó olyan tudattal lenni, jó nem nyert az országunk képviselője, de olyan emberek nyertek akik szívből beleadtak mindent énekbe, és emellett még viccesek is. MINDENKI GONDOLJA ÁT A DÖNTÉSÉT!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: