Amber Rose ellenzi Tyga és Kylie Jenner kapcsolatát
2015. február 15. 20:00
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
heyitsamyMT jaj, még nagyon fáradt vagyok. Igaz. De ez nem von le abból, hogy teljes mértékben igaza van, szerintem. Kylie még egy kislány, neki meg már családja volt.
2015. február 15. 20:24
Van abban igazság amit mond, de ez csak rájuk tartozik.
2015. február 15. 20:42
Igaza van abban, hogy a srác egy bunkó, hogy ott hagyta a barátnőjét és a babáját Kylie-ért. Abban viszont nem hiszem, hogy igaza van, hogy 17 évesen egy kisbaba akinek 7 után aludnia kéne.
2015. február 15. 21:45
Már nem azért, de Beyonce és Jay-Z között sokkal nagyobb a korkülönbség, mint ezek között. Mindenki azon van fennakadva, hogy Kylie kiskorú, de hallottam már rosszabbat is, mint ennyi korkülönbség...
Amúgy meg, ha boldogok, akkor nem mind1 kivel járnak?
2015. február 15. 23:03
Egyrészt még meg sincs erősítve Tyga és Kylie kapcsolata (legalábbis a cikkből ez olvasható ki), másrészt nem értem, mi köze van Ambernek az egészhez, illetve milyen jogon pofázik bele (már elnézést) kettejük kapcsolatába. Megértem én, hogy a barátnője mellé áll, akit a férje ott hagyott egy gyerekkel, és Amber ebbe saját magát látja, ennek ellenére kétlem, hogy ilyen módon kellene véleményt nyilvánítania arra alapozva, hogy ő ebben biztos. Az meg enyhén szólva is túlzás volt részéről, hogy a 17 éves Kylienak este 7kor aludnia kellene egy pohár tej után. Kérdem én, Amber 17 évesen ezt tette?
2015. február 16. 06:17
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Én nem tudok komolyan venni egy olyan nőt, aki sportot űz abból, hogy a ruháinak hiányával hívja fel magára a figyelmet nyilvános eseményeken [Amber Rose]. Mellesleg 17 évesen még éppen hogy kiskorú, szóval ha Kylie Jannernek és Tygának jó ez így, akkor hajrá.
2015. február 16. 16:30
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ez nagyon nevetséges. Igaz, hogy Amerikában 21 éves kortól számítják a nagykorúságot, de azért Kylie már nem kisbaba! 8 év van közöttük, az én szüleim között is csak eggyel van kevesebb, de van olyan, aki között több, mint 10 év is van, mégis boldogok együtt pl. Demi és Wilmer.
Amber jól lejáratta magát a szememben, gyerekesen viselkedik, mint aki féltékeny...értem, hogy a barátnője mellé áll, de tudtommal Kylie semmiről sem tehet.
Amber jól lejáratta magát a szememben, gyerekesen viselkedik, mint aki féltékeny...értem, hogy a barátnője mellé áll, de tudtommal Kylie semmiről sem tehet.
2015. február 16. 17:07
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Igaza van, de neki mi köze van a két említett személyhez?
2015. február 16. 20:18
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Kylie 17 éves, lehet, hogy jogilag nem, de biológiailag egy felnőtt nő, innentől kezdve semmi beteg dolog nincs a kapcsolatukban. Sok kommentet láttam - nem csak itt - amiben azt írták, hogy Tyga, pedofil, stb. Ez nevetséges, mivel a pedofilok pubertás előtti gyerekekre "buknak", nem gyönyörű(??) felnőtt nőkre.
Amiből probléma lehet a korkülönbség miatt, az a szellemi érettség. Egy tininek más dolgok fontosak, más az értékrendjük és az érdeklődési körük, mint egy huszas évei közepén járónak. Bár egy valóságshow celebről és egy elég primitív rapperről beszélünk, szóval a szellemi szintjük valószínűleg egyezik...
Amiből probléma lehet a korkülönbség miatt, az a szellemi érettség. Egy tininek más dolgok fontosak, más az értékrendjük és az érdeklődési körük, mint egy huszas évei közepén járónak. Bár egy valóságshow celebről és egy elég primitív rapperről beszélünk, szóval a szellemi szintjük valószínűleg egyezik...
2015. február 16. 21:00
|
|
feketerózsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 108649 offline
|
Nem hiszem, hogy ő 17évesen 7kor már aludt. Ahogy más se, én se. Szerintem neki semmi köze hozzá, Tyga feleségének(?), Kylie családjának igen, de neki..
Twitteren is most pont róluk van szó (Khloe és Amber).
Én nem nagyon nézem a KUWTK, de amiket láttam az alapján normális a csaj, és ha nem sminkeli agyon magát akkor szép is.
Twitteren is most pont róluk van szó (Khloe és Amber).
Én nem nagyon nézem a KUWTK, de amiket láttam az alapján normális a csaj, és ha nem sminkeli agyon magát akkor szép is.
2015. február 16. 22:26
Már nem azért, de mi beleszólása van? És egyáltalán honnan tudja, hogy járnak? Az emberek szeretnek mindenbe beleavatkozni. Rosszul vagyok az ilyentől.
2015. február 16. 22:58
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Vajon ezt a két érintett embert érdekli ez a kopasz csirke?
Most igazából bárkiről lenne szó..... ugyan így gondolnám.
2015. február 17. 13:29
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
17 évesen ő sem aludt mert sztriptíztáncos volt 15 éves korától ezzel tudta eltartani a családját, nem önszántából csinálta.Tyga volt felesége a legjobb barátnője és tőle tud mindent. Amúgy a 17 évesen még korántsem felnőtt pláne nem az usa-ban mert ott 21től nagykorú valaki.Nem kell meglepődni ,hogy Kylie nem foglalkozik mások érzéseivel és családjával a testvéreit nézve nem volt jó példa előtte és ez az anyucikájára is igaz. Amber kiáll egy barátjáért akit elhagyott a férje egy 17 éves csitri miatt
2015. február 17. 13:30
Nem tudom, Ambernek ehhez mi köze van
Tyganak biztos volt oka elhagyni a családját. Az áskálódással az emberek nem szétválnak,hanem egyre közelebb kerülnek egymáshoz
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: